Receveur beschikbaar tegen Almere City FC

Tim Receveur is voor twee duels geschorst – waarvan één voorwaardelijk –  na zijn rode kaart tegen FC Dordrecht. Dat meldt de KNVB.

Eerder kregen Receveur en VVV-Venlo een straf van drie wedstrijden te horen waarvan een voorwaardelijk. Dit is nu na twee aangetekende beroepen veranderd naar twee duels schorsing waarvan één voorwaardelijk. De reden hiervoor van de KNVB is:

“De uitspraak van de commissie van beroep is minder zwaar dan de eerdere beslissing van de tuchtcommissie. De reden hiervan is dat de commissie van beroep, hoewel ze de overtreding bewezen achtten, de ernst van het feit minder zwaar vonden en derhalve komt de commissie tot een uitsluiting van twee wedstrijden, waarvan één voorwaardelijk.”

Omdat hij tegen NAC Breda niet meedeed, kan hij vrijdagavond gewoon meedoen tegen Almere City FC.

Bron: KNVB

5 Responses

 1. RuiverCity

  Heel belangrijk dat hij er tegen zijn oude team weer bij is. Hierdoor zit Steijn op het middenveld weer iets ruimer in de spelers.
  Hopelijk heeft Steijn geleerd van het feit dat VVV weinig paraat maakte als ze over de middenlijn kwamen. Hunte in plaats van Sleegers omdat hij veel dreigender is!
  Een overwinning is onderhand een must gezien de enorme concurrentie bovenin. Het is te hopen dat ze de overwinningsreeks van Almere kunnen stoppen.

 2. kenfen

  VVV laat zíjn tanden zien heel goed gezien en gedaan niet alles wat je overkomt maar accepteren Persoonlijk vind ik Receveur meer een basisspeler dan bijvoorbeeld Sleegers maar dat is mijn persoonlijke mening Ik hoop dat de Koel maandag goed gevuld is VVV is goed bezig goede actie om seizoenskaart houders een gratis extra ticket te geven Hopelijk spelen we vrijdag een goede pot en winnen we beide potjes

 3. Ben

  Ik wil Stein en ook geen spelers afvallen, maar van mij zouden Receveur, maar ook Hunte en Resida meer speeltijd krijgen. Almere wordt zeker geen makkie. Misschien dat ik het nog het belangrijkste vind dat ze een goede wedstrijd spelen. FORZA VVV!

Leave a Reply