Tim Receveur nieuwste versterking

Het hing al een tijdje in de lucht, maar vandaag is het officieel bekend gemaakt. Tim Receveur is speler van VVV-Venlo.

De 24-jarige middenvelder Tim Receveur, tekent een contract dat hem voor één seizoen met een optie van nog een seizoen aan onze club verbindt.

De in Amersfoort geboren Receveur speelde de afgelopen vier seizoenen bij Almere City FC, waar hij tot bijna 80 competitieduels kwam en daarin 5 maal scoorde. Daarvoor speelde Receveur  in jeugdopleiding van Ajax, waarna hij ook voor Jong NAC en AGOVV Apeldoorn uitkwam.

Het afgelopen seizoen speelde hij maar enkele wedstrijden, vanwege een zware blessure. Dat Receveur gewild was bleek wel uit het feit dat er meerdere clubs geïnteresseerdgg in hem waren. Het vorige seizoen was ook FC Groningen geïnteresseerd in de diensten van de middenvelder.

“Venlo is bekend terrein voor me: allebei mijn ouders zijn hier geboren en mijn opa van mijn moeders kant speelde hier in de jaren na de oorlog nog in het eerste”, lacht de middenvelder. “De club is voor mij natuurlijk ook geen onbekende. Afgelopen seizoen is de club net niet gepromoveerd, maar speelden ze erg goed en aantrekkelijk voetbal. Ik hoop dat ik daar mijn steentje aan kan bijdragen in het komende seizoen”.

 “Met Tim Receveur, de eerder aangetrokken Clint Leemans en de spelers van vorig jaar begint het middenveld ook al vorm te krijgen. Onze selectie is nog niet compleet, maar we zijn op de achtergrond bezig met aanvullingen”, laat onze trainer Maurice Steijn weten.

 

8 Responses

 1. JasperVVV

  Hier zou ik niet heel rauwig om zijn. Eerst maar eens recerveur, lijkt me een prima aanwinst. Wat betreft het gericht rondom haagen; ondanks zijn nog jonge leeftijd en wellicht potentie die hij nog heeft. Denk ik dat vvv momenteel meer gebaat is bij een iets meer ervaren centrale verdediger, die er meteen staat. Met haagen in de basis heeft vvv aardig wat goals tegen gekregen….

 2. Goodie

  Ik hoop dat de interesse in de spelers van WHU betrekking heeft op Josh Cullen (middenvelder) en Reece Burke (CV). Beiden zijn afgelopen seizoen verhuurd aan bradford city en moeten grote talenten zijn. Vraag is alleen of het daarom wel allemaal haalbaar is.

   1. JasperVVV

    Hoop dat je gelijk hebt. Zie nooit graag een speler naar een directe concurent vertrekken.

Leave a Reply