Update: Reimerink officieel terug naar GA Eagles

Jules Reimerink heeft een contract getekend bij Go Ahead Eagles voor één jaar met een optie voor nog één jaar.

Reimerink speelde eerder voor de club uit de Koekstad in seizoen 09|10. Vervolgens speelde hij bij het Duitse Energie Cottbus om daarna twee seizoenen uit te komen voor onze club.

Wij bedanken Jules voor zijn periode hier in het geelzwart en wensen hem veel succes bij Go Ahead Eagles.

Bron: VVV

25 Responses

  1. Lincoln

   Ja met 20 doorlopende contracten moeten er eerst spelers weg voordat er spelers aangetrokken worden. We hadden wel al vernomen dat hij op de nominatie stond maar niet verwacht dat het zo snel zou gaan. Hopelijk krijgen we een betere speler ervoor terug.

   1. Goodie

    Maar ik had niet verwacht dat iemand bereid zou zijn om Reimerink over te nemen. Die gast heeft werkelijk waar niks voor elkaar gekregen.

   2. Donderspeech

    @Lincoln; Jij schrijft; Hopelijk krijgen we een betere speler ervoor terug. Ik zou zeggen geef mij een contract ! Ik ben pas 41 en maar een kilo of 20 te zwaar. Gelukkig wel beter dan Reimerink……………………. We “verliezen” een van de slechtste spelers van de laatste jaren.

   3. Lincoln

    Qua inzet ben ik het met je eens. Leek net alsof het hem niet veel interesseerde. Maar hij kan wel voetballen maar maakte altijd de foute beslissingen. Ik had ook niet verwacht dat hij zo snel verkocht zou worden. Maar GAE was vorig jaar ook al aan het vissen naar hem.

 1. pavisto67

  Zul je zien dat Jules de pannen van het dak gaat spelen in Deventer. Veel ex spelers van VVV komen namelijk regelmatig tot bloei bij een andere club, waar ze bij ons nauwelijks uit de verf komen.
  Het is niet onverwacht, maar kennelijk ( DDL vandaag) is de financiele nood behoorlijk hoog in Venlo. Als er niet eens geld is om dat maanlandschap genaamd parkeerplaats op te knappen dan is dat wel een treurige conclusie en uiteindelijk de rekening die nu wordt voorgelegd na enkele jaren mismanagement.
  Ik verwacht weinig tot geen versterkingen. Het zal dus een loodzwaar seizoen worden. Als VVV slim is, maken ze de resultaten (enigzins) ondergeschikt aan het vertoonde spel, dus ga lekker aanvallend spelen en vermaak het publiek zodat er eindelijk weer eens goodwill gekweekt wordt.

  1. Ben

   Zie jij in hem ee toekomstig international? Ik niet: eerste jaar alleen maar blessureleed en afgelopen jaar een van de spelers, die ondaknks dat hij erg veel krediet kreeg van de coach, weinig tot niets heeft laten zien. Het ga hem goed, wij moeten verder, wij zijn van VVV. FORZA VVV!

  2. vethart

   Pavisto67 schreef:
   Zul je zien dat Jules de pannen van het dak gaat spelen in Deventer. Veel ex spelers van VVV komen namelijk regelmatig tot bloei bij een andere club, waar ze bij ons nauwelijks uit de verf komen.

   Dat zet een mens toch wel aan het denken of niet over de technische staf van VVV?
   Ik hoor hier iedereen nog schreeuwen over Boymans of Steven Berghuis.
   Say no more.

   1. Ievel Knievel

    @ Vethart

    Zelfs Nikki kon er niks van aan het begin van vorig seizoen. Kan me herinneren dat zelfs een Sibon er niks van bakte volgens het VVV-publiek en zo kan je nog wel even doorgaan. Vampeta werd bijv. ook niet goed genoeg bevonden…..

    Natuurlijk zegt het iets over de sfeer binnen de club VVV, maar het zegt nog meer over de afzeikinstelling van sommige zgn. supporters. Vraag me af wat er van Cruyff was geworden als hij bij de VVV-jeugd was begonnen.

   2. Ben

    Als ik goed heb begrepen van mijn opa, of was het oma, zijn achtereen volgens Cruijff, Gunther Netzer en Platini weggestuurd: onvoldoende of te weinig perspectief! FORZA VVV!

  1. Ievel Knievel

   @ RuiverCity

   Ik heb geen DDL, is het echt zo erg?

   Dan was ik dus nog erg mild met mijn kritiek………..

   En hoezo geen geld? Wat is er met dat gereserveerde geld voor dat stadion gebeurd dan? Daar ging toch steeds een groot deel van het niet uitgegeven geld naartoe? Daarom zouden we toch altijd blijven promoveren en degraderen, omdat er geld gereserveerd werd voor dat stadion? Waar is dat geld nu dan?

   Overigens getuigd de staat van het stadion ook van een soort laksheid en niet alleen van een gebrek aan geld. De slordige manier waarop verschillende type stoeltjes door elkaar gezet worden; het gebrek aan schoonmaak en onderhoud. Dingetjes verven enzo. Als je geen geld hebt, dan laat je maar geen schilder komen, dan doe je dat maar op een dag met alle kantoormensen samen. Beetje verven kan iedereen wel. Hier spreekt een gebrek aan liefde uit (en dat alles is ingezet op dat nieuwe stadion). Echter is de staat van het stadion wel je visitekaartje en datgene wat eventuele toekomstige spelers ook zien. In het kader van die Oekraiense parkeerplaats; laat je sponsoren door een wegenbouwer en zorg er met de gemeente samen voor dat de entree van het stadion er al piekfijn uitziet. Doet het niet namelijk. En maak het gele gebouw eens schoon, Zit vol met groene aanslag.

   1. clubman

    “laat je sponsoren door een wegenbouwer…”

    Whahaha…die is goed:
    “Hallo met VVV hier, zeg luister eens: jullie gaan ons het komende seizoen sponsoren want onze parkeerplaats moet opnieuw ingericht worden. Is dat duidelijk?”

    Ps. Bij de Action is de groene-aanslag-reiniger in de aanbieding!

  2. Ievel Knievel

   Ik moet overigens zeggen, na het lezen van het artikel over Honda in de VI, dat ik inmiddels echt een vieze nare smaak in mijn mond krijg van meneer Berden. Wederom, als een langspeelplaat die blijft hangen, wordt Jan van Dijk de schuld in de schoenen geschoven van het afketsen van de transfer van Kagawa (een speler die al op weg was naar Dortmund) en bovendien een onder de gordel opmerking geplaatst (“ik neem de trainer niks kwalijk”). Dhr. Berden mag weer eens belangrijker doen in de VI over zijn zgn ontdekking Honda, waar hij al jaren op teert. Ieder interview gaat er zo’n beetje over. Honda is echter de ontdekking van Vergoosen. Ik denk dat Berden blij mag zijn dat Honda en zijn manager ooit voor VVV hebben gekozen, want Honda en zijn manager houden namelijk zoveel mogelijk zelf in de hand qua carrière.

   Dhr. Berden had beter VVV goed kunnen besturen ipv de hele tijd teren op het Honda-succes.

   De reden dat VVV nu zgn schoon schip maakt, is een charme offensief richting supporters dat nodig is vanwege jaren wanbeleid. Het op de verkeerde posities neerzetten van verkeerde personen en een gebrek aan een koers die de club gezond had kunnen maken, zonder afhankelijk te zijn van 1 grote geldschieter. Men had ook beter een koers kunnen varen zonder zich alleen te richten op een nieuw stadion als de peiler van het VVV voor de toekomst. Men had beter aan risicospreiding kunnen doen. Door deze afleidingsmanoeuvre denkt Berden kritiek en afrekening op zijn persoon voor te zijn. Ik ben nog lang niet overtuigd en ik ben benieuwd met welk nieuw beleid VVV de komende twee weken komt. Verras mij maar eens positief, meneer de voorzitter. Ik ga echter nog niet te vroeg juichen. Mocht het beleid zich ten goede keren wil ik wel een zacht applausje geven wegens voortschrijdend inzicht. Beter laat dan nooit.

   1. RuiverCity

    Ik ben het volledig met je eens. Na jaren wanbeleid probeert men er nu alles aan om zaken recht te trekken. Ik geef je nu al op een briefje dat gaat nooit lukken in zo’n kort tijdsbestek. Ik wacht ook eerst of wat er 8 augustus op het veld staat.
    Daar draait het tenslotte toch allemaal om.

   2. LJ

    Ik vraag me werkelijk af of jullie nog met plezier naar VVV komen kijken. Het is alleen maar ergernis, gezanik en gezeik op alles en iedereen binnen de club. Niks maar dan ook werkelijk niks is goed, ook niet nu de club besluit een andere koers te varen.

    En ik geef je op een briefje dat er echt niet veel wijzigingen zijn op 8 augustus. Dus als je je seizoenkaart nog niet verlengd hebt, is het nu de kans om die van een andere club te nemen.

   3. Ievel Knievel

    Hoezo is er niks goed?

    Ik heb gezegd dat de club me mag verrassen, maar ik ga idd niet na een paar halve beloftes al de vlag uit steken. Ik heb vaker beloftes van meneer Berden gehoord.

    Valkx en van der Weijden mogen bewijzen dat het technisch platform wijze voetbalbeslissingen mag nemen en VVV mag bewijzen dat ze zaterdag een trainer aanstellen en ik ben benieuwd of het een goede is, als het een goede is, ben ik echt wel blij hoor. De reden waarom ik en anderen kritiek hebben, is omdat VVV structurele problemen heeft en die problemen zijn vooralsnog niet aangepakt. De toekomst kan anders uitwijzen. Een andere reden waarom we kritiek hebben is dat VVV verder had kunnen zijn, onafhankelijker had kunnen zijn en financieel gezonder had kunnen zijn, waren er andere beslissingen genomen, zeker na 2010.

   4. LJ

    Hai Berden heeft volkomen gelijk. Niemand anders dan Jan van Dijk is schuld aan het mislopen van de transfer van Kagawa naar VVV. Op de dag dat Honda afscheid nam was Kagawa in Venlo. Honda adviseerde Kagawa naar VVV te gaan, maar het enge mannetje van Dijk gaf hem geen blik waardig, waardoor Kagawa besloot in Japan te blijven. De bedoeling was om in de zomer verder te praten, maar toen kwam Dortmund hem op het spoor door zijn goede optreden na de winter.

   5. Ievel Knievel

    @ LJ

    Vandaar Berden’s propaganda he. Als hij echt gelijk heeft, waarom moet hij het dan zo vaak roepen (3x als de haan kraait)? Het wordt namelijk ieder interview weer aangehaald. Daarnaast bepaalt de trainer niet wie er wel of niet komt, dat doet het bestuur, de voorzitter, AD en TD. Berden probeert gewoon zijn eigen falen op iemand anders af te schuiven. Het zou hem sieren wanneer hij zijn eigen fouten eens toegeeft, maar het zijn altijd anderen. Als hij Kagawa echt had kunnen krijgen dan had hij bij VVV gespeeld, dan had hij namelijk simpelweg van Dijk op het matje kunnen roepen en kunnen overrulen.

    Van Dijk zegt Kagawa nooit persoonlijk gezien of gesproken te hebben. Zo kort is Kagawa op de club geweest. Bullshit verhaal van Berden dus. Daarnaast wist Kagawa al lang dat Dortmund interesse had. Voor zijn carrière is het goed geweest dat hij naar Dortmund is gegaan en niet naar Honda geluisterd heeft dan.

   6. Ievel Knievel

    Even nog over de heilige Berden, volgens mij heeft VVV nog geen definitieve indeling gekregen over in welke categorie we zitten. We zijn zelfs nog helemaal niet ingedeeld voor volgend seizoen. Waarom heeft VVV zijn zaakjes niet gewoon op orde?

   7. Meuske

    Na het lezen van het stukje in de krant maak ik me wel een beetje zorgen over de financiële situatie waar VVV in verkeerd, waar ik me wel afvraag wat hier nu van klopt. Het asfalteren van de parkeerplaats wat moet dat wel niet kosten als je daar geen budget voor hebt. Als ze eerst praten over een nieuw stadion of het moderniseren en uitbreiden van de Koel dan moet dat toch geen probleem zijn. Wat betreft Koster, lekker verder gaan en niet gaan wachten tot Adrie misschien aan de slag kan in een zandbak ergens in het verre oosten. Heb er wel vertrouwen in dat Hay ons niet laat stikken en dat het allemaal wel goed komt. FORZA VVV

   8. Ievel Knievel

    En waar is dat vertrouwen op gebaseerd? OP het verleden? OP die huidige financiële situatie waar meneer Berden de eindverantwoordelijke in was?

   9. Ievel Knievel

    VVV heeft op Kalouta na geen echte versterkingen gepresenteerd en verder is het afwachten op nieuws vanaf de berg. Enige voorzichtigheid lijkt me geboden. Ik ga pas juichen als ik voorzichtig vertrouwen heb. Ik heb meer vertrouwen dan vorig seizoen, omdat de club wel dingen anders wil gaan doen, maar hoe men dat anders wil gaan doen? Daar is men nog niet zo open over geweest. Ik ben wel tevreden over het idee van een technisch platform.

 2. marcel

  natuurlijk gaat reimerink het daar maken (voor zover eagles volgend seizoen hetzelfde kan brengen als dit jaar). komt namelijk in een ploeg waar men zo’n speler wel op waarde zal schatten en op de juiste manier aan zal spelen. Aangezien Jules zo’n kopwonder is, is het logisch dat Trost de taktiek voor het hele seizoen op hem afgestemd heeft. Alle ballen van maempa of balkestein hoog op reimerink.
  zodra er gevoetbald werd, ging het vooral achteruit en kom je als aanvaller altijd ver van het doel, zonder hulp in balbezit (of met rajcomar in je buurt). Maakt er toch nog 7, een aantal waar veel spelers die dan wel goed gepresteerd hebben nog niet aankomen. hoeveel zou ie er wel niet hebben kunnen maken in een goed draaiend team en als ie het zelf wat beter gedaan zou hebben.

  Die jongen heeft zeker geen goed seizoen gedraaid, maar kan me ook voorstellen dat als je als zo een voetballer op die manier gebruikt wordt, totaal niet lekker in je vel zit. Daarna volgt de hoon van het publiek, en elke actie die je wil maken staat onder hoogspanning.

  Voor hem en VVV is het goed dat ie verkast, aangezien hij hier toch niets goeds meer kon doen, maar die jongen heeft ontegenzeglijk talent, en het zou me niets verbazen als het er volgend seizoen wel uitkomt.

Leave a Reply