Reimerink wil terug naar Deventer

Jules Reimerink keert mogelijk terug bij Go Ahead Eagles. De 23-jarige aanvaller heeft volgens RTV Oost al uitvoerig gesproken met coach Erik ten Hag. Go Ahead promoveerde afgelopen weekend via de play-offs naar de Eredivisie.

Reimerink kwam afgelopen seizoen amper aan spelen toe in Venlo. Door de degradatie van VVV mag Reimerink komende zomer waarschijnlijk transfervrij weg uit Venlo. Van januari 2009 tot medio 2010 speelde Reimerink al op huurbasis voor Go Ahead Eagles.

36 Responses

 1. Frosty

  ”Door de degradatie van VVV mag Reimerink komende zomer waarschijnlijk transfervrij weg uit Venlo.”

  Ja zeg, oprotten dan maar snel. Eerst hier een half jaar op de bank gelegen en nu al weer weg willen.

 2. Luis Erique

  Waarom zou vvv hem transfervrij laten gaan? Om de eagles sterker te maken? Ik zou hem gewoon aan zijn contract houden en opstellen. Als gae hem wil, betalen ze maar gewoon. Of je ruilt hem met antonia, die weg wil.

  1. VvvVenlo

   Mee eens we zijn geen liefdadigheidsinstelling!We krijgen het zelf nog zwaar genoeg.Of het moet in zijn contract zijn opgenomen dat hij bij een eventuele degradatie transfervrij weg mag..Maar dat lijkt me nu niet echt zo overkomen.

 3. vvv_supporter_op_zuid

  Nou, kan hem geen ongelijk geven. Toen hij uiteindelijk fit was kreeg hij ook geen kans van Lokhoff.

  Zolang Lokhoff er nog is en geen nieuwe trainer bekend krijg je dit. Kan me voorstellen dat hij toch nog wel een aardig salaris heeft, maar neem toch aan dat er een “degradatie” clausule in is opgenomen met een ander salaris en bepaalde vertrek regeling?

  Zou het wel jammer vinden, hebben hem eigenlijk nog niet echt gezien :-O !!!
  Een fitte Reimerink zou toch wel een belangrijke speler in de Eerste Divisie MOETEN en KUNNEN zijn?

 4. Ben

  Moeilijk om er iets van te zeggen als je niet weet waarom hij nooit is opgesteld. Binnengehaald als iemand die ons sterker zou gaan maken en bovendien voor de lange termijn. Ik heb er niets, maar dan ook helemaal niets van begrepen. ook bijzonder dat er bijna nooit iets over deze speler is gecommuniceerd. Dat mag VVV zich aantrekken en bij arbitrage over hoogte transfersom zal het VVV worden aangerekend.

 5. Koelie

  Dude had zichzelf vrijgekocht bij Cottbus om hier te komen spelen. VVV kan dus nu geen transfersom eisen, zeker niet omdat hij blijkbaar toch niet wordt gebruikt.
  Goed bezig Lokhoff weer transferwaarde verdampt.

 6. RuiverCity

  Zo’n goede speler laat je toch niet vertrekken??? Iedere andere trainer zou blij zijn met zo’n rechtsbuiten. Maar nee meneer Lokhoff gebruikt liever een hangende rechtsbuiten want stel je voor dat we eens over de middenlijn komen?! Waar blijft het ontslag van deze trainer? En evalueer dan de rest ook meteen….maar grondig. En luister eens naar supporters en sponsoren!

  1. De Koel

   Inderdaad onbegrijpelijk dat Reimerink geen kans heeft gekregen en dat onze toptrainer steeds koos voor een hangende rechtsbuiten met de snelheid van een invalide bejaarde. Pure kapitaalvernietiging, net als bij Wildschut. Een transferwaarde van 2 miljoen Euro volledig verdampt, mede dankzij een trainer die geen enkele speler naar een hoger niveau heeft weten te tillen.
   Maar Lokhoff is niet de oorzaak van de huidige malaise, dat zijn de verkeerde beslissingen die door met name Hai Berden zijn genomen. Als er andere keuzes waren gemaakt, hadden we nooit af hoeven te glijden naar een trainer als Lokhoff.

 7. tulipanes

  Reimerink zou een prima speler zijn voor de eerste divisie, hopelijk laten ze hem niet gaan. Hij kan nogal een meerwaarde worden voor ons.

  Off: ik had vvv gemaild over de seizoenskaartprijzen, deze worden volgende week/ deze week bekend gemaakt. Ik hoop op niet al te hoge prijzen…

 8. Venske

  Er momenteel maar twee vragen belangrijk….. Wie wil nog trainer worden bij deze club ? En Hoe komen we van de hevige trainer af…. En al het andere geleuter over Berden enz. is dom gepraat… Als Hay de stekker er uit zou trekken… Dan is het over en sluiten in de KOEL

  1. Ievel Knievel

   Bullshit. VVV heeft de grootste zakenclub van Noord- en Midden- Limburg. Seacon is slechts 1 van de sponsoren. Het lijkt me voor de lange termijn juist beter dat Hay weggaat en zijn hele clubje om hen heen. Staat vast wel een nieuw iemand op. Tip 1: haal Allach terug!

  1. BakuBaku

   Ik zie niet in waarom deze keeper beter is dan Danny Wintjens. Die heeft in zijn leven zelfs nog ergere blunders gemaakt dan Danny.
   Daarbij heb ik uit de wandelgangen gehoord dat we positief verrast zullen worden door de verlagingen op de seizoenskaarten die er aan zitten te komen.

 9. tulipanes

  overigens meldt de VI dat ADO geïnteresseerd is in van Haaren. Van Haaren heeft dit seizoen toch ook te weinig laten zien. Ik hoop dat als hij blijft, hij wel beter gaat presteren.

  1. VvvVenlo

   Het schijnt al zo wat rond te zijn volgens VIradio dat van Haaren naar Ado vertrekt!

   @BakuBaku Nou dan ben ik eens benieuwd naar die prijzen! Maar hopelijk verassen ze ons ook nog met leuke aankopen dan… Dat trekt dan ook weer meer mensen aan (ondanks de misschien wel lage seizoenkaartprijzen)!

   1. Goodie

    Ik ben ook benieuwd naar de prijzen. Maar ik zei het afgelopen jaar ook al, haal de Mulders bij Willem2. Aflopend contract dus ook transfervrij.

 10. clubman

  @Ievel Knievel

  En wie denk je dat die grootste zakenclub tot stand heeft laten komen, beste allesweter?

  En laat me raden: jij wilt diegene wel zijn die straks gaat opstaan om Hai te vervangen?

  De grootste zakenclub van Noord- en Midden Limburg zal je vast met open armen ontvangen…pffff

  1. Ievel Knievel

   Hey gast; hoe smaakt Hai zijn reet eigenlijk? (Of ben je Hai).

   Ik neem aan dat de sponsoren van VVV, sponsoren van VVV zijn. Lijkt me dus niet dat die ineens weg zijn, als een voorzitter afstand neemt. Dit zou alleen maar betekenen dat Hai zijn werk nog slechter heeft gedaan. Als voorzitter hoor je namelijk beleid uit te stippelen voor de toekomst en is het voortbestaan van een club niet afhankelijk van jouw persoon. Daarnaast hebben JUIST de sponsoren er alle belang bij, dat VVV het zo goed mogelijk doet; is namelijk betere exposure voor hun bedrijf. Ik mag aannemen (en weet dat het zo is), dat veel sponsoren niet zo warm lopen voor het huidige beleid van ome Hai. Overigens heb ik niks tegen het beleid van VVV in de periode 2003- pak ‘m beet 2007 (anders dan je denkt; heeft Hai toen prima gedaan). Zoals ook in de column op deze site aangegeven, was er in die periode weinig op het beleid aan merken. Neemt niet weg dat ik meer respect heb voor Broer Gereadts (degene die juist het bedrijfsleven in Venlo en omstreken verzameld achter VVV heeft gekregen, met hulp van Hai (ere wie ere toekomt). Neemt ook niet weg dat Hai me de laatste 5 jaar de neus uit komt.

 11. aoje

  van haaren en reimerink (en ook wildschut) zullen terecht weg willen. Ze hebben zich onder lokhoff totaal niet kunnen ontwikkelen. Ik geef ze groot gelijk. De trainer had een supersnelle en technische voorhoede die allemaal op de bank hebben gelegen. Wat mij betreft hoeft er maar eentje weg bij VVV, en dat is de man met pak, die alleen verdedigers en middenvelders opstelt. Als de trainer aanblijft koop ik geen seizoenskaart. Met alle respect, ik ga dan niet naar dat onherkenbaar VVV kijken, al zal het me af en toe pijn doen.

 12. Ben

  Het is een zeer kwalijke zaak dat meerdere spelers niet of bijna geen kans hebben gekregen om iets van zich te laten zien. Maar, we moeten nu niet langer meer achterom kijken. Neus vooruit en er voor zorgen dat we vóórdat het seizoen begint de selectie rond hebben. We moeten er in ieder geval een paar “vechtjassen” bij hebben. Ik heb begrepen dat alle 3 de keepers, dus ook Maenpa vertrekken. Dus moeten er 2 keepers bij. Ben benieuwd, ik laat me verrassen. FORZA VVV!

Leave a Reply