Reisinformatie uitwedstrijd FC Eindhoven

VVV-Venlo kan aanstaande vrijdag kampioen worden in Eindhoven tijdens de wedstrijd tegen FC Eindhoven. Het uitvak is uitverkocht en wij hopen met die bericht (via de Fanclub), jullie te informeren over de vertrektijden en andere informatie

Aanstaande vrijdag dan de volgende mogelijkheid om het kampioenschap binnen te halen! VVV weet zich gesteund door een vol uitvak! Navolgend enkele belangrijke zaken:

Vertrektijden clusters:

Cluster 1: Bus 1 t/m 4: 18.00 uur

Cluster 2: Bus 5 t/m 7: 18.15 uur

Cluster 3: Bus 8 t/m 10: 18.30 uur

LET OP: Wij verzoeken iedereen zoveel als mogelijk in te stappen in de bus zoals dit correspondeert met het busnummer op het omwisselbiljet. We willen hier gezien de korte organisatietijd niet al te strikt aan vasthouden. Met name ook omdat we nog niet exact weten wat de capaciteit van de individuele bussen zal zijn. We zorgen er natuurlijk voor dat iedereen uiteindelijk op de plaats van bestemming terecht komt. Wij vragen jullie wel om flexibiliteit en medewerking om de bussen volledig te vullen en geen lege plekken te blokkeren. We hebben iedere plek nodig waarschijnlijk. Bij voorbaat veel dank!

Daarnaast is deze uitwedstrijd aangemerkt als verplichte buscombi en dat betekent helaas dus GEEN alcohol op de heenweg…

Tot vrijdag!

Bron: Fanclub d’n Twellefde man

 

13 Responses

 1. robvvv

  Let op: eenieder die denkt in Einhoven alsnog een kaartje te kunnen kopen komt bedrogen uit: men vraagt naar een legitimatie en daarop staat de geboorteplaats . Als dit “” Venlo “is ( of uit de Venlose regio) dan weiger men een kaartje te verkopen. Een kaartje krijgen via een derde gaat ook een probleem opleveren bij binnekomst in het stadion morgenavond: men vraagt daar ook om legitimatie ..
  Ben zelf vandaag naar der administratie van Eindhoven gegaan en ondanksk dat ik al 46 jaar in Veldhoven woon kreeg ik geen kaartje ….

  1. Mikan

   klopt Robvvv ik kreeg hetzelfde antwoord, ik woon al 35 jaar in Eindhoven, voor het eerst geen kaartje kunnen kopen voor het uitvak.
   Wordt nu dan het “thuisvak”.

   1. robvvv

    thuis vak gaat ook niet lukken .. heb ik vanochtend geprobeerd maar op basis van mijn paspoort/ rijbewijs , waarop staat dat mijn geboorteplaats Venlo is , werd mij een kaart voor van I, j of N geweigerd.

  2. robvvv

   nee helaas, er is legitimatiecontrole bij de ingang , dus als ik al een kaartje heb, ook via een ander, zien ze op mijn rijbewijs dan wel paspoort mijn geboorteplaats… Is me vanoctend zo medegedeeld..

 2. rimpelkop

  Het blijft belachelijk dat gewone mensen, die hun hele leven nog geen vlieg kwaad hebben gedaan, de toegang tot een voetbalwedstrijd op het tweede Nederlandse niveau wordt geweigerd. Vraag me af of dat überhaupt wel mag. Het slaat werkelijk nergens op.

  1. robvvv

   Ik denk dat dit eens zou kunnen vallen op discriminatie op basis van afkomst 🙂 .. Het is te kort dag maar anders was ik hiermee aan de slag gegaan…
   P.S. ik kom al 58 jaar (vanaf mijn 4e) bij VVV en ook vele uitwedstrijden en zeker in Eindhoven waar ik al 46 jaar (in de buurt) woon .

Leave a Reply