Remise VVV en NEC in matig duel

Op zaterdag 5 augustus speelde VVV-Venlo de zogenaamde generale repetitie tegen NEC Nijmegen. De laatste oefenwedstrijd voordat het geweld in de Eredivisie gaat losbarsten, thuis tegen Sparta Rotterdam op 12 augustus. Het duel tegen de Nijmegenaren eindigde in een 1-1 gelijkspel. We kunnen er redelijk kort over zijn: het was niet goed.

Nuttig leek een oefenduel tegen de degradant NEC dat een budget heeft dat past bij een kampioenskandidaat. VVV-Venlo als kersverse kampioen zou in deze wedstrijd kunnen laten zien waar ze toe in staat waren in de aanloop naar de eerste competitiewedstrijd. Maar dat ging niet gebeuren, van beide kanten was het gewoon matig.

Dat het duel zo verliep was ook enigszins te danken aan de arbitrage, want in de 17e minuut gebeurde er wel iets opmerkelijks. Torino Hunte werd aangespeeld en snelde langs oud-VVV’er Guus Joppen, die op zijn beurt aan de rem trok. Een overtreding op Hunte was het gevolg, maar de scheidsrechter trok ook een onnodige rode kaart en maakte de wedstrijd daarmee ‘dood’.

Hunte werd veelvuldig gezocht aan de linkerkant en hij kwam daar ook een paar keer goed door, maar telkens was de voorzet niet op maat of konden Thy, Tissoudali en Van Crooij er niet van profiteren. De Venlonaren waren beter dan de Nijmegenaren, maar konden geen echte vuist maken tegen NEC. In de 38e minuut schoot Thy hard op de vuisten van Delle en in de rebound leek Hunte de 1-0 te maken. Leek, want het bleef 0-0 na onzorgvuldig afronden. Met de 0-0 stand gingen we ook de rust in en het was geen echte toppartij om het even oneerbiedig te zeggen.

In de tweede helft leken de twee ploegen gewoon verder te gaan waar ze gebleven waren en NEC probeerde met 10 goed vol te houden. Sterker nog de gasten kwamen op voorsprong door een defensieve fout. Die kwam voor na een sterke en snelle counter, waarna Groeneveld ontsnapte aan de Venlose defensie en goed wist af te maken: 0-1 voor NEC. Lang bleef die achterstand niet voor de Venlonaren, want in de 58e minuut werd er een penalty toegewezen door de scheids. Dit gebeurde na een goede steekpass van Thy op Vito van Crooij en die werd toen neergelegd door Van de Pavert. Clint Leemans ging achter de bal staan en schoot laag en hard raak: 1-1.

VVV-Venlo kreeg maar liefst 10 corners, maar kon daar dus geen rendement uit halen. Het is teken dat er veel werd aangevallen, maar dat niet voldoende werd gedaan. Daardoor konden die corners niet geconverteerd worden tot kansen, laat staan doelpunten. In de 88e minuut stond Tissoudali goed op te letten, toen de keeper een schot losliet van Thy. Maar Tissoudali stond buitenspel, waardoor het feestje niet doorging. Zo eindigde de wedstrijd in een 1-1 gelijkspel.

VVV-Venlo – NEC Nijmegen 1-1 (0-0)

Scoreverloop:
Toeschouwersaantal: 1.933
Gele kaarten
Rode kaarten: Joppen (NEC)

Opstelling VVV-Venlo:
Unnerstall; Janssen, Promes, Röseler, Dekker; Leemans, Rutten, Van Crooij; Tissoudali, Thy en Hunte

Opstelling NEC Nijmegen:
Delle; Joppen, Van de Pavert, Groeneveld, Bikel; Sleegers, Golla, Larsson; Grot, Verdonk en Dijkstra

56 Responses

 1. Venske

  Matig duel? Ik vond het eerder slecht. Tegen 10 man verwacht je een tempoverhoging en het zoeken naar ruimte op de vleugels. Niets daarvan… Over links met Hunte dreigde gevaar, maar Tissoudali was m.i. nog met vakantie. De Sparta trainer, Pastoor, was aanwezig, zal met een goed gevoel naar Rotterdam zijn vertrokken. Aanjagers op het middenveld, Post en Serpai,helaas, werden node gemist. Volgende week zal er uit een ander vaatje getapt moeten worden…..en waar was De Seun?????

  1. Bietje kalm! Dit is typische een reactie van het Venloos publiek :). Ja het was niet goed dat is helemaal duidelijk daar hoef je niet lang over te discussiëren. En we mistte zeker een aanjager. Het wegvallen van Sarpei kan nog weleens grote gevolgen hebben. Vooral omdat Post de eerste wedstrijd geschorst is. Seuntjens was vanwege trieste familieomstandigheden niet aanwezig bij de wedstrijd. Tissoudali had het gisteren niet, Hunte veel dreiging maar gebeurd eigenlijk vrijwel niks. We missen Opoku. Zelf schrok ik een beetje van Antonis, de man heeft niet heel veel techniek.

   Maar goed het is een oefenwedstrijd die na 10 minuten naar de klote was omdat de scheids het zonodig vond om een rode kaart te trekken. Hadden ze in een oefenwedstrijd anders kunnen oplossen. Daardoor ging NEC achterin hangen en dan zie je dat VVV moeite heeft met het spel te maken. We kunnen ons nu mega druk maken maar in mijn ogen heeft dat weinig nut. Vorige week speelde de ploeg nog erg goed tegen Sociedad. En niet omdat de uitslag goed was maar het veldspel was gewoon erg goed met veel snelle combinaties. Ik denk dat het wel goed komt. Tegen Sparta kun je direct zien hoever we zijn. Kan zijn dat ze de opdracht kregen om niet voluit te gaan vanwege de competitiestart volgende week.

   Sparta verloor overigens met 3-1 van Jong Ajax dus ik denk niet dat hij zo rustig vertrok.

   1. LJ

    Die rode kaartlas terecht. Dat zijn nou eenmaal de regels. Sterker nog, bij de overtreding waar de strafschop op volgde had ook zo maar een rode kaart gegeven kunnen worden.

    En als je dan al met 11 tegen 10 komt in een oefenwedstrijd kun je 3 dingen doen. Blijven spelen zoals Steijn deed is de slechtste optie. Daar heb je helemaal niets aan. Kijk maar naar Telstar vorig seizoen.

    Een aanvallende wissel is dan een van de opties. Maar ik zag laatst een oefenwedstrijd waar hetzelfde gebeurde na 10 minuten. De trainer haalde toe zelf een speler naar de kant om het evenwicht te herstellen. En met die extra man op de bank kon hij ook nog een vaker spelers van positie ruilen tijdens de wedstrijd. Dan heeft zo’n partij nog enigszins waarde.

   2. Zoals bij vele oefenwedstrijden en ook deze wedstrijd is vantevoren tussen beide clubs en de scheidsrechter afgesproken geen rood te trekken alleen bij doodsschoppen. Bij een situatie waar rood de kaart is wordt gevraagd aan de trainer om deze speler direct te wisselen. Het is een oefenwedstrijd waar niemand er wat aan heeft om 10 tegen 11 te spelen. Dus daarom mijn commentaar. De scheids koos de afgesproken regels vooraf te doorbreken en direct rood te geven.

  2. Ievel Knievel

   Misschien valt het allemaal wel mee met dat slecht en matig. Het is maar net hoe je naar o’n wedstrijd kijkt.

   VVV gaat met deze selectie degradatievoetbal spelen. Dan komt het op andere capaciteiten aan. Het is niet zo vreemd om tegen de degradant uit eredivisie van vorig jaar te gaan spelen en het daar wellicht at moeilijker mee te hebben. VVV gaat namelijk velen van dit soort wedstrijden tegemoet zien. VVV kan dit seizoen alleen resultaat boeken als ze EN er echt helemaal vol voor knokken, als er nagenoeg geen fouten gemaakt worden EN als ze geluk hebben.

   Oefenwedstrijden speel je niet voor de resultaten, maar speel je zodat de trainer dingen kan zien, voordat het er voor het echie om gaat. Deze wedstrijden speel je ook zodat er dingen uitgeprobeerd kunnen worden.

   Dit gelijkspel heeft als bijkomend voordeel dat Sparta nu VVV moeilijk kan inschatten (wat is het niveau nu echt?), en VVV weet dat het echt vol aan de bak moet.

   Het nadeel van de goede wedstrijden met Sarpei is dat de verwachtingen in een te korte tijd al weer veel te hoog zijn komen te liggen, Het typische VVV euvel, waardoor de successupporters al weer bijna allemaal hosanna aan het roepen waren en weer massaal uit hun hol waren gekropen (grappig dat slechts enkele weken geleden de azijnzeikerds geen azijn genoeg konden vinden om VVV weer eens door het slijk te halen> dit zijn geen supporters maar mensen die genieten als zij maar gelijk krijgen). VVV met of zonder Sarpei is een wereld van verschil, Daarom was het ook een buitenkansje. VVV heeft niet zomaar budget om eem goede of gelijkwaardige vervanger te vinden. Vandaar dat er altijd over 5 of max 6 versterkingen gesproken is. Daar zit VVV al bijna aan. Het moet dus uiterst selectief met zijn budget omgaan.

   Maar goed, “We” staan met zijn alleen weer met beide benen op de grond. Hopelijk.

 2. Depor

  Ik vond het veldspel niet eens zo slecht. Er werd goed gecombineerd. Er mocht inderdaad wel wat meer gecreëerd worden, zeker tegen 10 man.

  En we hebben een prima spits in Thy.

 3. JasperVVV

  Wilde net een kaartje kopen voor de wedstrijd tegen Sparta. Nu zie ik dat een los kaartje voor de tribune waar ik een seizoenskaart heb 31 euro kost. Ik vind dit echt belachelijk!! Zo krijg je het stadion nooit vol. Je zal maar gezellig met je kinderen naar VVV willen. Is voor de doorsnee mens een heel duur avondje….

 4. JasperVVV

  Zelf heb ik al een seizoenskaart. Maar het nodigt natuurlijk alles behalve uit om iemand mee te nemen naar een wedstrijd, om zo wellicht enthousiast tw maken voor vvv!

 5. jurgen

  Ik lees een Nigeriaan van Arsenal via MVV nu naar VVV, zou het afgelopen seizoen leuke dingen hebben laten zien bij MVV, moet hij ons maar Sarpei doen laten vergeten.

  1. Zijn twee hele verschillende spelers. Zo is Nwakali een aanvallende ingestelde middenvelder die ook in de voorhoede kan spelen en is Sarpei een stofzuiger.

   Zoals ik ook al in het andere topic heb geschreven komt deze informatie van een bron en die komt uit Nigeria waar een directeur waar deze jongen heeft gespeeld in de jeugdopleiding heeft gezegd dat hij 100% zeker naar VVV gaat, omdat Arsenal dat graag zou willen. De zaakwaarnemer zegt dat VVV een van de clubs is waar hij zou kunnen spelen. Maar ook Utrecht en Basel zouden geïnteresseerd zijn. Dan komt er ook nog eens bij dat VVV zegt dat de speler is aangeboden maar verder van niets te weten. Het verhaal is dus nog verre van rond. Ook is het zo dat Peeters en Nwakali op dezelfde positie spelen. Het lijkt me dan dat er een keuze gemaakt moet worden tussen beide spelers.

 6. RuiverCity

  Ik begrijp niet waarom er nog steeds geen verdedigende middenvelder is gehaald na het afhaken van Sarpei. Met een echte verdedigende middenvelder (Sarpei) speelde VVV met veel meer vertrouwen en uitstraling. Post is de eerste wedstrijd geschorst. Rutten is een hele andere middenvelder als je hem daar neer gaat zetten.

  Tevens vind ik het een zeer slechte keuze om Seuntjens als middenvelder te gaan gebruiken. Die wordt aan alle kanten voorbij gelopen op (handelings)snelheid.
  Nog lang niet alle posities zijn dubbel bezet; verdedigende middenvelder, linkermiddenvelder en centraal achterin!

 7. robbaan

  Nog even over de seizoenkaarten….even geteld…4351 verkocht.
  Op O totaal nog 971 vrij
  Op VW en W nog 515 vrij.
  Ik hoop dat het deze week nog lukt bij de 5000 te komen!

 8. kenfen

  Hoe kom je aan de getallen op O. Heb je de 2 vakken meegeteld die zich voor het uitvak bevinden? Meer dan 900 vrije plaatsen op O lijkt mij wel erg veel. Hoeveel plaatsen zijn daar eigenlijk?

 9. Ievel Knievel

  Ik lees trouwens dat de Fanzone nu alweer afgeblazen is. Een slechte zaak, omdat dit natuurlijk geen zaak van gisteren en vandaag is, waarschijnlijk weet men al een tijdje dat gemeente en politie moeilijk doen op eredivisie niveau en dit terwijl de fanzone een belangrijk onderdeel van het nieuwe VVV is (en dat al verleden jaar ingezet is). Daarnaast vraag je jezelf af of er bij VVV niet gewoon een gebrek is aan mensen die verstand hebben van regelgeving, wetgeving (en veiligheid) en of er wel doortastende mensen werken die snel kunnen schakelen en snel dingen er door gedrukt krijgen.

  1. venlow077

   Ja en het supportershome was naar NEC voor he laatst open dit gaat een persruimte worden. Bij Limanz konde de supporters tijdelijk niet terecht ivm met een bruiloft. Dus geen idee waar we zaterdag nu voor en naar de wedstrijd welkom zijn?? Hier is vanuit Vvv kant nog geen communicatie naar buiten geweest.. Dus dat blijft tot dusver een groot vraagteken? Je gooit toch ook niks ouds weg voordat je geen nieuw hebt!

   1. Jungske

    Soms word je gedwongen om iets weg te gooien voordat er iets nieuws is. VVV zal toch ergens de pers moeten onderbrengen, het jasje van “de Koel” is gewoon te klein en dan moet je keuzes maken.

 10. venlow077

  UPDATE FANZONE

  Er is de afgelopen maanden hard gewerkt in en rondom Seacon Stadion – De Koel -. Ook de realisatie van de FanZone was daar onderdeel van. Echter, vanwege de veiligheid, en de daarbij horende keuze voor de locatie, was dit niet realistisch. Wij zijn druk in onderhandeling met de politie en gemeente om uiteindelijk tot een goede oplossing te komen.

  In aanloop naar de eerste competitiewedstrijd is het organisatorisch niet mogelijk geacht om een tijdelijke oplossing voor onze supporters te bieden. Dit betekent dat wij tijdens VVV-Venlo – Sparta Rotterdam onze supporters niet op kunnen vangen in een FanZone / SupportersHome. Wij vragen aan onze supporters het begrip hiervoor.

  Tijdens VVV-Venlo – Ajax zal er wel een tijdelijke FanZone worden geplaatst in De Koel, zodat er voorafgaand wel de mogelijkheid is om onze supporters op te vangen voor een hapje en een drankje.

  Wij vragen nogmaals ieder begrip.

  Dit dus schandalig!!

  1. pavisto67

   Dat zou toch een flater van jewelste zijn. Geen supportershome dus meer, maar een persruimte. Nog minder voorzieningen in ons stadion dus… dan neem je supporters dus echt niet serieus..
   Ik nodig Hai Berden eens uit om bij O de catering te komen bekijken. Dat hij een stopwatch meeneemt want voordat je daar je pilsje hebt sta je wel eventjes. Zo klant onvriendelijk dit allemaal, dat kan echt niet meer.

   1. Koelie

    Geloof me Hai weet dit al jaren (persoonlijk tijdens een wedstrijd met Hai een aantal jaren geleden gesproken), vandaar dat hij al zijn tijd, geld en energie gestoken heeft in een nieuw stadion…..

   2. Ievel Knievel

    Dat gezeik over dat nieuwe stadion komt me inmiddels toch echt wel de strot uit. Men had al jaren eerder de Koel toonbaar kunnen maken, maar daar lag de prioriteit helemaal niet. er is van alles mogelijk in de Koel, als je maar wil en als je het stadion idd maar in bezit hebt. Dat zit er gelukkig aan te komen. Gelukkig zijn gemeente en club weer on speaking terms dankzij Ramon.

    Het aantal verkooppunten en het schoonmaken en onderhouden van het stadion zijn simpele basisprincipes die niet veel geld kosten. De wil is er vaak helemaal niet. Je hebt het niet over gigantische bedragen op jaarbasis. Zeker niet op een miljoenenbegroting. Je bent wel een bedrijf dat zich op publiek richt. Je publiek serieus nemen hoort daarbij. Er zijn grenzen aan loyaliteit van je fanbase. Hun geduld is een keer op.

   3. Koelie

    Gaap. Je spreekt jezelf behoorlijk tegen. Wat komt die verbouwing van De Koel toch makkelijk opgang he.

   4. Ievel Knievel

    Gaap is altijd zo’n goed en intelligent onderbouwd argument! Zo hee! I’m impressed!!!

    Verder hou ik al een x-aantal jaar exact hetzelfde consistente verhaal. Ik had de hoop dat de club echt een mentaliteitsverandering had ondergaan, maar het heeft er wederom alle schijn van dat het alleen voor de bühne zo was. Wanneer je het eigen publiek niet serieus neemt en je niet accepteert wie je bent als club zijnde (bescheidenheid siert de mens) gaat het op de lange termijn nooit werken en dat vind ik bijzonder jammer. Ik hoop dat de club deze fout zo snel mogelijk recht zet. Het is daarnaast gewoon nu echt tijd voor een nieuwe wind bij de club. Dat betekent gewoon dat de club toe is aan een nieuw bestuur/ directie. Hopelijk is dat zo aan het eind van dit seizoen/ begin volgend seizoen. Het zou ook goed zijn als de supporters soort van lid kunnen worden van de club en medezeggenschap krijgen over hun club. Het technisch beleid gaat juist prima de laatste paar seizoenen dankzij de trainer en de TD. Ik hoop dat de TD nog lang aan onze club verbonden zal blijven.

  2. kaalneetje

   Dan maar even geen fanzone en hup meteen gezellig dat stadion in op weg naar je zitplekje zou je denken. Want gelukkig kun je als fan wel direct plaatsnemen op keurige schone stoeltjes in het stadion.
   Zeker als je op de Maastribune W4 W5 of W6 zit. Ze zijn helemaal niet vuil……….ze zijn er ronduit smerig. Het was afgelopen zaterdag om te huilen zo vies. Schijnbaar is een beetje schoonmaak dus niet bij de prijs van een dure seizoenkaart inbegrepen. Het hoeft niet te blinken van reinheid maar dit was het andere uiterste!

   Ik snap dat je als bedrijf onmogelijk alle kritiek ter harte kunt nemen en het iedereen naar zijn zin kunt maken.
   Maar je zou op z’n minst kunnen proberen om wat ellende te voorkomen of in te perken. Tenzij het niemand binnen je organisatie wat boeit dat jouw betalende gasten (lees: supporters) uiteindelijk een keer gaan morren en zaniken.

   Je moet het als BVO uiteindelijk toch ook een beetje van je supporters hebben, je hoeft ze niet te tot in den treure te vertroetelen maar een beetje meer aandacht voor je betalende gasten kan geen kwaad beste VVV organisatie.

 11. Sanderkuh

  Is de hele tijd in mijn ogen een vaag verhaal die Fanzone. Enige is: we hebben € 30.000 nodig.
  Concrete plannen heb ik niet gezien……en nu worden de supporters in de kou gezet. Geen begrip voor op te brengen….

 12. Godfried

  Maar jong. Wat een gezeur weer. Er is de eerste wedstrijd nog geen fanzone. Nou en. Er zijn belangrijkere zaken die voorrang krijgen. Die 50 man die in het supportershome kwamen gaan nu inderdaad maar in de stad een biertje drinken, of thuis. En als het stoeltje vies is, dan neem je een vochtig doekje mee en maak je t schoon. Of verwachten we serieus dat vvv in de zomerstop wekelijks de stoelen schoonmaakt??

  1. Belvender

   @Godfried
   Dat je thuis de poetsmiep uithangt is prima, maar dat je als betalende gast tegenwoordig ook zelf eerst je stoel grondig moet gaan reinigen voordat je er uberhaupt op kunt plaatsnemen gaat mij te ver. En nogmaals het hoeft niet te blinken, en nee we hebben het ook niet over een beetje vies, maar echt vies en ook niet over 1 stoeltje maar een hele tribune!
   En nee ik heb standaard geen poetsmaterialen bij mij als ik als gast ergens heenga.
   En nee dit is geen gezever maar doodnormale realiteit die geen enkele ondernemer zich kan permitteren, ook een BVO niet. Het zijn wel allemaal je gasten of zal het er op de eretribune ook zo ranzig uitgezien hebben afgelopen zaterdag, denk dat we dat antwoord allemaal wel weten.

   1. kenfen

    Trek je toch een oude broek aan. Of beter nog wordt vrijwilliger bij VVV dan kun je daar meehelpen om de vieze stoelen schoon te maken

   2. Belvender

    Sorry, ik had inderdaad niet vooraf in mijn glazen bol gekeken, dom van me. Want dan had ik ook wel geweten dat ik beter een overal aan had kunnen trekken.

 13. Boris

  De club is op de weg terug en dat vindt ik belangrijker dan een fanzone die later klaar is dan gepland. Schone stoeltjes had ik wel fatsoenlijk gevonden van de club.

 14. RuiverCity

  Voor mij persoonlijk is het belangrijker wat er op het veld staat dan dat hele fanzone gebeuren. We willen toch allemaal meer toeschouwers in het stadion? De mensen komen niet voor zo’n fanzone. Dat is iets voor een honderd/paar honderd man. Die andere 7500 toeschouwers komen voor het team!

  1. Ievel Knievel

   Compleet niet mee eens. Je ziet juist dat bij VVV de supporters het laten afweten doordat de club, de organisatie, “het bedrijf” te veel met zichzelf bezig is, terwijl ze de groep waar het om draait, waar het allemaal om te doen is bij betaald voetbal, het publiek, structureel vergeten. Daarom is het plan om mensen terug de berg op te krijgen geschreven, daarom wil men een cultclub worden. Het is echter duidelijk dat men dit alleen maar aan het roepen is, omdat de club de “fans” harder nodig heeft dan andersom, als een vorm van imagebuilding, maar dat men het eigenlijk niet meent. Dat blijkt uit dit soort voorbeelden. Dan komt de aap uit de mouw.

   Er zijn veel clubs die mindere resultaten boeken en een veel trouwere fangroep hebben, die komen en feest vieren ongeacht de resultaten. Kijk naar een Cambuur bijvoorbeeld of neem Sankt Pauli (of de Chicago Cubs decennia lang) dus maar als voorbeeld. Die presenteren helemaal niet zo goed, maar het zit er altijd vol. Voor VVV zou het briljant zijn als er zo’n gangroep met bijbehorende sfeer ontstaat. En ja, dat is realistisch, als je het maar goed aanpakt en bij VVV zijn ze in staat om ieder goed initiatief binnen no time zelf in de kiem te smoren.

   Als je alleen maar “supporters” hebt en krijgt die op de resultaten afkomen, ben je in mijn ogen een ziel- en sfeerloze club. Als jij daar graag komt, ga je gang.

   1. RuiverCity

    Dat zeg ik toch helemaal niet. Lees eerst goed voordat je de zaak weer afkraakt. Het overgrote deel hoeft geen fanzone om daar naar keiharde muziek te luisteren en bier te drinken. De mensen komen naar het stadion om VVV te ondersteunen. Ik blijf erbij dat de fanzone (voorlopig) voor niet meer dan 100 supporters is. Misschien kan dat in de toekomst veranderen maar dat zit er momenteel niet in. Mensen hebben genoeg andere dingen te doen; een gezin, een drukke baan, sociale contacten buiten VVV om. Die gaan in het weekend niet een hele middag in of rondom het stadion ‘hangen’. En dat heeft niks met successupporters of weet ik wat te maken.

   2. Koelie

    Als je wel eens in andere stadions komt, dan weet je dat een fanzone niet alleen techno feest is. Gaat om faciliteiten rondom / in / onder de tribunes waar je voor, tijdens (rust) en na de wedstrijd gezellig kan verblijven en natje en droogje kunt halen.

   3. RuiverCity

    Kom ik geregeld ja. Maar in Duitsland en Engeland heerst een andere cultuur. Daar gaan hele gezinnen naar het voetbal. In Nederland is dat helaas niet zo. En nogmaals niet iedereen heeft er interesse in een natje en droogje!

   4. Ievel Knievel

    Je moet ergens beginnen he. Wat niet is kan komen. Als je nergens begint gaat het er ook niet komen nee.

 15. robbaan

  Als het zaterdag maar in orde is, stoeltjes schoon, toiletten op orde en een snelle service bij de horecapunten.
  En jammer van de fanzone, maar geen ramp.
  We moeten, nu niet gaan verzanden in gemor over randzaken. Het belangrijkste is het team, zijn we er klaar voor?
  Komt er nog versterking? Is de Koel vol en sfeervol, eredivisiewaardig?
  Stimuleer liever nog familie, bekende of collega’s, trek ze over de streep, want met z’n allen kunnen we de Koel, weer die lastige hobbel maken, waarover veel clubs in het verleden struikelden.
  Forza Venlo!

  1. Ievel Knievel

   Haha. Hoe vaak moet het nog gezegd worden.

   3 spelers erbij? Gaat niet gebeuren en al helemaal niet voor zaterdag.

   Er was ruimte voor 5 a 6 versterkingen. Dat betekent dat er nu nog ruimte is voor 1 a 2 extra spelers. Dan ben je dus ook afhankelijk van wat er te koop en te huur is binnen het budget dat VVV tot zijn beschikking heeft en dat is veel minder dan alle andere ere-divisie clubs tot hun beschikking hebben, zelfs minder dan wat de top-juup tot zijn beschikking heeft.

   Waarom zouden die versterkingen ook allemaal zo hard nodig zijn? Het is bekend dat VVV gaat strijden voor de onderste plekken en gaat hopen en gokken op nacompetitie plekken. Dat is het verwachtingspatroon dat nu al herhaaldelijk door club en technische staf gecommuniceerd is. Hoop je op meer, dan ga je zelf een heel zwaar seizoen tegemoet. Dat is dan iets wat je jezelf aan doet. Ga dan aub niet de club verwijten maken als het minder gaat dan JIJ verwacht. De club weet wat haar te wachten staat.

 16. Louis van Gaal

  Wat een gezeik….. heb zelf meer dan voldoende aan donaties gegeven.. niet persee voor de fanzone maar voor VVV, als signaal om voor de club iets te doen… en nu het nog niet af. Nou dat kan gebeuren. Het is niet allemaal zo makkelijk. Er werken mensen kei hard aan de toekomst van VVV en nu is de fanzone nog niet af….nou en ….dan moeten degene die persee van te voren een feestje van willen maken gezellig naar de parade gaan….

 17. De Koel

  Altijd lastig om op basis van zo’n highlights filmpje een mening te vormen, maar zo te zien een fysiek sterke speler en daar zal VVV het toch vooral van moeten hebben. In ieder geval een speler met veel ervaring.

 18. lucien1978

  Mulder is een hardwerkende middenvelder die veelal tegen domme kaarten en ook vroege rode kaarten aan is gelopen. Toch zou je hem best achter de hand kunnen houden. Is wel een beperkt niveau.

Leave a Reply