Rene Trost woedend op eigen ploeg

Rene Trost vindt het belachelijk dat de scheidsrechter bij Jong Twente – VVV-Venlo vier minuten
extra tijd bijtrok.

In de 94ste minuut werd het 1-1. “Toch moeten we vooral naar onszelf kijken, we hebben de kans op
0-2 gehad en dan krijg je in de 94ste minuut de deksel op de neus,” zegt een woedende trainer. “Dan
kun je alleen jezelf iets verwijten.”

“Echt zo pijnlijk,” blikt een hese Pim Balkestein terug. Hij leek lang matchwinner te worden in
Enschede. “We hadden hier gewoon met 4, 5-0 moeten winnen, dit team is zwakker dan Jong Ajax.”

Bron: L1.nl

7 Responses

 1. Depor

  Misschien nog wat behoudener spelen trainer? Misschien naast Kruijsen en Post nog een verdedigende middenvelder opstellen? Onze trainer lijkt de taktiek van Lokhoff te hanteren en dat met dit spelersmateriaal, ongelofelijk!

  1. Ben

   Achterin zijn we niet al te sterk en dan zeg ik het nog voorzichtig, dus ik begrijp de coach wel. Hij doet me niet denken aan Lokhoff. Laten we rustig afwachten hoe deze groep zich verder ontwikkelt. Geld om iets te kopen is er niet, dus die gedachte is geen alternatief. We zijn erg diep gezakt, we zijn een middelmatige 1e divisieclub geworden en we kunnen slechts proberen er iets beters van te maken. FORZA VVV! Op naar de Eredivisie (want dat blijft ons streven)

  2. De Koel

   Dit spelersmateriaal heeft nog niet veel laten zien. Het lukt ze niet eens om drie keer een bal over te spelen zonder balverlies, met als gevolg dat ze steeds weer achteruit moeten lopen. Hoe wil je dan aanvallend voetbal spelen?

 2. Meuske

  Vooraf hadden veel mensen getekend voor een puntje denk ik want afgezien van vorige week was het toch ook geen tikki takka voetbal wat vvv op de mat heeft gelegd. Met 300 mensen in een groot stadion waar geen sfeer hangt mag je denk ik enigzins tevreden zijn met het puntje. Forza Venlo

 3. mats

  Dat Trost zijn boosheid in de media uit zegt denk ik iets over de professionaliteit van de spelers. Blijkbaar voeren ze keer op keer niet de door hem gegeven instructies uit. Hij wordt er dus ook al langzaam gek van….hopelijk is hij niet weg met de kerst. Maar ik vind t geen goed teken.

 4. marcel

  ik heb dit jaar pas een wedstrijd niet gezien, maar kan niet anders dan concluderen dat VVV voetballend toch eigenlijk elke wedstrijd minder was dan de tegenstander. in het begin werd dit nog verbloemd door de resultaten, maar er lijkt totaal geen chemie in dit elftal te zitten. Dat trost boos is om in de 94e minuut de overwinning uit handen te geven is logisch, kansen op meer waren gedurende de tweede helft zeker aanwezig.

  als je echter de wedstrijd ziet, dan is het toch Twente dat grotendeels het spel bepaald, VVV dat dat de tegenstander de bal gunt (of kan het gewoon niet beter?), en reactievoetbal speelt, en dit vaak ook nog slecht uitvoert. De opmerking van Balkesteijn dat dit team met een nulletje of 5 verslagen had moeten worden vind ik dan ook een beetje overdreven, temeer daar VVV voetballend erg weinig in de pap te brokkelen had gisteravond. Dat je dan toch de mogelijkheden hebt om vaker te scoren geeft wellicht wel degelijk de kracht (of zwakte) van dit jong twente aan.
  Maar als dat zo is, dan mag je je afvragen waarom VVV zo behoudend speelt tegen zo’n tegenstander, en niet probeert het heft in eigen hand te nemen. wellicht bepaal je dan zelf op het veld wat er gebeurd, ipv af te wachten en te hopen op fouten van de tegenstander.
  Hier zijn 2 mogelijkheden voor, 1) we kunnen niet beter 2) het is de taktiek die bepaalt wordt door trost.
  als dit laatste zo is, dan mag Rene vooral woedend op zichzelf zijn.

Leave a Reply