VVV-Venlo

Reserves VVV-Venlo winnen van Chevremont

Afgelopen maandagavond speelde VVV-Venlo een oefenwedstrijd tegen Chevremont uit de Eerste Klasse. De club van oud-trainer Jan van Dijk uit Kerkrade bleek in de eerste helft nog wel weerstand te bieden, maar in de tweede helft werd uiteindelijk makkelijk gewonnen. 7-0 was dan ook de eindstand.

De oefenwedstrijd van de reserves worden georganiseerd om ook deze spelers wedstrijdritme op te laten doen, opdat zij ook kunnen acteren op het hoogste niveau bij VVV-Venlo. Daar komt ook nog bij dat VVV-Venlo geen Jong VVV heeft, maar alleen de Onder-19 en daar kunnen niet alle spelers hun minuten maken. Daarom zijn er dus de verschillende oefenwedstrijden door de weeks.

Mooi was dat Mlapa zijn eerste minuten weer kon maken na zijn blessure afgelopen weken. De spits legde er twee in het netje en dat zou een mooie opmaat zijn voor wat doelpunten in de Eredivisie. We gaan het zien.

VVV-Venlo – Chevremont 7-0
Scoreverloop: 1. Peniel Mlapa 1-0, 48. Peniel Mlapa 2-0, 62. Joost Peeters 3-0, 73. Tino-Sven Susic 4-0, 79. Joop Daniëls 5-0, 82. Joop Daniëls 6-0, 87. Tino-Sven Susic 7-0 (strafschop).

Opstelling VVV-Venlo: Van Crooij, Dekker, Van Dijck ( 46. Van der Vorst ), Korkmaz, Borgmann, Van Bruggen, Linthorst ( 46. Peeters ), Susic, Roemer ( 46. Geurts ), Mlapa ( 68. Januario ), Joosten ( 46. Daniels ).