VVV-Venlo

Richard Neudecker nieuwste aanwinst VVV-Venlo

VVV-Venlo heeft de eerste aanwinst voor het nieuwe seizoen binnen! De Duitse middenvelder Richard Neudecker tekende vandaag een contract tot medio 2022.

De club maakt het volgende bekend om de website over deze transfer: “De eerste nieuwe aanwinst voor het nieuwe seizoen is de 22-jarige Richard Neudecker die afkomstig is van FC St. Pauli. De aanvallende middenvelder speelde in de jeugd bij onder meer 1860 München en koos drie jaar geleden voor FC St. Pauli in Hamburg. Daar was hij een gewaardeerde basisspeler. Hij gaf hij eerder dit jaar aan zijn aflopende contract niet te willen verlengen. Volgens Duitse media werd hij intensief gevolgd door diverse clubs, waaronder PSV en AZ en diverse clubs uit de Duitse 1. Bundesliga.”

Stan Valckx laat zich uit over de nieuwe transfer: “Het is prachtig dat een speler van dit kaliber voor VVV kiest. Ik ben ervan overtuigd dat we heel veel plezier aan hem gaan beleven.”

De speler zelf is ook in zijn nopjes met zijn transfer naar Venlo: “Ik heb een heel goed gevoel bij deze club en de mensen met wie ik gesproken heb. Ik ben blij bij VVV de komende jaren mijn beste beentje voor te kunnen zetten. Natuurlijk wil ik op termijn spelen in de 1. Bundesliga, maar ik denk me juist bij VVV-Venlo te kunnen ontwikkelen om daar terecht te komen.”

Later meer!

21 Responses

   1. JOPIE

    Die 2 ton zouden ze inderdaad meteen kunnen gebruiken om de grasmat te vervangen.

   2. Grad

    1e Prioriteit is investeren in spelers. En als de topclubs/KNVB zorgen voor een eerlijkere verdeling van TV gelden, dan kan pas gedacht worden om de grasmat te vervangen.

 1. RuiverCity

  Lijkt mij voor VVV-begrippen een super aanwinst. Werd niet voor niks gevolgd door PSV, AZ, Stuttgart, Wolfsburg en Köln. Knap dat deze speler dan toch voor VVV kiest.
  Keeper Kirschbaum zal ook wel snel volgen. Wellicht goed voor de seizoenkaartverkoop.

 2. Luis Erique

  Ik ken de man uiteraard niet, maar ben vooral heel content dat vvv snel doorpakt na de competitie en dat ze m voor 3 jaar vastleggen, want dat lukte met de voorgaande Duitse aanwinsten niet.

 3. OooLGooO

  Prima aanwinst, lijkt me de opvolger van Seintjes?

  Ps als je het financieel management begrijpt zul je begrijpen dat die tv gelden niet aan de selectie besteed gaan worden.

 4. rimpelkop

  Het feit dat in januari PSV nog serieuze interesse had in deze jongen wil toch wel iets zeggen.
  Super dat de hem naar Venlo hebben weten te halen. Erg knap. Dat hij afgelopen seizoen maar 16 keer heeft gespeeld zegt echt helemaal niks. Thy was de tweede verhuurperiode bij St. Pauli ook reserve en onze held Lars was reserve keeper bij Fortuna Dusseldorf (toen nog 2. Bundesliga) Wat beide voor VVV betekend hebben moge duidelijk zijn.

 5. lucien1978

  Perfecte aankoop VVV. Een veelbelovende speler.

  Nu Rutten weg is moeten ze van Paul Verhaegh topprioriteit maken. Binding met de club, winnaarsmentaliteit, ervaring en transfervrij.

  Tevens mag Obispo en Mauro worden verhuurd.

  Kirschbaum

  Verhaegh – Obispo ( promes) – Roseler – Janssen

  Post – Neudecker – Mauro ( Susic )

  ? – Mlapa ? – ?

  Dan nog een stuk of 2 duitsers proberen te halen en die ene japanner die zou komen.

  1. Godfried

   sorry, maar verhaegh is 36 jaar. moet je dus niet aan beginnen lijkt. te duur en te oud. betwijfel of die überhaupt het seizoen zou kunnen afmaken. een back van 37 dan… nee. niet doen.

 6. Lincoln

  Een lichtvoetige kleine voetballende middenvelder met overzicht, goede techniek en een goed linkerbeen. Voor VVV begrippen een geweldige aankoop. En het zegt ook wel wat over het aanzien van de club. We zijn altijd kritisch en zeker terecht op de manier van voetbal en soms wat amateuristische houding van de club maar we staan er in Duitsland goed op. Anders kun je zulke spelers niet halen.

  Het geeft denk ik ook de intentie aan waar we heen willen. Doorselecteren en meer voetbal en controle in de ploeg krijgen ipv afwachtend voetbal. Denk dat ze een team neer willen zetten met voetballende kracht zoals bijvoorbeeld een Willem II heeft laten zien in de tweede seizoenshelft.

  Ben zeer blij met deze aanwinst en ben benieuwd wat erbij gaat komen.

 7. mats

  Mooi man. VVV goed bezig. Geeft vertrouwen in komend seizoen. Wat Lincoln ook zegt; meer voetballend vermogen in de ploeg creëren waardoor je aantrekkelijker voetbal gaat spelen en mogelijk wedstrijden over de streep gaat trekken die nu nog verloren werden .

Leave a Reply