VVV-Venlo

Rick Kruys nieuwe trainer VVV-Venlo

Rick Kruys is de nieuwe hoofdtrainer van VVV-Venlo. De 37-jarige Utrechter tekent een contract voor twee seizoenen en begint in Covebo Stadion – De Koel – aan zijn eerste klus als hoofdtrainer in het betaald voetbal.

Kruys komt over van FC Utrecht, waar hij de laatste wedstrijden van het afgelopen seizoen als interim-trainer voor de groep stond. Daarvoor was hij in De Galgenwaard assistent-trainer van onder meer René Hake, John van den Brom, Dick Advocaat en Erik ten Hag. Bij VVV wordt Kruys de opvolger van de onlangs vertrokken Jos Luhukay.

Als actief voetballer kwam Kruys uit voor FC Utrecht, Malmö FF, FC Volendam en Excelsior voordat hij bij Utrecht aan zijn trainerscarrière begon. Kruys begint nu vol enthousiasme aan zijn nieuwe avontuur in Venlo, maar blikt tegelijkertijd ook vol dankbaarheid terug op zijn periode bij FC Utrecht. “Ik ben natuurlijk gehecht aan Utrecht en ben de club en Technisch Directeur Jordy Zuidam dankbaar voor alle kansen die ik heb gekregen. Het is nu echter tijd voor een nieuw hoofdstuk.”

Supporters enthousiast maken
Kruys is dan ook blij dat hij na zijn jaren als assistent in de Domstad bij VVV voor het eerst de kans krijgt als eindverantwoordelijke. “Dit is voor mij een mooie stap naar een hele mooie club. Ik ben na de gesprekken met VVV erg enthousiast geworden en ik kijk ernaar uit om hier aan de slag te gaan. De Koel geeft me een nostalgisch gevoel met de bekende trap en het publiek dat dicht op het veld zit, dus ik kan niet wachten om straks in een volle Koel te staan. Er liggen mooie uitdagingen bij VVV en ik hoop dat we het team in de voorbereiding goed neer kunnen zetten en de supporters enthousiast kunnen maken. Ook al zijn de andere teams in de Keuken Kampioen Divisie dit seizoen erg sterk, een club als VVV moet natuurlijk altijd voor de play-offs gaan.”

Talentvolle trainer
Technisch Manager Willem Janssen, die Kruys bij Utrecht jarenlang van dichtbij meemaakte, is ervan overtuigd dat de kersverse hoofdtrainer de juiste man is voor VVV. “Na het vertrek van Jos Luhukay hebben we direct een profiel gemaakt voor onze nieuwe hoofdtrainer en aan de hand daarvan zijn we zorgvuldig op zoek gegaan naar de juiste kandidaat. Rick is een moderne en ambitieuze trainer die goed kan samenwerken. Bovendien heeft hij veel aandacht voor de individuele ontwikkeling van spelers. Daarmee voldoet hij aan het profiel dat we zochten. Rick is een hele talentvolle trainer die zich naast grote trainers heeft ontwikkeld tot de trainer die hij nu is. Hij heeft een duidelijke voetbalvisie en is in staat om die visie over te brengen op onze spelersgroep. We zijn dan ook enorm blij dat Rick de komende twee seizoenen bij ons voor de groep staat.”

Bron: VVV-Venlo

161 Responses

 1. Rick, van harte welkom bij onze club en heel veel succes!
  Er vallen mij vier dingen op in het persbericht:
  1 Rick Kruys: “een club als VVV moet altijd gaan voor de play-offs” , prima doelstelling…
  2 Willem Janssen ” Rick Kruys is een trainer die goed kan samenwerken” Ik denk dat dat niet voor niks
  expliciet aangegeven wordt in het persbericht zo na het vertrek van Luhukay…
  3 Willen Janssen “Rick Kruys heeft veel aandacht voor de ontwikkeling van individuele spelers”, ik ga hier
  niet beweren dat Luhukay daar geen aandacht voor had, maar ik heb hier (en met mij vele anderen) al
  eerder aangegeven dat m.i. het afgelopen jaar geen enkele speler beter is geworden, sterker nog, enkele
  spelers gingen gedurende het seizoen alleen maar slechter spelen. Als deze trainer het ook niet lukt zegt dat
  wel veel over de kwaliteit van onze spelers…
  4 Rick Kruys: “ik wil de supporters enthousiast maken in de voorbereiding” dat is een mooi doel op wel heel
  korte termijn, en daar ligt inderdaad een schone en pittige taak voor de trainer, want er moet behoorlijk
  wat negativiteit worden omgebogen …
  wel worden omgebogen…

  1. Ievel Knievel

   Ik gun VVV en Kruijs het beste, uiteraard. Prima ook dat we nu iig weer een hoofdtrainer hebben en fijn dat hij goed kan samenwerken met de technische man. Ook fijn dat zowel Janssen en als Kruijs goed liggen bij de landelijke pers. VVV krijgt bij VI behoorlijk veel media-aandacht voor een rechterrijtjes-team KKD.

   Kanttekening: De negativiteit rondom de club> valt volgens mij wel mee, de sfeer in het stadion was immers goed afgelopen seizoen. Er is veel kritiek, dat wel, op de mensen die de club runnen. De supporters willen niet dat hun VVV zo’n club is zoals die nu gerund wordt. Met name in hoe trouwe, aardige en goede clubmensen keer op keer geschoffeerd worden en voor vrachtwagens worden gekieperd. Van zo’n club wil ik eigenlijk geen fan zijn, ook al zit VVV in mijn hart. Ook willen we dat VVV veel duidelijkere lijnen uitzet, duidelijker en EERLIJK communiceert en zich anders profileert dan datgene wat gangbaar is in de voetballerij (dat is soms huilen met de pet op), laat ons weer een positief-unieke-club zijn.

   Echter ben je er niet door alleen steeds de poppetje sop het veld te veranderen, omdat keer op keer, met andere mensen dezelfde problemen aan het licht komen (uitgezonderd de Steijn-jaren). Dat betekent dat de problemen die we steeds zien te wijten zijn aan mensen op cruciale posities in de club. Dat moet dus echt anders.

   Kanttekening 2. Het is geen toeval dat zo voor het weekend en voor de beladen (als het goed is) supportersavond dit nieuws naar buiten wordt gebracht. VVV was immers al bijna 2 weken geleden zo goed als rond met Kruijs. Dit persbericht is strategisch vandaag ingezet om de gemoederen te sussen. Zou me niks verbazen als er morgen een speler wordt gepresenteerd. Allemaal bedoeld zodat de storm voor maandag aanstaande gaat liggen en iedereen weer gezellig met Marco een stuk vlaai kan eten en het wel allemaal mee lijkt vallen, want Marco is toch zo’n gezellige jongen om samen pilskes mee te drinken.

  2. robbaan

   Typisch modder gooien en weer schuldige aanwijzen….als het niet lekker loopt…
   Vergeten wordt dat Bogers altijd met beperkte budgetten, met zijn technische managers , stafleden, Honda, Musa, Giakomakis etc etc heeft binnengehaald en deze met behoorlijke winst heeft verkocht.
   Laat de zaak, de club, waar jullie trouwe fans van zijn, die zo te merken aan de emotionele reacties je na aan het hart ligt eens tot rust komen. Het grootste probleem, blijven de financiële middelen, maar in Godsnaam, geen inversteerders die z.g. VVV naar een hoger plan tillen, want dat is op diverse plaatsen wel duidelijk geworden dat loopt vroeg of laat spaak.
   Wat het dagblad, De “Zuid-Limburger” vooral graag doet is zagen aan poten en vuurtjes opstoken en onrust oproepen.
   Hopelijk slaagt VVV op het veld er in , de sfeer in en rond de wedstrijden op het niveau te krijgen, dat we weer als een blok achter hun gaan staan en dat er weer iets moois groeit…..kijk maar eens naar de grasmat….die ligt er perfect bij! Nu de resultaten nog..Forza Venlo!!

   1. Grad

    @robbaan

    Helemaal met je eens, maar helaas een aantal zullen dit als vloeken in de kerk beschouwen en wat betreft je opmerking over het dagblad is het geen toeval, dat een bepaalde journalist hiermee begonnen is toen VVV hem (tijdelijk) heeft verboden om in de persruimte te komen.

   2. Ievel Knievel

    @ Rob

    Sinds wanneer is terechte inhoudelijke kritiek op zaken die de “schuldigen” die niet in de spiegel willen kijken zelf veroorzaken met modder gooien? In wat voor wereld leef je zelf eigenlijk?

    En met Honda en met Musa heeft Marco als hoofdverantwoordelijke weinig van doen gehad. In die periode zat hij nog op commerciële zaken, iets waar je hem wel al 16 jaar verantwoordelijk kan houden. Precies ook waar hij o.a. kritiek op krijgt.

    Zelfs als het dit jaar sportief goed gaat, wat ik van harte hoop en waar ik zelfs nog wel wat vertrouwen in heb, dan zijn we er nog lang niet als club. Aangezien het achter de schermen niet op orde is, gaan er vroeg of laat weer problemen ontstaan. Dat valt de mensen die daar nu voor verantwoordelijk zijn aan te rekenen. Nog steeds tijd voor een frisse wind dus.

    En Hakim heeft gewoon gelijk.

 2. Leonardus

  Veel succes Rick. Hopelijk kun je de puinhoop die Luhukay heeft achtergelaten snel opruimen.

  Ik verwacht van jou dat:

  – je spelers individueel beter maakt
  – zorgt dat het een team wordt
  – aantrekkelijk aanvallend voetbal speelt
  – zeker in thuiswedstrijden zorgt voor spektakel.

  Dan hoef je voor mij geen 1e of 2e te worden.

  1. Ievel Knievel

   Ik ben het niet met je eens.

   Ik vind niet dat Luhukay een puinhoop heeft achtergelaten.

   Hij heeft ook slechts 1 plek en een paar punten minder gepresteerd dan de verwachting was. Ik heb al voor de degradatie uit de eredvisie gezegd dat het schier onmogelijk zou zijn om jezelf in de top 8 KKD te spelen met de sterke concurrentie die er afgelopen seizoen was. Aankomend seizoen is er nog een sterkere concurrentie. Ik denk dat je aankomend seizoen blij mag zijn met een 9e of 10e plek.

   VVV heeft afgelopen seizoen bij vlagen leuk gespeeld, het was alleen te wisselvallig. Dat ligt niet alleen aan de hoofdtrainer. Er is iets anders aan de hand bij de club, plus dat we een selectie hadden om 9e of 10e te worden.

   1. Leonardus

    Welke van de punten die ik noem heeft Luhukay waargemaakt dan?

    Hij heeft alleen maar ruzie lopen trappen met spelers, trainers etc.

   2. Ievel Knievel

    @ leonardus

    Er is al 3 jaar op rij onrust en gedoe in de selectie. Iets in mij zegt dat er andere ruziezoekers zijn en onruststokers. Ook in de staf. De Koning heeft dat een beetje gebagatelliseerd. Dat kun je niet op het conto van Luhukay schrijven; ook al wist hij er zich ook geen raad mee.

   1. Grad

    @kuebke
    Jij zal maandagavond wel op de eerste rij zitten om die vriendenkliek met vragen te bestoken en de waarheid te zeggen.

 3. FC VVV03

  Succes Rick! Ben meer benieuwd naar de scorende aanvallers die Janssen erbij wilde halen. Op dit moment heb je alleen Braken die een doelpunt kan maken. De rest heeft nooit geleerd op doel te schieten.

  1. Ievel Knievel

   Advocaat krijgt (nog) geen officiële rol, krijgt waarschijnlijk niet betaald en komt slechts een paar keer buurten om met Rick bij te praten. Niet overdrijven met die rol.

   1. kuebke

    Kan geen kwaad denk ik en het zal hem sieren als hij het voor niets doet want voor het geld hoeft hij het toch niet meer te doen.

 4. Leonardus

  Nieuwe TD, nieuwe trainer zelfde calimero gedrag bij VVV. Om doodmoe van te worden. Het gaat altijd maar weer over het geld wat anderen wel en VVV niet heeft. Het is zo’n makkelijk excuus. Kijk nou eens naar Excelsior, die met een zeer beperkt budget (echter rijtje KKD) zijn gepromoveerd.

  Nu is zelfs Helmond Sport al een grotere club dan VVV. Te triest voor woorden.

  (bron: DDL)

 5. FC VVV03

  Bogers en co praten in op Janssen. Janssen praat in op Kruys.

  “Overtuiging bij nieuwe trainer Rick Kruys kwam na een gesprek van zes uur: ‘Een club als VVV moet met spelers uit de eigen jeugdopleiding spelen’

  Wat moeten we hiervan denken?

  1. kuebke

   Niet veel.
   Daar kun je wel van op aan dat Bogers en co daar op in gepraat hebben en weer loze beloftes hebben gedaan.
   Het gesprek heeft zes uur geduurd en hij had er meteen een goed gevoel bij maar dan snap ik het niet als ik er een goed gevoel over heb duurt het echt geen zes uur zou ik zeggen.
   Ik denk dat hij er misschien wel goed over getwijfeld heeft om in deze puinhoop te stappen.

   1. Koelie

    Dat Rick er wel achter gaat komen dat playoffs onhaalbaar zijn.

    Desalniettemin veel succes en om eerlijk te zijn heb ik er niet veel vertrouwen in gezien het management en de eerste aankoop.

    Maar 12 punten pakken tegen Roda en MVV en het seizoen is geslaagd.

  2. Grad

   Ik vraag me af wat toegevoegde waarde is, hoe lang het gesprek geduurd heeft. Typisch weer een bepaalde ondertoon, die betreffende journalist neer wil zetten.
   Vaak is het ook zo dat wel eens vaker met een kandidaat gesproken, misschien wel 2,3, 4 maal en totaal misschien wel 10 uur of meer.

   1. Ievel Knievel

    @ Grad

    Je kan je ook afvragen waarom Kruys dit zelf heeft laten vallen in het interview met de journalist. Neem aan dat het interview voorbesproken is met de communicatiemedewerker van VVV. Daar zijn die voor. Zo niet> wederom inpfrossioneel. De journalist noteert alleen maar en stelt vragen. Ik vind deze complotachtige verdachtmaking van de journalist niet ok. Jouw opmerking past wel weer compleet in het straatje van de bij VVV zelf aanwezige vijandige houding tov pers en journalistiek. Kap hier nou eens mee!

   2. Grad

    @level Knievel

    Waarom zou ik hiermee moeten kappen. Jij kapt toch ook niet met het onophoudelijk bekritiseren van Bogers, Bongaerts, of je kunt ook zeggen op bijna de hele VVV organisatie.

 6. Ievel Knievel

  @ FC VVV 03

  Quote: “Overtuiging bij nieuwe trainer Rick Kruys kwam na een gesprek van zes uur: ‘Een club als VVV moet met spelers uit de eigen jeugdopleiding spelen’

  Wat moeten we hiervan denken?””

  Dit baart me dus zorgen. Kennelijk betekend het dat Rick Kruys heeft ingestemd met de eis van 30-40% jeugdspelers in de selectie, getuige ook de uitspraken die op Voetbalprimeur te lezen zijn waaraan hij zegt dat een club als VVV niet zonder veel jeugdspelers in de selectie kan.

  Nog steeds heb ik de vraag waarom Bongaerts zo leidend is bij VVV en waarom zijn beleidsplan nu zo heilig is? Behalve dan dat we heel weinig geld hebben voor aankopen in vergelijking tot collega clubs en dat die zelfopgeleide spelers handelswaar zouden moeten zijn in de toekomst (money). De vraag is of dit beleid realistisch is.

  Bongaerts> onder zijn verantwoordelijkheid gaat het nog niet echt goed met die doorstroming naar de selectie. Een aantal jeugdspelers kwamen te kort, gelet ook op hun vertrek bij de club. Een aantal andere spelers staan in hun ontwikkeling stil of er is zelfs sprake van achteruitgang, spelers die eerder er wel klaar voor waren>>> Dat is fysiek, voetbaltechnisch en mentaal> zonde van het talent.

  1. Grad

   Je kunt nu wel een aantal negatieve feiten benoemen, maar het zou je ook sieren als je ook een positief feit benoemd, namelijk dat er jaarlijks enkele spelers bij zijn die naar topclubs vertrekken! Hierbij ik wil geen enkel waardeoordeel aan Bongaerts toekennen, of hij wel of niet goed functioneert.

   1. Ievel Knievel

    @ Grad, wat heeft VVV er nu eigenlijk precies aan als 13- en 14-jarige jeugdspelers vertrekken naar topclubs? Behalve dat ze meewerken aan voetballertjes als handelswaar en grote problemen voor deze jeugdspelers veroorzaken (op de lange termijn). Topclubs hebben wel 5 a 6 elftallen aan goede jeugdspelers, als het er niet meer zijn. Die hebben ze om de talenten bij de concurrentie weg te kapen en de concurrentie te verzwakken, om het risico op het toevallig missen en verkeerd opleiden van talent in te dekken en om deze spelers bijna allemaal door te verhuren in de toekomst. Ik vind daar wel iets van, maar vooral ook dat daar iets mis mee is.

   2. Grad

    @level Knievel

    Kijk, deze keer ben ik het ’n keer met je eens. Alleen is het jammer, als ze het dan niet redden bij een topclub, vaak niet meer terugkeren bij de club die ze heeft opgeleid.

 7. twiggy11

  Welke trainer er ook staat of het nu Kruys is of iemand anders zegtmij niet veel.
  De spelers die er komen dat telt niet weer gaan huren kopen en voor 2tot 3 jaar vast leggen dat maak je kans op een goed ingespeeld team dat snel gaat promoveren huren is goedkoper dat klopt maar ze lopen na een seizoen gewoon weer na hun eigen club plus ze eisen ook nog een basisplaats als je ze huurt.

 8. Precies, en dat ligt echt niet aan de uitstekende jeugdopleiding van VVV. Als diezelfde speler bij Wittenhorst of Sparta Sevenum had gespeeld, zou PSV hem ook gewoon halen.

  Kijk voor de aardigheid eens op de website van PSV, naar de teamfoto’s van de jeugd elftallen. PSV O10 heeft 43 spelers, PSV O12 heeft 39 spelers. En hoe dichter je bij de 18 komt, des te kleiner de selectie. Met andere woorden: meer dan de helft van die spelers wordt alweer afgedankt voordat ze 16 zijn. Helaas niet goed genoeg, we wensen je nog veel succes in de toekomst.

  Zoiets als 100 staatsloten kopen in de hoop dat er eentje bij zit waar een grote prijs op valt.

 9. goalkiller

  welkom Kruys! Hopelijk wordt het net zo’n succes als in de Steijn jaren. Zorgelijk is wel dat die Driessen en co de blijven zitten. Ik vrees als het straks een periode tegen zit het weer hommeles wordt daar. Nu nog de selectie een impuls geven met gerichte gratis versterkingen uit de 2de of 3de Bundesliga. Afwachten waar dit toe leid.

 10. robbaan

  Was wel te verwachten dat Kruys die nieuwe trainer werd. Ik hoop dat hij er samen met Willem in gaat slagen, een strijdbaarheid en tactisch sterk VVV te formeren. Mee de strijd aan gaan voor een periodetitel lijkt mij het meest relevante en haalbare en sfeervolle thuiswedstrijden in een volle Koel.
  Succes Rick

 11. RuiverCity

  De puinhoop die Luhukay heeft achter gelaten???
  Volgens mij zijn Bogers en vooral Bongaerts degene die de zaak hier in Venlo verzieken.

  Nu hebben ze met Kruijs en Janssen twee ja-knikkers in huis gehaald die net komen kijken. Zal wel weer een overbruggingsjaar worden. Dat Calimero-gedrag geeft dat al weer aan.
  We zijn komend seizoen weer de club met de ideale schoonzonen. Wat voetbalgogme, flair en brutaliteit ontbreekt al langer in de Koel.

  1. idderzienmeining

   Ik neem aan dat dit betrouwbare info is dus ik ben benieuwd welke speler

   Off topic maar wel mooi voor de uitstraling van de KKD zijn de drie aankopen van De Graafschap: Büttner, de Jong en Schenk

   Drie jongens die op dit niveau nog van grote waarde kunnen zijn

   1. idderzienmeining

    Wat is nu je bedoeling om toe te voegen dat hij er schijnbaar lang over heeft moeten nadenken?

    In mijn ogen onnodige negatieve geluiden

    Wat weten wij nu ?
    Heeft hij méér aanbiedingen gehad ?
    Wilde hij graag weten welke trainer er ging komen ?

    Zomaar twee plausibele EN goede redenen lijkt me ….

    Ik vind – en dat mag 😉 – dat we hier te vaak en te veel obv aannames negativisme verspreiden en dat is gewoon jammer

   2. Ievel Knievel

    @ peterloekie

    Misschien was hij op vakantie 😉

    Anyway, nu weer een speler presteren past wel weer goed in de “het waait wel weer over” mediastrategie van VVV 😉 (of ze presenteren hem net na de supportersavond, begin volgende week.)

   1. Ievel Knievel

    @ koelie

    Maakt niet meer uit. We moeten gewoon (minimaal) 18 spelers in de selectie hebben die iets met een bal kunnen doen 😉

 12. @idderzienmeining: dat dat een negatieve opmerking is maak jij er van. Volgens mij betekent het juist dat hij er de tijd voor genomen heeft om heel goed over de volgende stap in zijn carrière na te denken. En dat hij dus heel bewust voor VVV kiest.

  1. Noordsupporter

   Waarom zo negatief. 2 en 9 jeugdspelers?
   Wat vind je van Koglin Dirks Sedlacek Klaassen van Rooijen Braken Johanssen. Daar kunnen we dus ook al 4 van wegstrepen volgens jou. Ja en het duurt waarschijnlijk tot in augustus tot de selectie wordt aangevuld met een paar huurspelers. Nooit anders geweest en is niks mee als het zich beperkt tot een paar buitenkansje.

   1. RuiverCity

    Nooit gehoord van cynisme? Houd toch op met je jeugdspelers. Net als Van Crooy, Pachonik, Essanousi, etc. Waar kunnen ze naar toe? Tot nu toe heeft geen enkele club zich voor deze spelers gemeld. Zal wel plekje bij de amateurs worden.

  1. En toch heb je gelijk. De site van Anderlecht meldt het nu ook. Dan zal die tegen Virton niet doorgaan of met het tweede elftal gespeeld worden neem ik aan?

   Van maandag 6 tot zaterdag 11 juli gaat Anderlecht op oefenkamp naar Horst, een plekje in Nederlands Limburg net boven Venlo.

   Oefenwedstrijden:

   zaterdag 25 juni: Anderlecht – STVV
   vrijdag 1 juli: nog te bepalen
   zaterdag 9 juli: Anderlecht – Nordsjaelland
   dinsdag 12 juli: VVV Venlo – Anderlecht
   zaterdag 16 juli: Anderlecht – Lyon

  1. Leonardus

   Kun je zien hoe ontiegelijk kut de communicatie van VVV is. Dit te moeten vernemen van de website van de tegenstander. Vanavond wordt ook weer een lachertje.

   1. Koelie

    Dat je gewoon cynisch wordt bij het nieuws van nieuwe aankopen. Triest. Bedankt Marco!

  1. Leonardus

   Ik ga er hier niets over zeggen. Venlonaren is ook al met censuur begonnen en mijn berichten te verwijderen.

   Tip: lees DDL of spreek Qasim Hakim hier maar over aan. Die vertelt je wel genoeg.

   1. Grad

    Helaas vertelt hij niet alles en alleen maar dingen, die in zijn straatje passen en heeft (kunnen) onthouden, want een notitieblok heb ik hem niet zien gebruiken.

   2. Logisch dat hij geen notitieblok meeneemt. Hij weet inmiddels ook wel dat er op zo’n supportersavond niks nieuws gezegd wordt.

   3. Ievel Knievel

    @ Grad

    Hou nu eens op journalisten zo verdacht te maken.

    Als er één partij is die je kan verwijten dat Qasim Hakim zo over VVV schrijft als hij doet is dat VVV zelf. Hij heeft namelijk gewoon een punt. Wel meerdere. Iets met een spiegel (voor VVV/ Marco). Heeft heeft wederom de kans laten lopen om ook in de top van de organisatie schoon schip te maken en voor een verse start te gaan. Nu ben je eigenlijk al weer te laat. Het seizoen start alweer snel. Wederom een tussenjaar dus.

    Heeft iemand iets anders dan de standaard riedel gehoord gisteren dan? Is toch eigenlijk gewoon een gezapige bedoening.

   4. Grad

    @level Knievel

    Ik juich het toe dat een journalist verkeerd/foutief beleid en misstanden aan de kaak stelt. Ik vind het echter wel opvallend dat deze journalist, naast de normale plichtmatige nieuwsfeiten transfers e.d., alleen maar schrijft over negatieve zaken/ontwikkelingen die zich bij VVV voordoen. Aan positieve zaken/ontwikkelingen over de club schenkt hij nauwelijks aandacht, maar laat dit aan anderen over.
    Mijn conclusie na gisteravond is dat Marco strijdbaar is en niet zomaar de handdoek in de ring wil gooien.
    Als de RvC vertrouwen heeft in Marco en in de hele technische dat zij (nog) de juiste mensen zijn om het nieuwe beleidsplan uit te voeren, dat op termijn resultaat moet opleveren dan zullen wij als supporters ons hierbij moeten neerleggen en het verleden achter ons moeten laten.
    Ik zou zeggen laten we ze het voordeel van de twijfel geven en een nieuwe start maken #ForzaVVV!

   5. inut

    Qasim Hakim is er als eerste bij als hij een kans ziet waarin hij nieuws zelf kan maken. Dat betekent niet dat de dingen die hij aan de kaak stelt per definitie niet waar is. Het is echter absoluut geen objectieve journalist en gebruikt elke kans te pakken om negatief te schrijven over VVV. Hij heeft zelf de helft van de tijd achter zijn laptop gezeten dus dat over zijn notitieblok is natuurlijk klinkklare onzin.

    buiten dat was het geacteerde gesprek tussen gespreksleider en Bogers zeer onbevredigend, het publiek kreeg niet de kans om deel te nemen aan het gesprek. pas na ruim een uur was hier voor het eerst de kans voor en hierdoor kunnen mensen veel moeilijker inhaken op wat er gezegd is (zie maar eens je argument van een uur geleden te onthouden terwijl je een uur lang bestookt wordt met wazige informatie in moeilijke woorden verhuld, en je dus op elk van deze onderwerpen in wilt gaan)

    de gesprekken die achteraf gevoerd zijn in een informelere setting tijdens de “borrel” waren dan weer wel zeer constructief en bieden enigszins iets meer perspectief ten opzichte van de situatie voor deze supportersavond.

    Verder maakte Willem Janssen een rustige indruk en ging goed gedetailleerd in op de vragen die er voor hem waren. Ik was sceptisch maar dit lijkt me op termijn een echte aanwinst voor de club mits hij de goede begeleiding krijgt in zijn ontwikkeling.

 13. FC VVV03

  Als VVV bij die supporters avonden van de afgelopen jaren eens genotuleerd had, beseffen ze zich misschien eens wat voor goed nieuws shows dat altijd zijn vanuit VVV. Beloftes die gedaan worden om de aanhang koest te houden en vervolgens niet van de grond komen. Zo’n avond ziet er altijd hetzelfde uit. Mooie woorden , de het komt goedjes vliegen je om de oren en het ontzettend irritant wordende kalimero gedrag wat ze hier in Venlo als kunst uitgeroepen hebben.

  1. supportertje

   Ben daar wel geweest. Er zijn best wel kritische vragen geweest en beantwoord. Of je tevreden bent met deze antwoorden is de vraag die je jezelf moet stellen. Ik vraag mij echter wel af waar al de criticasters waren die op deze avond hun ongenoegen konden uiten. Wij waren daar maar met een paar die echt kritische vragen stelden. Natuurlijk laat men over bepaalde zaken niet alles los, dat gebeurt bij heel veel bedrijven, zo ook bij VVV. Echter heb ik persoonlijk wel het idee dat men wil veranderen, deels gedwongen door de situatie. Maar we moeten er met zijn allen het beste van maken. Tijd om de negatieve spiraal te doorbreken. Want we schieten er met zijn allen niets mee op.

   1. Ievel Knievel

    @ supportertje

    Het is maar waar je tevreden mee bent. Zie: https://www.limburger.nl/cnt/dmf20220620_97621587

    Er worden vragen ontweken/ niet beantwoord. Vragen en antwoorden waar de (trouwe) achterban recht op heeft. Het zijn sussende woorden bij VVV om ons in slaap te sussen.

    En: ook hier op Venlonaren is het maar een 5-tal echt kritische supporterts (inhoudelijk). Dat komt aardig overeen met de avond lijkt mij.

   2. Nr. 077

    @Supportertje

    Ben je wellicht in de gelegenheid om een samenvatting te geven van (voornamelijk) de kritische vragen en de daaropvolgende antwoorden? Of is er iemand van Venlonaren geweest en komt er nog een topic? Voor mij was het gisteren helaas niet haalbaar om naar de supportersavond te komen, maar ik ben wel erg benieuwd naar wat er allemaal gevraagd en gezegd is…

   3. Ievel Knievel

    En de negatieve spiraal bereik je met een andere houding vanuit de club. Niet de weg zoals die gisteravond WEDEROM bewandeld werd op de supporterstavond.

    Nogmaals: VVV moet eens in de spiegel leren kijken. Waar ik op doel staat overigens los van het sportieve. Ik wens Willem en Rick succes.

 14. Ik was er gisteravond ook niet, woon in Utrecht en was een paar dagen weg…
  Als ik zoal lees wat de reacties hier zijn sluit ik me toch meer aan bij wat Grad en Supportertje hier schrijven.
  Natuurlijk is er veel mis binnen de organisatie, en zijn er veel dooddoeners op zo’n supportersavond, maar zo gauw Marco Bogers zelf niet weggaat en de RvC hem steunt zullen we het moeten doen met de situatie en de mensen zoals die nu is…
  We hebben met Willem Janssen en Rick Kruys twee belangrijke nieuwe mensen aan het roer, die ervoor moeten zorgen dat we uit de negatieve spiraal komen.
  Als er nog wat nieuwe spelers komen, er redelijk aantrekkelijk voetbal wordt gespeeld en de resultaten niet tegenvallen, dan ziet het er weer even wat anders uit.
  Rick Kruys heeft een duidelijke ambitie uitgesproken waar ik mij absoluut in kan vinden, dus ik ben benieuwd naar wat er komen gaat!

 15. kuebke

  Zo’n supportersavond heeft totaal geen zin.
  Het is toch alleen maar bla bla bla.
  Marco geeft toch alleen maar standaard antwoorden die we al duizend maal gehoord hebben en van zijn loze beloftes komt toch niets terecht en dan de vraag krijgen “Meneer Bogers ,waarom draagt u zélf niet het stokje over ? .
  Gelooft die mevrouw zelf dat Bogers uit zichzelf ooit opstapt ?
  Maak je maar niet bang.
  Die modderd gewoon op dezelfde mannier verder met al zijn loze beloftes.
  .

 16. hanskazan

  VVV moet echt eens kappen met dat gejammer over dat ze negatief worden weggezet in de pers. Zelf zo communiceren en dan gek opkijken dat iemand van de pers vraagtekens zet bij het beleid en de openbare uitingen van de club… Grootheidswaanzin op de berg. Denken dat de hele wereld VVV naar beneden wil halen. Man man man. Verder blijft het ongekend slap wat VVV doet om supporters betrokken te krijgen/houden.

  1. kuebke

   Hans het is gewoon puur amateurisme ten top daar op den berg. ( Maar ja,dat wisten we al en het is oud nieuws).
   Ik ben bang dat het altijd zo blijft zolang Marco (en de rest)er blijven zitten.

  2. Ievel Knievel

   @ hans

   Ook nog eens iemand van de pers die geweerd is uit de Koel (een tijdje), omdat hij de waarheid durfde op te schrijven in de krant. De vermelde geruchten (lek) bleken gewoon waar te zijn. Kennelijk kan Marco niet zo goed tegen kritiek.

   1. Grad

    @level Knievel

    Nogmaals deze journalist schrijft hele- en halve waarheden, aannames en alleen maar zaken die in zijn straatje passen. Iets positiefs over VVV komt niet van zijn hand, dat laat hij aan andere journalisten over.
    Opvallend is wel dat hij pas veelvuldig negatieve artikelen over VVV in DDL (duidelijk een onderdeel van het Telegrasfconcern) is gaan schrijven, nadat hij tijdelijk geweerd is in de persruimte van de Koel. Mij lijkt het meer, dat hij zich een beetje in zijn eer voelt aangetast en op deze manier zijn gelijk en ook zijn gram probeert te halen.

   2. Ievel Knievel

    @ Grad

    Ik lees alleen maar ongestaafde verdachtmakingen van jou tegen de journalist gebaseerd op (de door jouw geroemde) aannames. Je maakt je er zelf schuldig aan. Alles wat de journalist aan hele en halve waarheden zo’n beetje heeft opgeschreven in zijn stukken bleek zo’n beetje achteraf te kloppen

 17. kuebke

  Jammer dat V.V.V niet overgenomen word door een ( Turkse) investeerder.,dan konden we ook een top spits aantrekken.
  Fortuna sittard heeft Burac Yilmaz binnen gehaald.
  Geloof me maar dat daar veel extra seizoenkaarten door verkocht worden .
  Maar ja ,dat zal in venlo natuurlijk nooit gebeuren die modderen liever zo aan in de K.K.D.

 18. Koelie

  Natuurlijk geen antwoorden, wel de smoesjes zoals we gewend zijn. Het perspectief op de lange termijn is nog steeds ongewis. Als VVV slim is laten ze persberichten voorlopig achterwege totdat zaken echt concreet zijn.

  In de tussentijd dan maar hopen op korte termijn succesjes. Een goal van Joeri, een succesvolle tackle van Kees.

 19. FC VVV03

  Frank van Kempen kandidaat om assistent trainer te worden bij VVV. Niet geheel verrassend dat het iemand is die al keer bij VVV gezeten heeft. Vernieuwing en VVV 😃

 20. kuebke

  VVV heeft gesproken met Frank van Kempen voor de functie van assistent-trainer. De coach uit Sevenum was in het seizoen 2013-2014 in De Koel al de rechterhand van René Trost.
  VVV is op zoek naar een vervanger voor de naar Fortuna Sittard vertrokken assistent-trainer Jeroen Schepens.

  Van Kempen was het afgelopen seizoen de rechterhand van Wil Boessen bij Helmond Sport. Hij werkte daarvoor bij verschillende clubs en de KNVB als jeugdtrainer en assistent-coach. Van Kempen was in het verleden ook video-analist van het eerste elftal van PSV dat in die periode werd geleid door Fred Rutten, tegenwoordig de assistent van Ruud van Nistelrooij bij de topclub uit Eindhoven.

  Van Kempen heeft naast VVV nog meerdere ijzers in het vuur en kan onder meer aan de slag binnen de jeugdopleidingen van Roda JC en Feyenoord.

  1. Goodie

   Ik heb de samenvatting op Venlovanbinnen gelezen. Eén opmerking van Kruys vind ik mij opmerkelijk te noemen, namelijk:

   “Toen we twee jaar geleden met FC Utrecht tegen VVV speelden, was in onze ogen Yahcuroo Roemer het belangrijkste wapen van dat team. Vooral dankzij zijn snelheid.”

   Onze 2e competitiewedstrijd en ergens in februari hebben we tegen Utrecht gespeeld. We hebben de topscoorder van de eredivisie in huis. Maar nee, een jeugd/wisselspeler die sporadisch mocht mee doen was de gevaarlijkste speler.

   1. Ievel Knievel

    Zomaar een quote die me al in het verkeerde keelgat schiet en Marco nogal kenmerkt, helaas.

    Quote: ‘Vertrek Jos Luhukay
    Meest heikele onderwerp was natuurlijk het vertrek van Jos Luhukay. Zoals gezegd: Bogers kon en wilde er niet te diep op in gaan. Dit is wat hij wel wilde zeggen: “Sommige mensen binnen de club kregen na verloop van tijd steeds meer problemen met de aanpak en werkwijze van Jos. Hij was zich daarvan bewust, maar bleef strijdbaar. Er zijn de laatste maanden veel gesprekken gevoerd. Soms echt urenlange praatsessies. Uiteindelijk bleek de juiste chemie niet meer aanwezig te zijn. ”

    Bogers wil er niet op in gaan, maar spreekt niet over zijn eigen rol echter wel weer over de anderen, die zich dus niet kunnen verdedigen. Maar wat ik vooral lees is dat er dus een roddel en pestcultuur is binnen de club. Als zo veel mensen zo veel informeel klagen en roddelen over Jos, dan moet de baas DAAR iets aan doen. Zaken horen IN kleedkamers en IN vergaderruimtes besproken te worden, waarbij het TEAM of het BEDRIJF aanwezig is. De baas is verantwoordelijk voor een veilige werkomgeving en die is er dus niet bij VVV. Als de chemie er niet meer was, waarom is Jos dan niet ontslagen? Sterker nog, waarom is zijn contract dan recentelijk nog verlengd? Dat is toch vreemd? Jos is zelf opgestapt omdat hij het gekonkel, gedraai en gelieg van Marco beu was, is mijn indruk. Dit is maar 1 voorbeeld.

   2. Ievel Knievel

    2e opmerkelijk zaak waaruit blijkt dat Marco niet functioneert:
    Quote: ““Ik wil niet spreken over een nieuw stadion, maar over de stadionontwikkeling. Want misschien komt op deze plek wel een nieuw of volledig gerenoveerd stadion. Ik kan er op dit moment niets concreet over zeggen. Wat ik wel weet is dat een nieuw stadion essentieel is voor de toekomst van VVV. Op dit moment staat zelfs onze vergunning voor stadion De Koel onder de druk. Dat heeft alles te maken met regels rondom veiligheid. We zijn dan ook continu bezig met zichtbare en niet zichtbare aanpassingen. Dat is een must. De miljoenen die afgelopen jaren in die aanpassingen zijn gestoken zijn geen weggegooid geld omdat het stadion en de grond eigen bezit is. Als er concrete ontwikkelingen zijn, dan koppelen we die zeker terug naar onze achterban.” Bogers prijst daarbij de rol van Walter Gutterswijk, echtgenoot van voorzitter Ineke Gutterswijk. “Hij geeft ons volledig onbezoldigd advies over mogelijke aanpassingen op het gebied van het stadion en de horeca. Hij heeft die ervaring vanuit zijn eigen werk binnen de hotelbranche. Het is een man met enorm veel kennis op het gebied van bouw, veiligheid en andere relevante zaken. Daar zijn we hem enorm dankbaar voor.”

    Het was Marco zelf die na de degradatie de verbouwplannen voor de Koel opblies. Plannen waarbij wij als achterban letterlijk een jaar of 3 voorgelogen zijn en aan het lijntje gehouden zijn. Zaken zouden toch al rond zijn? De bouwfases waren al gestart, zogenaamd. En kennelijk moet er acuut iets bij de Koel, als de vergunningen in het geding zijn. Vanwaar dan het renovatie- en bouwproces opblazen?

    En dat van Walter Grutterwijk. Leuk dat Marco er iets aan heeft, maar de beste man heeft geen functie bij de club en hoeft dus ook geen verantwoording af te leggen. Dat is bad news. 2e bad news, het hoofd van de toezichthouders is zijn vrouw. Belangenverstrengeling in optima forma. Zelfs als Walter een baan krijgt bij de club (waar hij op moet solliciteren) is het bad news, want er is op zijn minst de schijn ven belangenverstrengeling en zoals we inmiddels ervaren> er is vriendjespolitiek. Er moet gewoon een gedegen begeleidingsbureau ingehuurd worden wat betreft het stadion. geen ons kent ons gedonder. EN als er al iemand via het/ een netwerk aangedragen wordt, dan wel iemand op kwaliteit, niet omdat hij met de voorzitster van de RvC samenhokt (en wat al niet meer doet).

   3. Ievel Knievel

    En als laatste: vervelend, de privé-omstandigheden van Marco. Dat gun je niemand. En natuurlijk gaan privé-levens boven werk.

    Maarrrrrr, waarom dan niet simpelweg 1 dag vakantie opgeven, op dinsdag gaan ipv maandag en op maandag gewoon de pers te woord staan? Of desdnoods op maandagavond vertrekken. Ik snap de gevoeligheid als hij iets aan zijn dochter beloofd heeft en normaal zal ik zeggen, dochter gaat altijd voor. Misschien nu ook wel. Misschien had hij dit gewoon eerlijk moeten zeggen tegen de pers op dat moment, toen hij bellend de pers te woord stond op het vliegveld; dat zijn dochter nu even voor ging> bezorgd je veel respect.

    en 2) als je privé-leven zwaar weegt, dan kun je misschien wel even geen leiding geven aan een bedrijf als VVV, was het niet beter geweest dan gedurende het seizoen een tijdelijk vervanger aan te stellen? Voor je zelf en je omgeving in de eerste plaats, maar ook voor het bedrijf.

    Verder, sterkte Marco wat betreft die privézaken. Dat gun je niemand, maar gebruik ze niet per sé als excuus voor zaken die bij het bedrijf niet goed gaan.

   4. Ievel Knievel

    Kennelijk komt 1 comment niet door de moderatie, vreemd.

    Dit schreef ik naar aanleiding van een quote van Venlo van Binnen naar aanleiding van het vertrek van Luhukay (staat niets raars in).

    Bogers wil er niet op in gaan, maar spreekt niet over zijn eigen rol, echter wel weer over de anderen, die zich dus niet kunnen verdedigen. Maar wat ik vooral lees is dat er dus een roddel en pestcultuur is binnen de club. Als zo veel mensen zo veel informeel klagen en roddelen over Jos, dan moet de baas DAAR iets aan doen. Zaken horen IN kleedkamers en IN vergaderruimtes besproken te worden, waarbij het TEAM of het BEDRIJF aanwezig is. De baas is verantwoordelijk voor een veilige werkomgeving en die is er dus niet bij VVV. Als de chemie er niet meer was, waarom is Jos dan niet ontslagen? Sterker nog, waarom is zijn contract dan recentelijk nog verlengd? Dat is toch vreemd? Jos is zelf opgestapt, omdat hij vond dat bepaalde personen bij de club (rara) niet helemaal de waarheid spraken.

 21. Ievel Knievel

  Wat laten sommige mensen zich toch makkelijk in slaap sussen.

  Dus omdat Marco een heel klein ini mini beetje halfslachtig refelcteert op zichzelf en er wel zin in heeft in de toekomst hebben mensen er wel vertrouwen in?

  AL DIE MENSEN vergeten, die de afgelopen jaren gesclahtoffert zijn en voor vrachtwagens zijn gegooid? Er zit iets zwaar onmesnelijks in het personeelsbeleid van VVV.

  Marco maakt al een jaartje of 16 onderdeel uit de top van de organisatie bij VVV.
  -Adrie Koster wilde niet verlengen
  -Neumann: als vuil behandeld, alleen maar vanwege persoonlijke akkefietjes met “ik duld geen kritiek” Berden
  -Wetzel wilde niet verlengen
  -Jan van Dijk: geschoffeert door de club en als oud vuil behandeld, wederom door een persoonlijk akkefietje met “ik zet mezelf als redder van de club neer terwijl dit eigenlijk Broer Geraeds was en ik duld geen kritiek” Berden
  -Glenn De Boeck, zelfde verhaal als Neumann en van Dijk. Maar dan binnen 3 a 4 maanden al
  -Ton Beton Lokhoff> moeten we het daar over hebben?
  -René Trost?> Need I say more
  -H. De Koning, geslachtofferd om überslecht technisch beleid te camoufleren
  – Jos> als oud vuil behandeld

  Verder is er geen consistent beleid, want we zwabberen iedere 1,5 jaar alle kanten op. Zowel technisch als financieel. Stadiondossiers worden vakkundig om zeep geholpen door VVV zelfs. Eerst heeft men nog net proberen te doen alsof het de schuld van de gemeente Venlo was. Erg genoeg gingen genoeg supporters hier nog in mee ook.

  -What about de supportersaandelen?

  Vreemd genoeg zegt Marco dat hij zaken heeft laten lopen afgelopen seizoen, omdat hij zich met te veel dossiers moest bezig houden, waaronder technisch beleid en jeugdopleiding. Voor het technisch beleid hadden we Stan., van Hintum en Bongaerts. Voor de jeugdopleiding Bongaerts. Wat klopt hier niet?

  Misschien moet Marco eens stoppen met zijn nutteloze dossiers en beleidsplannen en zijn bijklusjes voor de KNVB. Hij verdient immers meer dan een goede boterham bij VVV, je zou er maar echt voor moeten werken en leiding geven. Leiding geven, iets dat Marco niet kan, want hij is drukker bezig met de schuld keer op keer afschuiven. Van alles clubs die regelmatig tussen KKD en Eredivisie pendelen, wordt VVV het slechtst geleid. Zonder uitzondering.

  Over de belangenverstrengeling tussen de partner van de RvC en Marco’s hulpje en adviseur zullen we het maar niet hebben. Gadverdamme. Midden-/Zuid-Limburgse corrupte toestanden.

  1. goalkiller

   Volledig mee eens. Helaas zelf niet aanwezig geweest op de supportersavond. Maar voor alle typmiepen hier. Wees gerust kritiek uit ik graag face to face. Het blijft verondrustend dat men niet achter de grote vissen qua sponsorships achteraan gaat. Dat is commercieel de doodsteek op langere termijn.

  2. Grad

   @level Knievel

   Je hebt inmiddels ‘uit ten treure’ aangegeven welke fouten Marco allemaal gemaakt heeft en wat er tijdens zijn bewind fout gegaan is, of hij hiervoor verantwoordelijk voor is, of niet.
   Helaas is het voor jou tot nu toe vergeefse moeite geweest om iedereen te overtuigen, want als je goed geluisterd hebt, is Marco vooralsnog niet van plan om op te stappen.

   1. Ievel Knievel

    @ Grad

    Uit den treure? Ben jij Marco ofzo? Begint er wel verdacht op te lijken qua gedachtengang.

    En ja, als algemeen directeur ben je verantwoordelijk voor de beleidslijnen en ook voor het personeelsbeleid. Beiden een zooitje en voorname bronnen van onrust en ZORGEN bij de achterban. Dat je met die zorgen je billen afveegt, zegt veel over je karakter als persoon en dat je ongeschikt bent voor het runnen van een betaald voetbalclub.

    Dat je de hand boven het hoofd gehouden wordt door de voorzitster van de Raad van Commissarissen, omdat het een vriendin van je is is foute business. Precies zoals ik al zei bij de aanstelling van de RvC dat het geen goed nieuws was dat het een Berden-kliek was en ook de constructie als BV vond ik al discutabel.

    Marco kan wel niet van plan zijn op te stappen en kan wel door zijn vrindjes de hand boven het hoofd gehouden worden, dit is wel schadelijk voor de club en dat doet mij en anderen pijn en veel pijn. O.a. het imago van de club gaat eraan.

    En nee, dat doe ik niet door kritisch te reflecteren. Dat doet degene die de kritische reflectie nodig maakt.

   2. Ievel Knievel

    En nee, geloof maar niet dat ik snel ophoud om kritiek te geven wanneer ik denk dat het nodig is. Ik kan hier nog jaren/ decennia mee doorgaan.

    Het is hier immers een supportersforum. Precies ook bedoeld om je zorgen te uiten of überhaupt bedoeld om je gevoelens te uiten over de club, ook de positieve trouwens.

    Maar zo goed als niets weerhoudt mij ervan om mensen op bepaalde punten te wijzen als de club steeds verder om zeep geholpen wordt (zeker het image van de club) door mensen die de club zouden moeten leiden.

    En; je gelooft echt in sprookjes wanneer je geloofd dat:

    -Marco het stadiondossier nog kan vlot trekken
    -Marco de band met weggelopen sponsoren kan herstellen
    -Marco in staat is het aantal aan VVV verbonden bedrijven uit te breiden
    -Marco in staat is de schuld van VVV binnen 25 jaar weg te poetsen (we zijn immers technisch failliet)
    -Marco de band met de regionale en provinciale pers kan herstellen> men is daar niet zomaar kritisch en negatief over VVV en dag in/ dag uit, week in/ week uit> dit bezorgt VVV enorme imago-schade in de provinciale pers, o.a. dus door het gevoerde slechte beleid. VVV moet van zijn slechte imago af, men moet het niet erger willen maken in de bedrijfsleiding. Alleen hierom zou je al de top van het bedrijf moeten verversen. Zelfs Jan Smeets kent een einde van een tijdperk.

   3. Grad

    @level Knievel

    In alle eeuwigheid. Amen.
    Je opsommingen bevatten (weer) een hele hoop hele- en halve waarheden en aannames. Ik reageer hier niet meer op, want dan wordt toch een eindeloze discussie.

   4. Ievel Knievel

    @Grad

    Dat jij iets hele en halve waarheden vindt maakt nog niet dat de door mij genoemde dingen dat zijn. Zeker niet als je nergens onderbouwd waarom het bijvoorbeeld halve waarheden zijn. En reageer dan ook maar niet meer. Je kan eigenlijk geen gesprek voeren als jij niet ook voorbeelden of onderbouwingen inbrengt.

 22. FC VVV03

  Antwoord op de vraag of hij wel eens nadenkt over hoe mensen buiten VVV zelf over zijn positie en functioneren denken antwoordde Bogers zoeiets als dat maakt mij niet uit, ik heb het beste met VVV voor.

  Als ik op mijn werk er een zooitje van maak, maar tijdens een functioneringsgesprek aangeef dat ik het beste voor heb met het bedrijf word ik ook gewoon de laan op gestuurd.

  1. Ievel Knievel

   Raar dat je in een functie bij een organisatie, waarbij het enige bestaansrecht voor die organisatie is dat je sport brengt VOOR HET PUBLIEK (anders zo je namelijk geen betaald voetbalclub zijn);, je als antwoord geeft dat het je geen bal interesseert wat dat publiek van en over je functioneren denkt. Dat is vreemd en raar.

   1. Grad

    Je kunt je ook afvragen, of het merendeel van het publiek dat ook interesseert, want die komen voor de sport en die maakt het (meestal) geen moer uit wie er commissaris of directeur is, zeker zolang de resultaten goed zijn en men tevreden is over het niveau
    Zodra echter de resultaten tegenvallen en het niveau ook niet meer aan de wensen voldoet, begint het gemor en is in eerste instantie de trainer de gebeten hond. Heeft dit geen effect, dan is het de directie die het moet ontgelden, alleen het merendeel van de supporters gaat niet zover, het is meestal de harde kern.

   2. Ievel Knievel

    @ Grad

    Nou, laat het toeval nu net zijn dat we sportief en financieel in een nogal neerwaartse spiraal zitten (die gewoon te voorkomen was), of sterker nog, een luchtzak (hopelijk een bungeejump) en dat dit nogal te wijten is aan de mensen aan de knoppen. Dus het gaat de supporters uiteindelijk wel degelijk aan.

    Van de 13e plek in de eredivisie naar bijna 13 in de KKD in 2 seizoenen tijd ,met een financiële boekhouding waar een normaal iemand een hartinfarct van zou krijgen. Een aanstelling van 1 van de grootste flapdrollen onder het Nederlandse trainersgilde tot het beschadigen van meerdere trouwe clubmensen, tot aan rotte appels in de selectie en staf; en een stadionverniewing die mislukt is en waar over gejokt is.

    O ja, dit allemaal met goedkeuring van de toezichthouders, waarvan degene die het met de voorzitster doet de belangrijkste adviseur (rechterhand) van de directeur is die weer bevriend is met die voorzitster. Dan ben ik nog alle spelers vergeten die via louche spelersmakelaars (soort van voetbalmaffia) gestald zijn bij onze club en ons hebben doen laten degraderen.

 23. RuiverCity

  Wat is het toch een trieste bedoeling op den Berg. Qasim Hakim krijgt geen eerlijke antwoorden op zijn vragen. Er wordt weer eens geweldig gemarchandeerd. Het is altijd blablaba. Ze denken echt dat de supporters gek zijn. Sommigen praten alles goed wat er bij VVV gebeurt.

  Ievel Knievel komt hierboven met feiten die allemaal kloppen. De rotte appels, die VVV langzamerhand naar de afgrond ‘leiden’ (eigen lijden), blijven lekker zitten omdat het ons-kent-ons gehalte erg hoog is.

  Grote sponsoren worden niet benaderd, anderen willen niet sponsoren zo lang Bogers op deze plek zit.

  Laten we lekker met een half elftal aan jeugdspelers aan de competitie beginnen. Na 5 wedstrijden breekt de pleuris uit, let op mijn woorden.

  Onze mooie club gaat helaas een zware toekomst tegemoet. De verantwoordelijken stappen pas op als het schip zinkt…..

  1. Grad

   @RuiverCity

   Je refereert wel aan feiten die @level Knievel opsomt,. Alleen vraag ik me af, of je zelf wel op supportersavond bent geweest, want Qasim Hakim was op de supportersavond maar heeft geen enkele vraag gesteld!
   Ook is op de supportersavond medegedeeld dat er zich verschillende nieuwe interessante sponsors hebben aangemeld.
   En als je naar de technische staf geluisterd zou hebben dan gaat VVV niet met een half elftal jeugdelftallen aan de competitie beginnen.
   Er zullen best heel wat oud-spelers zich niet meer bij VVV laten zien, maar dat kan om uitlopende reden zijn en je zult misschien best wel oud-spelers gesproken hebben, of is het van horen zeggen, die zich niet meer bij bij VVV thuisvoelen en die zullen er best wel een aantal zijn. Toch worden nog regelmatig een reünie gehouden van oud-spelers en daar is nog altijd ruime belangstelling voor.
   Ik zal nu wel beschuldigd worden dat ik alles goed praat wat bij VVV gebeurt, maar jij benoemt een aantal zaken wat halve waarheden zijn.

   1. RuiverCity

    Heb ik het over de supportersavond? Qasim krijgt geen eerlijke antwoorden op vragen die hij aan Bogers e.a. heeft gesteld. Kijk terug bij Nediscoplein. Bogers e.a. draaien om de hete brei heen zoals ze dat al jaren doen. Zichzelf indekken, beloftes doen naar supporters en dan komt er weer eens niks van terecht.

    Hoe is het toch mogelijk dat VVV elk jaar problemen heeft met de tenues? Stap toch op bij Masita. Dat bedrijf belooft elk jaar beterschap, maar het wordt met het jaar erger.
    Dat noem ik DAADKRACHT die node gemist wordt in Venlo.

    Dus eer je mij beschuldigt van halve waarheden…..

 24. RuiverCity

  Beste Marco,

  Wij als supporters hebben ook het beste met VVV voor. Waarom neem je die supporters niet serieus? Waarom worden trainers/spelers door jullie beleid zo beschadigd? Veel oud-spelers laten zich niet meer bij VVV zien! Dat zegt toch ook genoeg! Sponsoren happen niet of zeggen zelfs hun contract op! Wanneer is er voor het laatst een grote sponsor binnen gehaald?

  Fout op fout wordt er gemaakt. Dat kan zo maar, omdat jij (met Roger Bongaerts) denken het allemaal wel te weten?

  VVV mag niet naar de verdommenis gaan!!!

  Trek jullie conclusie

  1. Ievel Knievel

   @ Kuebke

   Je kan toch ook gewoon dit op een normale manier zeggen of niet? Zet je betoog wat meer kracht bij. Marco is ook nog steeds gewoon een mens. Je kan ook op een normale manier zeggen dat je liever een andere directeur ziet. Ondanks dat ik dat ook vind, blijf ik Marco ook gewoon als een normaal mens zien en waarschijnlijk is het gewoon een aardig iemand.

 25. roermond

  Ik kom al meer dan 55 jaar bij MIJN VVV en heb vele ups en downs meegemaakt bij os clubke. Ik word een beetje triest van de vele negatieve commentaren op deze site. Ook ik ben het niet altijd eens met het beleid van VVV, maar ben er altijd van overtuigd, dat de beleidsbepalers het ALTIJD, het beste voor hebben met onze club. Waarom zouden ze voor ogen hebben, om onze club naar de verdoemenis te helpen? Er zijn in al die bijna 120 jaar , vette en arme jaren geweest, daarmee zullen we moeten blijven dealen, maar ALTIJD komen we er weer boven op…Ik kom al vanaf het begin naar alle thuiswedstrijden in de Koel, voorheen de Kraal, en ben er vast van overtuigd, dat de vette jaren weer terugkomen…Mensen, gooi het negativsme weg, en blijf achter je club staan. Ik hou me vast aan die jongere generatie supporters, die afgelopen seizoen, zeker in het begin, weer voor sfeer en gezelligheid heeft gezorgd in de Koel. Dit heeft me weer een glimlach op mijn gezicht getoverd en er mede voor gezorgd, dat ik elke week weer met plezier en vol goeie moed de rit naar Venlo maak. Tevens ben ik er vast van overtuigd, dat o.l.v. Willem, Rick en Marc we weer een goeie selectie krijgen en we een fantastisch seizoen tegemoet gaan….Come on Venlo…forza VVV…

  1. Leonardus

   Ik ben er ook van overtuigd dat ze altijd het beste voor hebben met VVV. Alleen tussen willen en kunnen zit een groot verschil. De faals van Marco worden in dit draadje opgesomd en liegen er niet om. Iedere keer maar weer nieuwe plannen en andere goede bedoelingen. Echter daadwerkelijke resultaten blijven keer op keer uit.

   Dan wordt het toch echt tijd voor een nieuwe directeur!

 26. pavisto67

  Dat het sportief met ups and downs gaat, daar heb ik geen enkele moeite mee.
  Dat hoort bij deze club. Ik heb wel ernstige twijfels of het nu onwil is of onkunde dat wij nog steeds in een hopeloos verouderd stadion spelen. Het vertrouwen dat dit binnen nu en 10 jaar nog goed komt is bij mij inmiddels wel verdwenen. En dat is toch de basis om ooit eens proberen een wat stabielere club te worden.
  Tot slot mijn zoveelste pleidooi richting VVV om eens te googlen op het begrip sneltap, en dan heel rap er eentje aan te schaffen op O. Dan is mijn kinderhand alweer snel gevuld, net zo als mijn glas bier.

  1. Koelie

   Tevreden met het vastleggen van de nieuwe Wildschutje. Kan hij lekker als gaan rennen.

   El Azrak de volgende aankoop? Of misschien nog paar verdedigers uit Utrecht.

 27. kuebke

  Ze moeten maar eens eerst eens een paar goede vleugelspelers gaan halen die een goede voorzet kunnen geven anders ben ik bang dat het niet veel gaat worden met Nick.

   1. RuiverCity

    Bongaerts zal wel graag zien dat Roemer wordt opgesteld anders haalt hij zijn percentage niet…..

  1. Grad

   Ik lees hier (weer) een aantal loze kreten, omdat men niet op de supportersavond is geweest, Rick Kruys heeft toen uitgelegd hoe hij wil gaan spelen en dat kan o.a. met 2 spitsen zijn (Braken en Venema)”en dan is het niet persé noodzakelijk dat de vleugelspelers op die positie spelen, maar een andere rol krijgen. Hiervoor is juist de voorbereiding om dingen uit te proberen.

   1. Ievel Knievel

    @ Grad

    Verwar jouw MENING nu eens niet met feiten. Waarom eigenlijk altijd vanuit het VVV standpunt denken? Dat jij iets een loze kreet vindt maakt het nog geen waarheid.

    Ook al heeft Kruys een uitleg en ook al is iemand wel of niet bij de supportersavond geweest (iets dat jij niet weet), dan kan Koelie nog steeds vinden dat Venema “misbruikt” wordt als spits wanneer hij niet als centrale spits opgesteld wordt. Dat is simpelweg zijn mening en visie. Jij kan het daar mee oneens zijn, maar dat maakt het nog geen loze kreet.

   2. @ Grad Als je kijkt naar de doelpunten van Braken van het afgelopen seizoen, dan zijn het bijna allemaal doelpunten na voorzetten vanaf de zijkant, dus daar hebben de mensen die dat hier benoemen wel een punt. Venema is zelf natuurlijk ook een spits en gaat ook graag voor eigen succes, en alleen ballen van de backs of middenvelders is wrsch. te weinig om Braken goed in scoringspositie te brengen, dus ik snap de roep om vleugelspelers wel.
    Maar ik snap ook dat er weinig geld is, en dat er eerder wordt gedacht aan versterking in de as van het veld (centrumverdediger)…

   3. Koelie

    Dus iedereen die niet bij de “applaussessie” voor Marco was moet zijn bek houden? Jammer Grad dat gaat niet gebeuren.

    Precies, zoals Ievel en Distortion aangeven. Venema zie ik liever alleen in de spits. Voor buitenspeler te egoïstisch. Met Braken in een 4-4-2 of 5-3-2, dan moet Braken het aanspeelpunt zijn. Maar dat kan Braken niet. Het zou kunnen als we goede hangende middenvelders en opkomende backs hebben, maar die hebben we ook niet. Of die moeten dan nog gehaald worden, maar dat verwacht ik niet.

    Met de huidige aankopen zie ik niet in hoe Kruys het anders gaat doen dan Luhukay, maar ik laat me graag verrassen.

    Ik lach ook vooral om de newspeak van Willem Janssen dat Venema “extra scorend vermogen” is. T.o.v. vorig seizoen veranderd er aanvallend niets. Ik begrijp wel dat hij dit zo brengt, omdat het qua aanvallende versterkingen hierbij waarschijnlijk blijft. Hopelijk dan wel nog een goede middenvelder met inzicht en een pass.

  1. En dan hebben we Milan van de Riet en Ertan Hajdaraj ook nog voor die positie. Keus genoeg lijkt me.

   Ben benieuwd of Zima nog vertrekt, die zal geen zin hebben om weer een seizoen op de bank te gaan zitten lijkt me.

 28. Ik kwam dit tegen op de site van VI. Hoop dat ik het mis heb, maar ik krijg hier toch een beetje het yoga / tai chi gevoel van Robert Maaskant bij.

  Voor de start van de play-offs bleek dat toen de hele selectie inclusief staf onder begeleiding van een ademcoach in een ijsbad stapte. ‘De opdracht was om pas uit het water te komen zodra je controle had over je ademhaling. Met Othman Boussaid lag ik daarvoor weleens in de clinch. Hij kan geweldig voetballen, maar liet niet altijd het juiste gedrag zien. Hij stapte dat bad in, ik zag hem helemaal verkrampen, omdat het zo’n pijn deed. Maar hij dééd het wel. En vond de juiste adem en werd rustig. Dat vond ik zo’n prachtig moment en gaf mij als trainer ook het gevoel: Deze jongen moet spelen, tegen Vitesse Kruys staat als trainer open voor nieuwe dingen. De net aangestelde coach van VVV-Venlo heeft naar eigen zeggen baat bij kleine studies die hij heeft gevolgd, bijvoorbeeld over ademhalingstechnieken. Ze helpen hem rustig te worden en ook spelers hebben er baat bij.
  Kruys vertelt in een interview op VI PRO hoe hij een paar jaar geleden Wim Hof, alias The Iceman, op tv zag en werd geïnspireerd door zijn methode. De 37-jarige oud-speler besloot dat hij er meer over wilde weten en leerde verschillende manieren van ademhalen. Er ging een wereld voor hem open. ‘Mijn lichaam begon letterlijk te tintelen, zo bijzonder. Ik leerde mijn ademhaling te trainen, rustiger te maken. Als ik wakker word, doe ik eerst altijd mijn oefeningen. En ik douche ook nog elke ochtend koud. Minuut warm, minuutje of drie koud. Echt koud. Ik voel me daar heel goed en fit bij. Spelers kunnen er ook baat bij hebben.

  Voor de start van de play-offs bleek dat toen de hele selectie inclusief staf onder begeleiding van een ademcoach in een ijsbad stapte. ‘De opdracht was om pas uit het water te komen zodra je controle had over je ademhaling. Met Othman Boussaid lag ik daarvoor weleens in de clinch. Hij kan geweldig voetballen, maar liet niet altijd het juiste gedrag zien. Hij stapte dat bad in, ik zag hem helemaal verkrampen, omdat het zo’n pijn deed. Maar hij dééd het wel. En vond de juiste adem en werd rustig. Dat vond ik zo’n prachtig moment en gaf mij als trainer ook het gevoel: Deze jongen moet spelen, tegen Vitesse.’

 29. Ik denk dat er niks mis is met yoga en de ijsbaden van Wim Hof, mits je het in het juiste perspectief zet en ziet, dus te gemakkelijk omdat dan gelijk met Robert Maaskant op te proppen te komen…
  Ik ga het hele interview met Rick Kruys nog eens rustig teruglezen om een duidelijk beeld te krijgen…
  Er lijkt wel een andere wind te gaan waaien na de periode “harter Hund” Luhukay (zonder dat ik daar trouwens een waardeoordeel over te geef), ik ben benieuwd wat dat ons gaat brengen…

 30. Koelie

  Wat maakt het uit, ijsbad, in de auto slapen, elke dag aan de tap hangen, als er maar gepresteerd wordt. Beter dan afgelopen jaar en hopelijk met iets meer voetbal, maar altijd minimaal twaalf punten tegen MVV en Roda.

 31. insogue

  dexamethasone will decrease the level or effect of methylprednisolone by affecting hepatic intestinal enzyme CYP3A4 metabolism clomid reviews 1, 500 IUs HCG 3x wk mon wed fri in combination with 100 mgs Clomid ED and 20 mgs Nolvadex ED for the first 3 weeks

 32. Keddelt

  I got sore nipples on my first round of clomid viagra benefits And here s the official FDA page about Clomid with lots of good information including some absolute contraindications which I didn t go over because your doctor should know them and they aren t super common

Leave a Reply