RKSV Wittenhorst – VVV-Venlo 0-3

Vanavond stond de 4e oefenwedstrijd in aanloop naar het nieuwe seizoen op het programma. VVV-Venlo moest vanavond op bezoek naar eersteklasser RKSV Wittenhorst. De wedstrijd werd met 0-3 gewonnen door twee doelpunten van Yuki Otsu en een doelpunt van centrale verdediger Jerold Promes.

VVV begon meteen aanvallend aan de wedstrijd ondanks de enorme hitte. In de eerste helft had VVV het geluk niet aan haar zijde. De Venlonaren raakte 3 maal de lat bij een aanval op het doel van Wittenhorst. De wedstrijd werd na een half uur spelen kort onderbroken voor een drinkpauze. Een aantal seconden voor het rustsignaal wist Nwofor in de 16 Otsu te bereiken. Die haalde hard uit en passeerde keeper Vullings. De 1-0 was meteen de ruststand.

VVV begon de 2e helft weer met de aanval en speelde bijna de gehele wedstrijd op de helft van Wittenhorst. In de 49e minuut redde keeper Vullings een inzet van VVV, Promes wist in de reboud toch het net te vinden en scoorde de 0-2. In de 56e minuut was het opnieuw raak voor de Japanner Yuki Otsu. Otsu scoorde uit een directe vrije trap.

Wittenhorst heeft gedurende de wedstrijd 3/4 keer een goede uitbraak gehad richting het doel van Wintjens. Echter was de afronding niet goed genoeg om tot een doelpunt te komen.

Komende zaterdag komt er een kwalitatief sterke tegenstander op bezoek in de Koel voor de Herman Teeuwen Memorial. VVV-Venlo speelt dan tegen AZ.

Samenvatting:

Opstelling VVV-Venlo: 

Wintjens; Schroijen (46. Fleuren), Promes (80. Donkers), Balkenstein (46. Leemans) en D’Alberto; Altheer (40. Sevinc), Otsu (80. Van Crooy) en Kruijsen (80. Hendriks); Wolters (46. Elito), Nwofor (80. Simmons) en Khalouta (46. Gijzen).

Scoreverloop:
45. Otsu (0-1); 49. Promes (0-2); 56. Otsu (0-3)

Later volgt nog een fotoverslag!

11 Responses

   1. Lincoln

    Dat klopt in eerste instantie Twitterde wij en VVV zelf dat Nwofor had gescoord. Dit kwam omdat het leek dat hij de bal als laatste aanraakte maar dit was toch niet zo.

 1. Goodie

  Ik heb D’Alberto nog niet zien spelen. Maar uitgaand van een aantal reacties moet het een degelijke verdediger zijn. Is zien wat voorn indruk die bij VVV heeft gemaakt.

 2. JB83

  Ik hoop dat er dit jaar een echt team op t veld staat. Natuurlijk moet het e.e.a. groeien, maar ik heb liever wat mindere spelers en een goed team dan top spelers en geen team. Elk jaar in de juup zie dat het elftal dat een goed team is al gauw mee doet voor promotie en dat de elftallen met de op papier betere spelers tegenvallen!

Leave a Reply