ROBIN BUWALDA NR.1 BLOEMENGIGANT SPELER VAN DE MAAND SEPTEMBER!

De stemmen zijn geteld, er is in totaal 93 keer gestemd. Waar het vorige maand nog overduidelijk dat Niki Mäenpää de beste speler van de maand was. Deze maand was het een ander verhaal. De verschillen waren klein maar gelukkig is de nr.1 BLOEMENGIGANT speler van de maand september bekend. Jullie hebben gekozen voor onze nieuwe centrale verdediger, Robin Buwalda.

Robin werd in de Jupiler League wedstrijd tegen FC Eindhoven gekozen als de speler van de week door zijn goede optreden. Vanaf minuut 1 is Robin Buwalda een aanwinst gebleken! Hij speelde tegen MVV al een topwedstrijd en alle wedstrijden hierna heeft hij zijn waarde laten zien.  Robin speelt goed en hopelijk trekt hij deze lijn door. Ook al waren de verschillen klein hij is meer dan de terechte winnaar van de speler van de maand award.

De Winnaar

buwalda2

Robin namens de redactie van Venlonaren, van hartstikke gefeliciteerd.

De bos bloemen worden mogelijk gemaakt door:

NR1 BLOEMENGIGANT!
DE GOEDKOOPSTE BLOEMEN
365 DAGEN PER JAAR DESIGNER OUTLET ROERMOND

40 FRISSE ROZEN VOOR €10,-
ALTIJD DE ALLER GOEDKOOPSTE PRIJS!!!

Ook willen we Danny Wintjens, Melvin Platje en Niki Mäenpää nogmaals feliciteren. Helaas zijn ze niet gekozen voor de speler van de maand maar hebben ze door het winnen van de speler van week een steentje bijgedragen bij VVV-Venlo. Volgende week en maand zijn er nieuwe rondes en worden zij wellicht speler van de maand.

Wekelijks gaan wij samen met jullie via onze website, Facebook en Twitter de speler van de week kiezen. De speler met de meeste stemmen is speler van de week. De speler van de week wordt vervolgens genomineerd voor de speler van de maand award. Na elke maand zijn er meerdere spelers die kans maken om speler van de maand te worden. Ook hier hebben onze volgers een stem in. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten.

Eindstand speler van de maand augustus

In totaal is 93 keer gestemd. Hieronder staat een overzicht van de totale stemmen.
[table id=53 /]

Leave a Reply