Robin Buwalda speler van de week!

De negende Venlonaren speler van de week is geëindigd. Er is 73 keer gestemd via de website poll, Facebook en Twitter. Hier zijn wij heel blij mee. Vanaf vanmiddag mogen jullie weer stemmen op de speler van de maand september. De genomineerde zijn Danny Wintjens, Melvin Platje, Niki Mäenpää en natuurlijk Robin Buwalda

Wekelijks gaan wij samen met jullie via onze website, Facebook en Twitter de speler van de week kiezen. De speler met de meeste stemmen is speler van de week. De speler van de week wordt vervolgens genomineerd voor de speler van de maand award. Na elke maand zijn er meerdere spelers die kans maken om speler van de maand te worden. Ook hier hebben onze volgers een stem in. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten.

De Winnaar

buwalda2
Robin Buwalda is door jullie gekozen als de beste speler van de week 9. Sinds zijn komst is hij een vaste waarde in het team van Maurice Steijn. Hij laat wekelijks zien waarom hij is gehaald. Sinds zijn komst is Robin elke week in de top 3 geëindigd bij de Venlonaren speler van de week. Dit kan een hele grote speler worden en hierdoor jammer voor VVV-Venlo dat hij maar voor een seizoen is gehuurd van ADO Den Haag. Hij speelde zoals elke wedstrijd goed en scherp zoals een verdediger hoort te verdedigen. We zijn trots dat hij een speler is van VVV-Venlo. Robin wordt door het winnen van Venlonaren speler van de week genomineerd voor de speler van de maand.

Robin namens de redactie van Venlonaren wederom van harte gefeliciteerd.

Als tweede is Niki Mäenpää geëindigd met 17 stemmen. En derde is Yuki Otsu geworden met 13 stemmen.

<h3>Eindstand speler van de week 8</h3>
[table id=51 /]

Leave a Reply