Robin Buwalda voor 3 wedstrijden geschorst!

Robin Buwalda is voor 3 wedstrijden (waarvan 1 wedstrijd voorwaardelijk) geschorst door de KNVB. De KNVB deed de Venlonaren maandag een voorstel, die heeft VVV-Venlo volgens VI.nl geaccepteerd.

Robin Buwalda kreeg in de wedstrijd tegen Achilles’29 een directe rode kaart nadat hij een speler van Achilles’29 tackelde. Trainer Maurice Steijn heeft door de rode kaart van Buwalda en de blessures van Balkestein en Promes kopzorgen. Er zal een defensieve oplossing gevonden moeten worden voor de uitwedstrijd tegen SC Telstar.

6 Responses

  1. Ik heb Buwalda heel hoog zitten! Is in mijn ogen de beste CV die we in jaren hebben gehad. Over de overtreding kan ik helaas niet veel zeggen want ik vond het in het stadion overdreven, kwam wild in maar raakte de speler niet. En op samenvatting kan je het ook niet goed zien maar goed. Wordt nog lastig vrijdag. We missen Promes, Buwalda en waarschijnlijk Balkestein. Ik vraag me echt af hoe we dit gaan oplossen.

   1. Meuske

    Was volgens mij bijna op het middenveld dus los van de overtreding gewoon onnodig. Gewoon even afwachten hoe het donderdag ervoor staat met de spelers maar volgens mij heeft Altheer ook wel eens centrum gespeeld.

 1. Ben

  Hele domme overtreding van Buwalda, zeker als je bedenkt op welke plek hij de overtreding beging. Hij was waarschijnlijk enorm gefrustreerd. Hopelijk leert hij er van.
  Wat mij betreft mag hij blijven. FORZA VVV!

Leave a Reply