Roda bevestigt interesse in Nwofor

Body modification  komen we in alle soorten en maten tegen. Een van de meest bizarre vormen van body modification is het onderhuids aanbrengen van diverse soorten implantaten. Denk jij nu waar de fuck heeft hij het over? Kijk en oordeel zelf maar!

Roda JC heeft tegenover het Algemeen Dagblad bevestigt interesse te hebben in VVV’er Uche Nwofor. Via een omweg zal de spits toch nog dit seizoen in de Eredivisie te bekijken zijn.

Het salaris van Nwofor drukt zwaar op de begroting van het gedegradeerde VVV-Venlo. De Venlonaren zouden daarom niet onwelwillend tegenover een vertrek staan. Een Engelse club zou de Nigeriaanse aanvaller willen aantrekken, om hem vervolgens een jaar lang te laten rijpen bij Roda JC.

De Kerkradenaren bevestigen deze constructie tegenover het Algemeen Dagblad. Indien Nwofor naar Roda JC vertrekt, zal hij de derde spits in de selectie worden. Demouge en Nemeth zijn de andere gegadigden voor een plek in het centrum van de aanval.

Bron: Voetbalinlimburg.nl

35 Responses

 1. tulipanes

  ik vind het echt niet erg als deze man vertrekt, mits er een betere spits dan rajcomar voor in de plaats komt.
  ik denk trouwens niet dat nwofor een basisplaats kan veroveren bij roda omdat deze club 2 betere spitsen heeft.

 2. socrates

  Goed nieuws, al eerder toonden clubs als Arsenal, Tottenham en Newcastle interesse in Nwofor. Als een van deze clubs daadwerkelijk toehapt, dan is een transferbedrag van 2 miljoen waarschijnlijk. Gezien de constructie met Roda, lijkt me Nol H. een en waarschijnlijk dé investeerders achter de initiële aankoop van Uche is. En verdient onze textiel koopman twee keer aan deze mensenhandel. Met die bijna 400.000 euro salaris kan een vervanger van het kaliber Sjoerd ars gehaald worden, die nu heeft geleerd dat het niet altijd loont om alleen voor poen en avontuur te gaan. Ars verpietert in de Turkse tweede visie. Maar uiteraard lijken me Muhren en Van Hyfte geen beroerde vervangers. Ben benieuwd wat er uit de hoge hoed komt.

 3. Goodie

  Die Mühren lijkt me een goede speler om de strijd met Rajcomar aan te gaan. Van dat geld zou eigenlijk ook nog een verdediger gehaald moeten worden… Denk dat bij een vertrek van Türk pas over een eventuele komst van van Hyfte kan worden gesproken. Is op het moment totaal overbodig.

  En ga er maar niet vanuit dat het één van de 3 genoemde engelse clubs is. Dit heeft de Daily star gemeld dacht ik, en die zitten vaak en dan druk ik het nog zacht uit naast geruchten.

 4. marcel

  ik blijf me nog steeds verwonderen over dit “nieuws”, aangezien een engelse club hem zou moeten kopen, aangezien niet zeker is of Nwofor in de nabije toekomst zal voldoen aan de regels om in engeland voor een werkvergunning in aanmerking te komen (70% van de interlands over het afgelopen jaar).
  Nou zal 2.000.000 niet de hoofdprijs zijn voor een engelse club, maar ze zullen het toch ook niet zomaar over de balk gooien.

  1. marcel

   daarnaast zal nog steeds zijn salaris betaald moeten worden (met geldschieters of niet).
   Dit is nu hij ouder is dan 21 inmiddels 550.000 euro. Zelfs met huurconstructies wordt een club aan deze regels gehouden. Wat er ook omheen gebeurt, er dient 550.000 euro aan salariskosten richting bankrekening van Nwofor gestort moeten worden.

   constructies om dit te omzeilen zijn al eerder geprobeerd, maar niet gelukt. zie bijvoorbeeld het artikel: OMZEILEN SALARISREGELS NIET EU-SPELERS BLIJKT ONMOGELIJK.
   http://www.brantjesveerman.nl/?p=10&a=mod_news-view-item&id=82

   daarnaast denk ik dat zeker demouge vooralsnog hoger in de pikorde zal staan. Nemeth vind ik van mindere kwaliteit, maar wordt daarnaast ook nog eens door het Roda-publiek uitgekotst.

  2. Goodie

   2 miljoen is zeker niet de hoofdprijs Marcel. Ik denk dat je schrikt wat ik je nu ga vertellen. Een Premier League club die degradeert, ja degradeert naar de Championship krijgt een bedrag van 70 miljoen euro (!) mee. Wat zal een een ploeg dat net gepromoveerd is dan wel niet krijgen?

   1. tulipanes

    dat zal vooral gebruikt worden om uit de financiële malaise te blijven. je hebt te maken met hogere kosten dan inkomsten, dus moet er een bedrag vrijgesteld worden om dat gat te dichten. dat geld wordt hoogstwaarschijnlijk niet gebruikt om een middelmatige speler voor meer dan 2 miljoen te kopen.
    bovendien wil een PL club nwofor, dus die degradatie clubs hebben hier niks mee te maken.

   2. Goodie

    Nee maar de bedragen voor gedegradeerde clubs zijn al absurd hoog. Hoe hoog denk je dat de promotiepremies daar wel niet zijn? Pak een Crystal Palace dat net is gepromoveerd, die hebben Chamakh van Arsenal gekocht, en ik wil denk ik niet eens is weten voor wat voorn bedrag.

   3. Goodie

    Ik geloof dat het net gepromoveerde club via de play-offs ruim 100 miljoen pond krijgt.

 5. aoje

  Jammer als Nwofor weg gaat. In mijn ogen is zijn talent niet benut door Lokhoff. Belachelijk wat hij moet verdienen. De gewone man wordt maar uitgekleed met bezuinigen en in de sport smijten ze met geld. Kijk naar die dameskapper van een Ronaldo. Spanje failliet en hij 19 miljoen per jaar netto krijgen. We zijn eigenlijk gek dat we hier aan mee doen.

  1. brise continu

   Helemaal gelijk…ik moet ook rondkomen met een schamele ton per maand…verschrikkelijk…maar toch houd ik me vast aan die mooie momenten in t leven bijvoorbeeld als ik weer eens frisheid in deze duffe stinkende wereld spriets..

   pssst..zo ff sprietse!!

 6. YowVVV

  Misschien krijgt VVV wel vrijwel niets voor een eventuele transfer..

  1 ding is duidelijk, Hendriks heeft hem destijds ondergebracht bij VVV en een groot deel van de kosten op zich genomen. Het salaris is vervolgens gedeeltelijk betaald door Hendriks en door Berden. Hendriks en Berden willen uiteraard schadevrij verder, zullen ook nog wat winst meepakken. Vervolgens betaald Hendriks weer een deel van het salaris bij Roda. Roda zal de huursom en/of salaris niet kunnen voldoen zelf.

  Hooguit 100.000 tot 300.000 is denk ik beschikbaar voor VVV, je moet wel heel creatief zijn wil je hiervoor een spits halen (transferkosten eventueel en salaris)

 7. tulipanes

  ik heb net de samenvatting vvv-willem 2 terug gezien. wat me opviel was dat rode lintje tussen o5 en o4. daar sta je als club toch ook voor paal mee! volgend jaar gewoon o3 weer als sfeervak, mèt vlaggen.

  1. VVV-Venloooo

   Berry Powell is een super alternatief….. Heel goed opgemerkt! Hij is transfervrij (dat is voor VVV-Venlo begrippen vaak een must) en hij heeft het bewezen een neusje te hebben voor de goal in het verleden met name in de JL! Ik zeg doen!

 8. Goodie

  Ervan uitgaand dat VVV maar 2-3 ton voor Nwofor kan vangen. Als je Powell haalt die maar een salaris van 50.000 vraagt (Nwofor 500.000 inmiddels), kun je nog een verdediger halen. Zie zelf liever die Mühren. Is nog maar 24 en heeft potentie. Kunnen ze nog voor een mooi bedrag verkopen.

 9. RuiverCity

  @Goodie
  Wat betreft leeftijd helemaal gelijk maar denk dat je voor Mühren een (flink) transferbedrag moet betalen. Denk dat je er met 2-3 ton niet komt. Powel heeft zichzelf vrijgekocht bij zijn club.

  1. Goodie

   Bedoelde overigens Powell en een verdediger voor het geld/salaris van Nwofor. Maar als je Powell erbij haalt vind ik het prima. Op het moment speelt Nwofor toch maar 5 minuten. Maar voor het speculeren eigenlijk pas kan beginnen, moet Nwofor weg. Benieuwd hoelang dat gaat duren.

Leave a Reply