Roel Janssen enkele weken uitgeschakeld met knieblessure

Roel Janssen is de komende weken niet inzetbaar voor VVV-Venlo. Dat meldt Omroep Venlo vandaag op haar website over de linksback.

De Venlonaar raakte in de derby tegen Fortuna Sittard – zijn oud-werkgever – geblesseerd en moest voortijdig het veld verlaten. Het blijkt te gaan om een blessure aan zijn knie en hij lijkt de komende weken niet te kunnen spelen. Zo verklaart ook Maurice Steijn tegenover Omroep Venlo: “Over een aantal weken wordt de blessure opnieuw bekeken maar de verwachting is dat hij de komende weken niet inzetbaar is” 

Roel Janssen had al te maken met een absentie omdat hij geschorst is door de KNVB. Hij kreeg een rode kaart na een forste overtreding op Bannink in de wedstrijd tegen FC Emmen (1-1), waardoor hij een straf kreeg van 4 wedstrijden waarvan 1 voorwaardelijk. Hij heeft er al een wedstrijd schorsing opzitten, dus hij moet nog twee wedstrijden langs de kant vertoeven.

Logisch gevolg daarvan is dat of Kum of Borgmann de komende weken de vervangers zullen zijn van Roel Janssen op de linksback positie. Het is aan hun om aan te tonen hoe goed ze het doen en om de stabiele defensie te ondersteunen in de komende belangrijke wedstrijden, te beginnen komende zondag tegen AZ.

Bron: Omroep Venlo

2 Responses

Leave a Reply