Roel Janssen nieuwe aanwinst van VVV-Venlo

De kogel is door de kerk, verdediger Roel Janssen komt transfervrij over van Fortuna Sittard. De Venlonaar wordt officieel toegevoegd aan de selectie van Maurice Steijn en tekent een contract dat hem voor twee seizoenen aan de club verbindt.

Roel Janssen doorliep de jeugdopleiding van VVV-Venlo waarna hij de overstap maakte naar Fortuna Sittard. In 5 seizoenen en meer dan 100 wedstrijden voor de Geelgroenen was hij een vaste waarde en aanvoerder van het team..

De Venlonaar is hartstikke blij dat hij weer terug is in zijn Koel, de verdediger zegt het volgende: “Bij Fortuna Sittard kreeg ik ook een contract voor twee seizoenen aangeboden en ik ben de club en de mensen daar veel dank verschuldigd voor de afgelopen 5 seizoenen. Maar ik heb nu vol overtuiging voor VVV-Venlo gekozen en ik hoop op mooie seizoenen in het geelzwart”.

Directeur Marco Bogers is ook blij met het aantrekken van een oude bekende en multifunctionele speler: “Met Roel Janssen halen we een ervaren jongen binnen, die geen vreemde is voor onze club. Hij heeft niet alleen in onze jeugdopleiding gespeeld, maar komt ook nog eens uit de buurt. Roel was aanvoerder in Sittard en de afgelopen jaren een zeer gewaardeerde kracht en ik verwacht dat hij dat ook bij ons weet te brengen”.

13 Responses

 1. kiekoputspelke

  Mooi….de eerste nieuwe speler voor het seizoen 2016-2017 is een feit, Roel Janssen is een interessante speler die zich de laatste jaren goed ontwikkeld heeft bij Fortuna Sittard, zowel als speler maar ook als persoon (aanvoerder). Ik ben benieuwd hoe deze speler zich hier gaat profileren, want nu komt hij terecht bij een club die speelt om te winnen en niet om alleen maar om tegen te houden. Laten we hopen dat deze Venlonaar ertoe kan bijdragen dat VVV terugkeert in de Eredivisie, succes Roel !!

 2. Louis van Gaal

  Mocht Buwalda blijven zal Janssen toch wel linksback worden. VVV heeft niet de luxe om 4 centrale verdedigers te hebben ( Promes, Buwlada, Haagen en Janssen )…

 3. kiekoputspelke

  @ RuiverCity
  Waarop baseer je dat Roel Janssen een linksback is met opkomende kwalteiten ?? Is dat zijn natuurlijke positie want de laatste seizoenen was hij juist sterk als centrale verdediger volgens mij….

 4. Goodie

  Vandaag een mail ontvangen om de SCC zo snel mogelijk te verlengen. Ik wilde hem deze week toevallig al verlengen, maar VVV had hier veel slimmer mee om moeten gaan. Wij Nederlands staan er om bekend gierig te zijn, had dan voor een bepaalde datum een korting of iets gegeven, al is het maar een tientje. De meeste supporters hadden dan waarschijnlijk hun SCC voor deze datum verlengd en VVV had al direct de inkomsten gehad. Bij GAE had je zo bijvoorbeeld bij verlenging voor een bepaalde datum je naam op het uitshirt. Resultaat: 5000 SCC verkocht voor de playoffs begonnen. Bij Rkc geven ze je ook korting als een vriend/familielid die geen SCC had er ook een neemt. Resultaat: 900 SCC op

  1. Ben

   Interessant te lezen. Ik heb inderdaad de idee dat VVV op dit gebied zichzelf heel slecht verkoopt. VVV moet ook iets doen aan imago, verbetering contacten met hogere en lagere overheden, etc., etc. Een man of groep mensen met charisma kan wonderen verrichten. FORZA VVV!

Leave a Reply