‘Roel Janssen tekent morgen voor VVV-Venlo’

Na het vertrek van Jason Bourdouxhe is er ruimte vrij gekomen voor Roel Janssen. De aanvoerder en centrale verdediger van Fortuna Sittard wordt al een aantal dagen gelinkt met de Koelclub. Janssen speelde in het verleden in de jeugdopleiding van VVV.
Naar alle waarschijnlijkheid zal de Venlonaar morgen een meerjarig contract tekenen bij VVV-Venlo.

Zojuist maakte Omroep Venlo bekend dat volgens Marco Bogers deze week ook een eerste doelman zal worden gepresenteerd.
Daarnaast wordt er met Buwalda, Nijholt en Sevinc onderhandeld over een nieuw contract. Zoals eerder aangegeven is het verschil tussen vraag en aanbod groot bij Nijholt, dus de club is ondertussen ook op zoek na een vervanger voor Nijholt.

Met Quin Kruijsen, Dylan Donkers en Dyon Gijzen wordt niet meer gesproken. Dat betekent dat zij de Koel zullen gaan verlaten.

Bogers gaf volgens Omroep Venlo ook aan dat ze nog in gesprek zijn met West Ham United over het mogelijk huren van een of meerdere spelers voor het komende seizoen.

Bron: Omroep Venlo

13 Responses

  1. Kaya wordt genoemd door de supporters net als vorig seizoen. Toen stond Kaya ook niet op het lijstje en ook dit seizoen heb ik de naam niet gehoord. Maar het zou zomaar kunnen daar niet van. De naam Etemadi, Koopmans en Heimann wel gehoord maar alles niet concreet genoeg om dit 100% te bevestigen.

   1. Dond

    Blijf het jammer vinden dat VVV niet met Deckers door gaat. Al ben ik het er wel mee eens, dat hij bij hoge ballen vaak onzeker is. Wat dus onnodig onrust veroorzaakt heeft. Als lijn-keeper echt prima!

    Persoonlijk hoop ik dan op Etemadi ..
    Koopmans – jong, talentvol, maar afgelopen seizoen geen vaste waarde bij Jong PSV.
    Heimann ben ik niet echt van overtuigd.

    Maar we zullen afwachten, misschien is het nog wel een hele andere naam. 🙂

 1. Goodie

  Janssen was bij Fortuna een goede CV, maar dat is een andere niveau dan waar wij naar streven. Als Promes, Buwalda en Haagen zouden blijven lijkt het me dat hij gehaald wordt als linksback. Verder ben ik benieuwd naar de keeper die deze week gepresenteerd gaat worden. Gezien ik al vaker heb gelezen dat VVV geen interesse heeft in Kaya lijkt me Van der Steen een logische oplossing. Ik zou namelijk geen andere keeper kunnen bedenken die momenteel transfervrij is en die interessant is.

 2. JasperVVV

  Zie net dat danny holla tranfervrij is…. Miss een goede vervanger voor t middenvelt. Denk echter dat hij qua salaris niet haalbaar is. Zou nog makkelijk mee kunnen bij een eredivisie club.

 3. Ben

  We gaan spelen zonder backs? Met vijf mans achterhoede? Ik kan het niet volgen. Dat Dylan Donkers wordt weggestuurd verbaast me. Ik dacht dat hij er was voor de toekomst? FORZA VVV!

Leave a Reply