Roemer tekent contract tot 2024 + optie voor extra seizoen

VVV-Venlo heeft het contract van talent Yahcuroo Roemer opgebroken en verlengd. De vleugelaanvaller heeft nu zijn handtekening gezet onder een contract tot 2024, met een optie voor nog één seizoen. Zijn vorige contract zou komende zomer aflopen.
Roemer speelde al 36 wedstrijden voor VVV en heeft zich ondertussen bewezen als vaste kracht in de basiself. En daar is hij blij mee: “Ik heb gewoon een heel goed gevoel bij de club en denk dat dit een mooi platform is om mezelf te laten zien en de volgende stap te maken in mijn ontwikkeling“. Maar ook is hij kritisch: “Ik vind dat ik nog dominanter aanwezig mag zijn in de wedstrijden, meer moet scoren en meer assists moet geven. Dat is iets wat ik wil verbeteren, want ik wil belangrijk zijn voor het team.”

Ook Stan Valckx is tevreden met Yahcuroo:  “Yahcuroo is een groot talent en heeft al laten zien dat hij een meerwaarde kan zijn voor het eerste elftal. Dit contract heeft hij dan ook verdiend en we hopen natuurlijk dat hij zich de komende jaren blijft ontwikkelen en nog belangrijker voor VVV kan worden.”

4 Responses

  1. clubman

   Veel minuten laten maken en dan gaat die jongen straks een mooie transfer maken naar een subtopper in de Eredivisie of een middenmotor in het buitenland. Goed voor VVV en goed voor hemzelf.

 1. chretien

  Goed nieuws over Yahcurroo Roemer, in principe vast tot einde juni 2025. Voor hem en ook voor ons VVV-Venlo moet je hopen dat hij voor die tijd wordt opgehaald door een hele grote club. FORZA VVV!

 2. Zeker een prima zet, dit nieuwe contract.
  Een aantal mensen hebben het hier over een mooie transfer maken over een tijdje, maar dan moet er nog veel gebeuren.
  Hij heeft snelheid, een actie in huis en geeft geregeld een voorzet.
  Maar die voorzetten zijn niet altijd op maat en zijn doelpogingen zijn zelfs veelal ondermaats. Dus inderdaad veel laten spelen, er op hameren dat hij het overzicht behoudt tijdens zijn acties en een fatsoenlijk schot aanleren na een actie, dan zou hij een stap kunnen maken…

Leave a Reply