Rogier Molhoek nieuwste aanwinst

transfernewsVVV-Venlo en Rogier Molhoek hebben zaterdag 9 juli overeenstemming bereikt over een verbintenis. Na een testperiode was er vrijdag een medische keuring die een positief resultaat had. De dertigjarige middenvelder komt transfervrij over van Vitesse en tekent een contract van een jaar met een optie van nog een jaar. De speler werd gepresenteerd na de wedstrijd tegen Wittenhorst op Sportpark Ter Horst.

Directeur voetbalzaken Mario Captein: “Na het aantrekken van Maguire en Meeuwis is Molhoek de derde versterking op het middenveld. We wilden graag een linksbenige speler hebben die op meerdere posities inzetbaar is. Rogier heeft de afgelopen tijd laten zien dat hij terug is en ik ben ervan overtuigd dat we veel plezier aan hem gaan beleven”.

Rogier Molhoek is er helemaal klaar voor: “Met mijn komst naar Venlo sluit ik een vervelende periode af en begint voor mij een nieuwe tijd. Ik heb de drang om te bewijzen dat de echte Rogier Molhoek er nog steeds is, daarom wilde ik per sé bij een Nederlandse club in de eredivisie voetballen. Bij VVV kan ik mijn gedrevenheid weer tonen”

Wij feliciteren Rogier en wensen hem heel erg veel succes!

Bron: VVV-Venlo

Leave a Reply