VVV-Venlo

“Romeo Castelen naar VVV-Venlo”

Romeo Castelen wordt de nieuwe aanwinst van VVV-Venlo. Dat meldt Voetbal International vandaag op haar website. Volgens VI heeft de 10-voudig international een contract getekend tot het einde van het seizoen en is hij al medisch gekeurd door de Venlonaren.

De 34-jarige aanvaller kwam in het verleden uit voor diverse clubs waaronder RKC Waalwijk, ADO Den Haag, Feyenoord, Western Sydney Wanderers, Suwon Bluewings en Zhejiang Yiteng. Naar verwachting zou Castelen meteen inzetbaar zijn voor de eerste wedstrijd in de competitie na de winterstop tegen ADO Den Haag.

36 Responses

   1. supportertje

    Hunte heeft dreiging op de vleugel, en kijk nog maar eens herhalingen terug, waarbij hij toch een doelpunt inluid door goede assists.

   2. supportertje

    Vito heeft ook een slechte start gehad, en werd door velen verguisd. Zie beet je het zelfde patroon bij Hunte. Hij pikt zijn doelpuntje wel mee. Ik vind het belangrijker dat hij goed assists geeft, snel over de flank op komt, en daarmee de spits bedient. En dat mag inderdaad nog een stukje beter. Maar ik blijf er bij dat hij nog beter gaat worden.

   3. Godfried

    Ruiver Blijkbaar weet je niet wat realistisch is. Castelen is namelijk weldegelijk geslaagd. Heeft een prachtige cariiere gehad die de meeste spelers van VVV echt niet gaan kopieren.

    Daarnaast wil deze transfer inderdaad niet zeggen dat onze Deense vriend niet komt. Dat is namelijk een spits voor de toekomst, terwijl Castelen een buitenspeler is voor dit jaar.

    Je uitspraken hebben dus totaal niets met realisme te maken. Het is weer puur de zeikerd uithangen en provoceren.

   4. RuiverCity

    Castelen geslaagd? hahaha. Ik hoop dat hij het bij VVV nog kan laten zien.

   5. Godfried

    Nee, inderdaad, bij Feyenoord en HSV gespeeld én 10 interlands achter zijn naam. Was inderdaad een voetballer van niets. Iedereen die een beetje kan ballen bereikt dit… Je kunt veel beter flauwe post plaatsen op een voetbalsite. Dán heb je het pas echt gemaakt.

   6. RuiverCity

    Bij HSV niet geslaagd door zijn blessures. Bij Feyenoord ook niet echt geweldig gespeeld. Ieders mening. Ik hoop dat hij bij VVV nog iets kan brengen.

   7. lucien1978

    Nee je bent negatief en hebt totaal geen verstand en kijk van voetbal. Hij heeft juist bijna overal zijn sporen verdiend. Speelde in Nederland verdienstelijk en daarom ook international. In australie , zuid korea en China bijna alles gespeeld en de Aziatische champions league gewonnen. Daarbij uitgeroepen tot beste speler van het jaar. Alleen zijn ervaring is al van enorm belang. Echt een superaankoop dit. Kom jij aanzetten dat Hunte moet blijven staan . Nou castelen speelt hem er zo uit als het moet. Is nog net zo snel als vroeger dus perfect voor de counter. Maar jij was het ook die Bryan Smeets op het begin van het seizoen naar vvv wilde halen dus ik neem het maar met een korreltje zout .

   8. RuiverCity

    Bedankt voor jouw positieve mening. Dus als je in het buitenland hebt gespeeld, heb je je sporen verdiend? Knap hoor! We zullen zien. Nee Castelen is een goalgetter zeg. Heb maar meer vertrouwen in Hunte. Ja Smeets was voor VVV zeker een goede geweest toen hij nog bij MVV speelde. Een type Toth.

   9. marcel

    denk dat veel mensen onderschatten wat Hunte voor dit team betekent. om te beginnen gaat er veel dreiging van hem uit. passeert toch wel vaak ook tegenstanders. helaas is zijn voortzetting/rendement laag t.o.v. hoevaak hij tegenstanders passeert. toch zijn veel doelpunten voortgekomen uit acties waarbij hij betrokken was. Maar voor het TEAM werkt hij zich helemaal te pletter, en voert enorm veel verdedigend werk uit. Laat duidelijk zijn; nix tegen castelen, maar of ie Hunte (die bewezen heeft belangrijk te zijn voor het team), er zomaar uitspeelt….. de tijd zal het leren. in elk geval een prima versterking voor VVV.

   10. Koelie

    Denk dat Hunte om de redenen die Marcel noemt en omdat Steijn zelden basis verandert voorlopig wel blijft staan in de basis. Terecht ook. Castelen zie ik als sub om bij voorsprong lekker te counteren.

 1. festina lente

  Geen logische keuze kwa leeftijd en kwa positie. Maar technische staf vvv zal toch wel hun redenen hebben voor deze verrassenden transfer die wij niet weten

   1. festina lente

    Mag ik hieruit concluderen dat er een of meer buitenspelers gaan vertrekken en dat vvvl hierop ingespeeld heeft

   2. Godfried

    Festina, ik denk dat Peeters en Amenyido terug gaan naar hun club. Dat zijn twee buitenspelers. Nu met Castelen hebben ze verder alleen maar Hunte, van Crooij, Tissoudalli en Bezzat, waarbij ik de laatste eigenlijk nog iets te kort vind komen om in te vallen in de eredivisie.

   3. chretien

    Die hebben uiteindelijk gekozen voor Griezman, die was goedkoper. Als compensatie komt Barca oefenwedstrijd spelen tegen VVV. Helaas zonder publiek. Dat laatste is een eis van de knvb

 2. Goodie

  Ik weet niet zo goed wat we hier van kunnen verwachten. Hij was 4 jaar geleden DE man bij Rkc, was toen nog “maar” 30. Aan de andere kant heeft hij genoeg ervaring en hebben de meeste buitenspelers de weinig gebracht dit seizoen.

 3. Godfried

  Zou VVV trouwens komende week niet eigenlijk een oefenwedstrijd spelen? Zie nu nog maar alleen de wedstrijd tegen Venray op de website staan. Durf te zweren dat er nóg een match gepland stond…?

  1. Ja, maar er is ons vriendelijk verzocht deze weg te halen vanwege de veiligheid. Kon zijn dat die wedstrijd anders niet doorging. Wij willen dat natuurlijk niet op ons geweten hebben doordat we wat posten de wedstrijd af te laten lassen.

 4. expat

  Ha, ik was hem een beetje uit het oog verloren toen hij voor Suwon Samsung Bluewings ging spelen ;). Maar het zal me benieuwen. Je ziet bij Steijn toch dat wanneer je het op de training niet waarmaakt, je ook geen kans krijgt (zie Mink). Castelen zal ervoor moeten vechten dus, net als de rest. Dus we merken snel genoeg of hij goed genoeg is voor de Nederlandse eredivisie. Maar aan het begin van het seizoen hadden we nauwelijks mensen met eredivisie-ervaring, nu hebben we een voormalig Oranje-speler erbij zitten.

 5. idderzienmeining

  @ Lincoln: ik ben bang dat ik je cryptische tekst gekraakt heb ….

  Je schreef onderstaande tekst:
  Ik denk dat er nog wel wat verbazingen aankomen, en dan heb ik het niet over spelers die aangetrokken worden.

  Waarschijnlijk gaan we dus nog spelers KWIJT raken en het zou me niet verbazen als er concrete belangstelling is voor bijvoorbeeld Clint Leemans en Vito van Crooy …. allebei jonge spelers met potentie die nu nog voor een prikkie te koop zijn !!

  Heb ik een punt ?

  1. LJ

   Afgelopen zaterdag na de wedstrijd tegen de Graafschap sprak Marco Bogers alle supporter toe in het Lindeboom Voetbalcafe. Tijdens die toespraak had Marco het over een voor VVV zeer rustige transfereriode. Er was geen concrete belangstelling voor VVV spelers. Behalve het zekere vertrek van Antonis zouden mogelijk nog een huurling vertrekken. En VVV aasde zelf op 1 of 2 versterkingen. De eerste daarvan is nu binnen.

   1. Dino

    Mooi dat de plannen over het stadion ‘de koel’ eindelijk concreet worden en er een nieuwe voorzitter na Hai’s tijdperk wordt benoemd. 😉

Leave a Reply