‘Röseler op weg naar Venlo’

Nils Röseler is op weg naar VVV-Venlo. Dat meldt 1Limburg.  Volgens 1Limburg is VVV-Venlo uitgekomen bij de centrale verdediger en zal hij naar verluid een contract voor twee seizoenen gaan tekenen in Venlo.

Nils Röseler is transfervrij nadat zijn contract bij de Duitse 3.Liga club Chemnitzer FC afloopt. De verdediger is geen onbekende voor VVV. In het seizoen 2011-2012 kwam hij al op huurbasis uit voor de Venlonaren toen hij geleend werd van FC Twente. De Duitser maakte toen in het shirt van VVV-Venlo zijn profdebuut.

Bron: 1Limburg

15 Responses

 1. JasperVVV

  Ralf seuntjens zal niet goedkoop zijn heeft nog een tweejarig contract. Denk zelfs dat hij voor eredivisie ploegen onderin niet te betalen is. Voor de subtop komt hij handelingssbelheid tekort. Naar mijn idee is alleen een engelse club een optie voor seuntjens. Prima toch hebben we volgend jaar weer gegarandeerd 25 + doelpunten.

 2. huubtt

  Dat zou een goeie zet zijn, Hij heeft in het seizoen 2012-2013 bij VVV gespeeld en viel toen niet tegen in een team dat degradeerde met de zeer negatieve speelwijze van TL (bah………..)
  Bij Chemnitz afgelopen seizoen 32 wedstrijden gespeeld, waarvan 26×90 min en de meeste in het centrum.
  Bovendien slechts 2 gele kaarten gepakt.
  Nils, ik wens je veel succes

 3. Meuske

  Dit zou inderdaad goed nieuws zijn, kent de club en zal wel weer een beetje gegroeid zijn in het spelletje. Vond hem destijds helemaal niet slecht maar onder Ton beton speelde iedereen niet in zijn beste doen. Vind dat de club echt wel weer goed en actief bezig is op de transfermarkt. Laten we hopen op nog minimaal 1 flankspeler en dan ziet het er toch al redelijk uit in de basis. Trots op VVV!!!

 4. Goodie

  Lijkt me een prima vervanger voor Buwalda, en zoals Ruivercity zegt zal hij nog wel het een en ander geleerd hebben in de 3. Liga. Ik ben benieuwd wat VVV nog allemaal uit de hoed gaat toveren deze zomer, vooral wat betreft de linksback positie.

  1. JasperVVV

   Dit is een goeie. Zat ik zelf ook al aan te denken. Kent de club en weet hoe maurice stein wilt voetballen. Denk sowieso dat hij niet veel gaat spelen bij roda. Verder vind ik het jammer dat vvv al ‘zo goed als’ vol zit op het middenveld. Verwacht enkel misschien nog een buitenkansje. Waar we vorig jaar nog 2 wissels hadden op het middenveld wordt het er nu maar een. Lijkt erop dat de selectie ‘nog’ krapper word,,,, ricardo kip was een goeie geweest als aanvulling. Nu nac van deze speler af ziet.

   1. Dond

    Ricardo kip zie ik ook heel graag komen.
    Maar verwacht ook dat dit financieel niet haalbaar is; helaas ..

   2. Goodie

    Die maakt de afweging tussen Nac, Cambuur, De Graafschap, Heracles en Engeland. Daar kunnen wij niet tegen op.

  1. Goodie

   Misschien wel de belangrijkste speler van VVV. Soms misschien een beetje onzichtbaar, maar je mist hem echt als hij er niet is. Bij de huidige selectie (Roseler ff meegerekend) moeten nog zeker 1 of 2 linksbacks bij, misschien nog een middenvelder. Maar een extra aanvaller is geen geld voor verwacht ik. Hopen op een buitenkansje als Paulissen afgelopen seizoen.

Leave a Reply