Roy Gelmi per direct vertrokken bij VVV

Zojuist heeft VVV-Venlo bekend gemaakt dat Roy Gelmi vertrekt met onmiddelijke ingang. In goed overleg is het contract met de 26-jarige verdediger ontbonden. Gelmi had een vertrekwens in gediend en deze heeft VVV ingewilligd. De Zwitserse mandekker met Nederlandse roots had nog een contract voor 1 seizoen met een optie op een extra seizoen. Hier komt dus vroegtijdig een einde aan.

Technisch Manager Stan Valckx over het gezamenlijke besluit: “Roy heeft te kennen gegeven dat hij zijn heil elders wil zoeken. Dat besluit respecteren wij uiteraard. Ook omdat hij zich in zijn periode voor VVV-Venlo altijd zeer dienstbaar en respectvol heeft opgesteld naar de club. Wij willen hem dan ook de mogelijkheid bieden om elders stappen te maken in zijn carrière. Daar wensen we hem heel veel succes bij.”

15 Responses

 1. Rossie

  Tuurlijk Stan, want we hebben geld genoeg…de hoeveelste is dit eigenlijk al de afgelopen jaren waarbij dit gebeurt? Hoeveel geld hebben we eigenlijk voor Vito ontvangen, ook nooit bekend gemaakt of wel? Tijd voor échte professionaliteit bij VVV, in iéder opzicht!

  1. Godfried

   Lastig he, logisch nadenken.

   Wat denk je dat deze speler met eredivisiecontract verdient?
   Liever ruimte qua salaris, dan een bankzitter ‘dik’ betalen, om het aan het eind van het jaar alsnog gratis de deur uit te zien gaan. Er is namelijk écht geen club die hem koopt. Als VVV dit dus niet doet, zit je met een ongemotiveerde wisselspeler die te veel verdient.

   Slim dit van VVV. Schoon schip betekent ook echt schoon schip maken. Spelers die niet willen of kunnen mogen gaan. Alleen werken met tot op het bot gemotiveerde jongens die elke week het gras opvreten. Alleen dan smeed je een hechte groep en alleen dan kun je presteren.

   1. Koelie

    Zou wel dom zijn om eredivisiecontracten bij VVV zonder degradatieclausules af te sluiten. Dan is het daarna wel slim om deze in goed overleg te beëindigen. Meestal moet je in dat geval spelers nog betalen om het contract af te kopen. Te hopen valt dat dit hier nu niet het geval is.

  2. Goodie

   Gelooft toch zelf niet dat er ook maar 1 club iets voor Gelmi wil betalen? Gelmi was te onzeker en kwam tekort. We mogen blij zijn dat die van de loonlijst is.

  3. Grad

   Ik vind het niet zo’n probleem om een speler transfervrij te laten vertrekken met nog een contract van een jaar. Mogelijk is zijn salaris hoger, dan dat men aan transfergeld wil betalen en dan is het een win-win situatie voor beide. En wat betreft Vito, waarom zou men bekend moeten maken hoeveel men ontvangen heeft, doen zoveel clubs niet. Heeft niets met professionaliteit te maken in welk opzicht ook.

 2. twiggy11

  Gelmi kwam vorig jaar bij luhukay ook niet aan het spelen hij koos toen voor dekker dat zal dit jaar niet anders zijn hij heeft niet voor niets voor 2 jaar bij getekend terwijl hij eerst kon vertrekken.Plus dat Gelmi best wel een flink salaris had is dit besluit niet verkeerd. Ik lees wel weinig van onze Griekse vriend of hij weg gaat of niet.

 3. RuiverCity

  Weer zo’n speler die met veel tamtam binnen kwam en het ook niet heeft gered. Zal best een flink salaris hebben opgestreken. Maar dat was toch een bewuste keuze van Stan….

  1. DeOtjes

   Is sterk begonnen maar kon later niet meer imponeren. Waarom mogen de voetbalkenners zich het hoofd over buigen. Ikzelf denk omdat er geen leider meer naast hem stond en het middenveld ook zwaar door de mand viel.

   Alles achteraf bekijken is wat goedkoop. Spelers en staf een trap nageven ook.

 4. mats

  Overduidelijk dat Luhukay het niet Ziet zitten met Gelmi, want hij stelde liever Dekker op op die
  Positie, dus snap wel
  Dat Gelmi weg wilt. Can’t blame him. En eerlijk gezegd heeft hij het ook iet waargemaakt he?!

Leave a Reply