Ruime overwinning van VVV op Helmond Sport

VVV heeft vrijdagavond met 1-4 gewonnen in en tegen Helmond. In het Lavans Stadion speelde VVV een povere eerste helft, maar stelde orde op zaken net voor rust en breidde de voorsprong uit in een goede tweede helft.

Er was geen duidelijk betere ploeg in de eerste helft. In Helmond golfde de eerste 20 minuten de kansen over en weer. Het duurde even, maar toen kreeg de thuisploeg de eerste echte mogelijkheid. Een goede voorzet van kwam bij aanvaller De Reuver terecht, het was Buwalda die de bal uitstekend blokte waardoor onze doelman niet hoefde in te grijpen.

Enkele momenten later lag de bal er bijna in aan de overkant. Onze spits Ralf Seuntjens werd goed strak aangespeeld en worstelde zich los van zijn tegenstander. Hij stifte de bal over de keeper. Maar een verdediger van Helmond Sport kon de bal op ongeveer een meter voor de doellijn de bal weg werken waardoor Opoku net niet de kans kreeg om VVV op voorsprong te schieten.

VVV-Venlo begon in deze fase van de wedstrijd beter te worden en realiseerde zich dat het geen gemakkelijke avond ging worden. Via Paulissen kregen de Venlonaren nog een kans om op voorsprong te komen. Maar de gehuurde aanvaller van Roda schoot helaas net over.

Een spannende openingsfase waar de wedstrijden partijen op voorsprong hadden kunnen komen. Maar het waren toch de Helmonders die het eerst mochten juichen deze wedstrijd. In de 24e minuut kwam de bal bij Justiana terecht. De aanvaller wilde een voorzet geven maar de bal werd getoucheerd door de knie van Rutten waardoor de bal over doelman Deckers in de rechterbovenhoek viel. Jammer aangezien de Venlonaren net iets beter begonnen te voetballen.

Hier bleef het niet bij aangezien de Helmonders bloed roken. De Kattenmeppers hadden een aantal flinke kansen om de voorsprong te verdubbelen. Het was aan onze doelman Deckers te danken dat het bij 1-0 bleef. Dit was echt een fase in de wedstrijd waar het echt flink billenknijpen was voor iedereen die Venloos hart.

Gelukkig herpakte de Venlonaren zich snel na deze sterkere fase van Helmond en kwam de controle terug. Dit resulteerde in meer balbezit en aantal kansjes. De voorsprong van Helmond Sport duurde welgeteld 10 hele minuten. Het was de Seun of God die na een afvallende bal met een vlammend schot de bal binnenschoot. De Helmondse defensie was dan eindelijk gekraakt.

Nu rook VVV bloed en bleef het deze fase goed doordrukken en dwongen hierdoor fouten af bij de Helmondse defensie die aan het wankelen waren. Na hard werken werd dit dan ook uitbetaald met een verdiende voorspong op slag van rust. Uit een corner van Nijholt kopte Robin Buwalda in de verre kruising en daarmee gingen de Venlonaren met een 1-2 voorsprong rusten.

In de tweede helft kwamen de gastheren beter uit de kleedkamer dan de Venlonaren. Twee keer kwamen ze gevaarlijk voor het doel van de Jordy Deckers. Vooral bij de tweede kans lag de Venlose defensie te slapen. Waardoor de aanvaller van Helmond Sport zo de het 16 meter gebied in kon dribbelen. Doelman Deckers kwam ongelofelijk ver uit en bood maar half redding. De bal werd goed teruggelegd en dit leidde tot een gevaarlijke kans, maar gelukkig kon Good Old Niels Fleuren de bal onderscheppen al dan niet met de hand wat later blijkt op de beelden van FOX. De scheidsrechter heeft dit moment over het hoofd gezien waardoor er gelukkig verder gespeeld kon worden.

Na de sterkere fase van Helmond Sport ebte het tempo en het geloof weg. Helmond kwam er zo nu en dan goed uit, maar door uitstekende tackles van Haagen werd het niet echt meer gevaarlijk. VVV werd daarentegen steeds gevaarlijker in de counter met de vers ingevallen Leandro Resida en rook de kans om snel de voorsprong te vergroten.

Het was ingevallen Resida bracht iets meer dreiging en dit resulteerde direct in kansen. Via Opoku werd de bal snel doorgespeeld naar Resida die zich goed vrijspeelde maar zag zijn kans geblokt worden. De hoekschop die hierna volgde ketste af, maar de bal werd wederom voor het doel geslingerd. Seuntjens pikt de bal op, legt goed af en komt wederom op het hoofd van Buwalda terecht. De verdediger kopt de bal hard binnen en maakte hierdoor zijn 2e van de avond!

Hier bleef het niet bij voor de Venlonaren. Zeer geconcentreerd en vol overtuiging gingen bleven de Venlonaren goed voetbal spelen. Soms bleef de bal wel minuten in de ploeg. Dit resulteerde erin dat we enkele minuten na de 1-3 alweer konden juichen. Via een hoekschop kwam de bal voor de voeten van Opoku terecht. De middenvelder draaide goed weg en knalde de bal goed in de lange hoek: 1-4!

Het verzet van de gastheren was hiermee definitief gebroken en het leek een kwestie van tijd voordat de 1-5 zou vallen. Onze spits Ralf Seuntjens kreeg nog een grote kans na aangeven van de ingevallen middenvelder Quin Kruijsen. Maar helaas stond het vizier dit keer niet op scherp en ging de bal hard naast en over. De Venlonaren vonden het wel welletjes, tikte de bal rustig rond over meerder schijven en zo ging de werdstrijd als een nachtkaars uit.

Scheidsrechter Bax telde er geen extra speelminuten bij en zo won VVV met 1-4 bij Helmond Sport. Na een matig begin heeft VVV-Venlo zich goed herpakt. Een goede overwinning bij de Helmonders waar we het de laatste jaren toch vaak lastig hebben gehad. Uitblinker vanavond was natuurlijk Robin Buwalda die voor het eerst in zijn profcarriere twee keer het net wist te vinden. De Venlonaren presteerde vandaag weer erg goed als team. We zijn blij dat Seuntjens na een kleine periode van droogte ook weer zijn doelpuntje meepikt. En dat levert een leuk feitje op: als Seuntjens scoort, verliest VVV niet.

Met de resultaten op de andere velden in de Jupiler League heeft VVV-Venlo wederom een klein gaatje geslagen met de nummer 3 op de ranglijst. Het gat met NAC Breda bedraagt nu 3 punten. Volgende week vrijdag staat de topper tegen NAC Breda op het programma in Stadion de Koel waardoor we het gat nog verder kunnen vergrote. Wij roepen jullie dan ook allemaal op om onze prachtige club te steunen in deze wedstrijd!

Interviews
Jay Driessen voorafgaand aan de wedstrijd; Titel helemaal nog niet uit hoofd gezet! 
(klik op de afbeelding om het interview te bekijken)
Schermafbeelding 2016-02-20 om 00.06.37

Robin Buwalda; Geflatteerd, maar maakt mij geen reet uit!
(klik op de afbeelding om het interview te bekijken)
Schermafbeelding 2016-02-20 om 00.11.27

Jay Driessen na de wedstrijd; Heerlijk om spits als Ralf Seuntjens te hebben! 
(klik op de afbeelding om het interview te bekijken)
Schermafbeelding 2016-02-20 om 00.13.40

Statistieken
Helmond Sport – VVV-Venlo 1-4 (1-2)

Scoreverloop: 24. Justiana (1-0); 34. Seuntjens (1-1); 45. Buwalda (1-2); 71. Buwalda (1-3); 74. Opoku (1-4)

Gele kaarten: Nijholt (Helmond Sport); (VVV-Venlo)
Rode kaart(en):

Toeschouwers:1.200

Scheidsrechter: Bax

Opstelling Helmond Sport:
Van der Steen, Markiet, Heerings, Justiana (61. Strijbosch), Visser, Edwards, Van de Sande (87. Van Nuland), El Allouchi (75. Schilders), De Reuver, Kerk en Cortie

Opstelling VVV-Venlo:
Deckers; Rutten, Haagen, Buwalda en Fleuren; Post, Opoku (77. Kruijsen) en Nijholt; Van Crooij (84. Hunte), Seuntjens en Paulissen (67. Resida)

38 Responses

 1. supportertje

  Mooie overwinning voor VVV, waar we blij mee zijn. De vooruitzichten op nacompetitie zijn goed te noemen, met misschien wel aan het eind hiervan de jackpot.

  1. We zijn druk bezig met dingen maar het is allemaal niet makkelijk om zoiets op te starten. Komen kosten bij kijken, belastingtechnische verhalen etc. Maar zoals aangegeven we zijn er al maanden druk mee bezig maar we doen dit vrijwillig naast onze vaste baan en studie dus helaas nog niets om mee naar buiten te komen maar dit gaat snel volgen.

   1. Ben

    Sorry, natuurlijk begrip en geduld, maar we horen niets, helemaal NIETS. Er is toch wel iets te melden. Desnoods wat je nu zelf schrijft! Wellicht, slechts voorbeelden:
    1) een register accountant onder ons gratis belasting technische advies geeft.
    2) Mensen met veel vrije tijd deskundige assistentie gaan geven
    Geen negatieve kritiek, alles is positief bedoeld.
    Betrek deskundige “van niveau” en wie weet, invloed en contacten op juiste niveau.
    Verbeter waar mogelijk de communicatie.
    Nogmaals, alles bedoeld met doel VVV uit het slop te trekken.
    FORZA VVV!

   2. Nee dat kan niet naar mijn mening aangezien da het het hele plan op tafel ligt. En ik al vaker meegemaakt heb dat mensen dan met dit plan zelf aan de haal gaan. Dat wil ik niet en dat willen de mensen die hier kei hard aan gewerkt hebben niet.

    We krijgen hulp van experts maar zoals ik al zei dat is allemaal niet dat je dat binnen 1 dag geregeld hebt. We zijn bezig met een belastingadviseur. Als je dit gaat doen moet je een stichting opstarten. Dan moet je statuten hebben, een notaris wat heel veel geld kost (zijn we goedkoper via VVV proberen te regelen), een bestuur, een communicatieplatform, communicatiestrategie en plan. En dat zijn allemaal dingen waar we mee bezig zijn. We kunnen pas iets communiceren als er iets ligt. Je kan niet nu al gaan communiceren omdat er dingen kunnen gaan veranderen en aanpassingen gedaan kunnen worden waardoor de communicatie niet eenduidig is en mensen het niet zien staan.

    Bovendien neem ik liever iets langer de tijd om hier aan te werken dan haastwerk wat half werk oplevert.

   3. Ben

    Ik weet niet hoe groot het team nu is? Hoe groot is de kans dat er een lek is of er zal zijn?
    Ik denk toch dat je de zaak het meest dient door openbaar te communiceren. Het hoeven geen geheimen te zijn, maar er valt altijd wel iets te melden. Desnoods de issues die inmiddels zijn afgewezen of ter zijde zijn geschoven.
    Trouwens, hoe erg zou het zijn als een ” ander” met het plan aan de haal gaat, zoals je schrijft?
    Ik denk dat er sowieso meerdere plannen moeten zijn, die moeten worden uitgevoerd en die onderling niets met elkaar hebben te maken.
    Plan 1: onderzoek naar oorzaak weglopen van zelfs de trouwste fans. Hoe is het in godsnaam mogelijk dat toeschouwers wegblijven? Zelfs nu het dit seizoen qua voetbal zo goed gaat. Er zouden nu toch al weken lang minimaal 6000 toeschouwers moeten zijn? Een van de oorzaken is natuurlijk dat VVV zichzelf zeer slecht verkocht heeft, ook oa de slechte verhouding met gemeente bestuur en communicatie naar buiten.
    Verbind aan oorzaak plan ter verbetering. Mensen moeten in grotere aantallen van VVV gaan houden, het als hun thuis zien.
    FORZA VVV!

   4. Beste Ben ik studeer communicatie dus ik weet wel hoe het in elkaar steekt. Maar je moet ook snappen dat je niet iets kan communiceren als je nog in de opstartende fase zit. We hebben een tijd geleden gezegd dat we ermee bezig zijn. Als je dit wel gaat inhoudelijk communiceren is dat een bewust keuze, wij kiezen om dit niet te doen. Alleen al omdat dan het verrassingseffect weg is. Het team bestaat nu uit ongeveer 10 a 15 personen en het gaat helemaal niet om geheimzinnig te zijn of wat dan ook en mensen weten echt wel waar we mee bezig zijn. Zoals ik al eerder aan heb gegeven gaat het om geld binnen te halen voor de club. Dit hebben we met de sjaals gedaan(fase 1) wat geen geheim is en dat zullen we in de toekomst ook gaan doen in een groter plan. Maar we gaan inhoudelijk nog niet over de plannen praten als die niet rond zijn. Lijkt me vrij logisch. Als Coca Cola een nieuwe formule heeft bedacht voor een nieuw drankje gaan ze dat toch ook niet meteen vrijuit communiceren?

    Wat betreft dat mensen weglopen met je ideeën. Nou dat is niet erg maar ik als jij iets bedenkt met een groep wil je dat ook als een groep uit gaan voeren anders voelt het nooit af. En waar jij het over hebt met meerdere plannen. Dat zijn onderzoeken die wij niet of nauwelijks kunnen uitvoeren. Die oorzaak is niet aan ons om te onderzoeken maar aan VVV door middel van gerenommeerde bedrijven die hier ervaring mee hebben. Daarnaast is Hybercube hier ook mee bezig. De communicatie tussen VVV en de Gemeente dat is aan deze partijen om op te lossen. Wat wij kunnen doen is samen naar een oplossing te kijken om VVV positief op de kaart te zetten en door middel van een plan VVV te helpen in moeilijke tijden. En dat gaan we doen.

    Wij zijn niet VVV-Venlo, wij zijn supporters die dit in hun vrije tijd erbij doen met heel veel liefde. Maar je moet gewoon realistisch zijn en snappen dat je zoiets niet in een dag kan neerzetten vooral niet als je bijna geen budget hebt. Dan ben je afhankelijk van andere partijen of je moet veel zelf doen. Het is veel praten met partijen die je erbij betrekt, plannen maken. Dingen op papier zetten, adviezen vragen noem het allemaal maar op. Ik snap best dat je ongeduldig bent maar momenteel kunnen we niet harder werken dan we nu doen. Ik hoop en verwacht binnen korte tijd het te mogen presenteren aan iedereen.

    Overigens zijn de plannen een tijd geleden aan VVV-Venlo en de SAR gepresenteerd waarbij directeur Marco Bogers en Voorzitter Hai Berden aanwezig waren. Zij waren zeer positief en wachtte het rustig af.

   5. Ben

    Jammer, maar ik kan niet duidelijker zijn. Ik wens je in ieder geval veel succes met je studie. FORZA VVV, op naar vrijdag tegen NAC.

   6. Ik snap je cynisch antwoord niet echt. Maar goed als niet snapt hoe en waarom wij deze beweegredenen hebben dan kan ik denk ik nog uren met je discussieren maar we komen er niet uit. Ik heb het zo duidelijk uitgelegd met de richting die we opgaan. Ik ga niks verder naar buiten brengen omdat het nog niet klaar is.

   7. socrates

    Misschien ook even met onze vrienden in Sittard bellen. Die broeden nu ook op een list om uit de shit te komen. Zag dat ze daar een aandelenplan lanceren waarbij ook de minder vermogende supporter kan instappen ( ad 35 euro), wellicht interessant. Zo te lezen hebben ze daar de beraadslaging met hun juristen al achter de rug. Volgens mij is de nood en paniek en daarom de handelingssnelheid in Zitterd hoger dan bij ons.

   8. Ja maar dat is een hele andere situatie. Daar gaat het om aandelen te kopen om deels eigenaar te worden dat kan bij ons niet dus moeten we het via een andere weg doen. Nou daar hebben we eerst over moeten beraden hoe we dit gaan oplossen. En ja het gaat allemaal langzaam, ik ben er ook niet tevreden mee maar goed zoals je zegt daar heerst paniek en bij ons is hier geen sprake van. Zoals ik al heb aangegeven zijn wij afhankelijk van meerdere partijen en andere mensen waardoor het wat langzamer gaat. Maar ik las ook bij Fortuna dat ze daar de fout maken dat iedere groep een andere actie heeft waardoor er veel onduidelijkheid is. Wij hebben juist gekozen om eerst te communiceren met alle partijen dus VVV en andere supportersgroepen om hierna pas verder te gaan met het plan. Conclusie: andere situatie, veel meer tijdsdruk, andere manier van communiceren en vooral heel veel paniek bij Fortuna.

   9. supportertje

    Zo is dat Lincoln, het komt niet aan op een paar weken. Beter om met een goed alternatief te komen waar ook de gewone mensen in geloven. Mensen zijn natuurlijk ongeduldig, maar wanneer zijn ze dat niet. Rustig doorgaan op de ingeslagen weg. Ik geloof in jullie werkgroep.

   10. socrates

    Lincoln, eens. In crisissituaties is een koel hoofd en een warm hart gevraagd. Logisch dat we dan met zijn allen zoeken naar duurzame lange termijn oplossing. Neemt niet weg dat de club wat mij betreft meer kan doen, zoals ik al eerder schreef met het ongekende sportieve succes van dit seizoen. (50% minder spelersbudget, 18 contractspelers, helft selectie is nieuw) en dan toch meedoen om de titel. In warmbloedige landen zou dit reden genoeg zijn voor een standbeeld in ‘Steijn’.

  2. supportertje

   @Spits stuur eens een mailtje naar Lincoln prive. Hij stuurt dit dan door naar mij, kunnen we in tweede week van maart eens een praatje houden over hoe jij de club van duizend zou zien.

 2. RuiverCity

  Inderdaad knappe overwinning weer. Vorige seizoenen zou zo’n wedstrijd zeker verloren zijn gegaan. Nu is het een ECHT team. Alleen nog dat lieve er uit zien te halen. Meer de scheidsrechter en tegenstander bespelen dan ben je promotie waardig. P.s. de voorsprong op NAC is toch echt maar 3 punten!

  1. Ben

   Zeker met je eens, op het veld zijn we erg lief voor de tegenstanders. Wees dat maar voor en na de wedstrijd zou ik zeggen. Op het veld, tijdens de wedstrijd, moeten ze de tegenstanders op vreten. Of is VVV stiekem bezig het sportiefste team te worden? Gevolg volgend jaar al in de Europa Leage? Volgens mij komen alleen eredivisie clubs daar voor in aanmerking, toch? Wij dus het seizoen er na.
   Voorsprong op NAC is inderdaad slechts 3 punten, maar ik denk dat hij het betere doelgemiddelde meetelde?
   FORZA VVV!

 3. Meuske

  Waar je vorige jaren bij een achterstand er al bijna vanuit kon gaan dat de wedstrijd verloren ging, kun je dit seizoen er al bijna vanuit gaan dat het wel goed komt. Als de verdediging nu ook al gaat scoren dan ben ik overtuigd dat we ver gaan komen in de nacompetitie. Seuntjens is wel echt de grote man bij dit VVV want na scoren is hij bij iedere goal wel betrokken. Hoelang heeft hij eigenlijk een contract? Openbreken en voor 4 jaar vastleggen!!! Deze jongen heb je wel echt nodig bij een eventuele promotie. Ben weer TROTS om een VVV supporter te zijn!!!! Volle bak tegen Nac? We zullen zien hoeveel echte supporters de weg weer zullen vinden maar als ze nu niet komen dan vraag ik me af wanneer dan wel. Forza VVV os Clubke

 4. sultana

  Mooie overwinning weer, laat NAC maar komen vrijdag ???? voorsprong uitbreiden naar 6 punten zou mooi zijn. Ik hoop echt dat de Koel gaat kolken vrijdag heeft dit team verdient☺ Forza VVV

 5. marcel

  goeie overwinning, was niet de beste pot van dit seizoen, maar daarentegen hebben we ook wedstrijden verloren die we beter speelden. Vooral de linkerkant had het gister moeilijk. Niets ten nadele van Niels, die een zeer goed seizoen draait, maar gisteren en ook bij eagles uit (eerste helft), had niels grote moeite om de rechtsbuiten van de tegenstander af te stoppen.
  Desondanks met 1-4 gewonnen, en zoals al eerder vermeld, dit was vorig seizoen waarschijnlijk een verliespartij geworden.

 6. Goodie

  VVV 2e, afstand naar Helmond 50 km, 120 uitsupporters.
  Fortuna 17e, afstand naar Breda 140 km, 200 uitsupporters….

  Jammer dat er in zo’n seizoen bij dit soort wedstrijden maar 120 man mee gaan.

  Ik heb een matig VVV gezien dat toch weer gewoon met ruime cijfers wint. Nogmaals, hulde aan het technisch platform en Steijn voor het halen van spelers als Seuntjens en Deckers. Deze waren beide niet mijn 1e keuze geweest, maar dit zijn uitstekende aankopen gebleken. Vito vond ik vandaag een beetje tegenvallen, maar dat hoort bij zo’n jonge jongen.Toch weer bij een 1-3 voorsprong dacht ik Kruijsen er in gebracht en geen Sevinc ondanks dat hij laatst had aangetoond nog altijd beter te zijn dan Kruijsen.

  1. jason

   Tja Goodie het niveau in het uitvak is dan ook van een kleuterschool. Het meest volwassen liedje was nog ”alle Brabanders stinken” en dat wordt dan ook nog gezongen door echt volwassen mensen. Kan er geen apart uitvak komen waarin de vvv-supporters gaan staan die gewoon hun eigen club aanmoedigen ? Dan halen we de 200 zeker.

   Lang leve De Koel

   1. Goodie

    Ik vond het gister allemaal wel meevallen. Ik heb het gister 1 keer voorbij horen komen. Zolang het niet te vaak gebeurd kan ik me hier niet echt aan ergeren.

   2. marcel

    mee eens, al denk ik dat het misschien wel 2 of 3x ingezet is. en volgens mij ook nog 1x op welke club schijdde gij. maar volgens mij heeft dat in totaal nog geen 5 minuten gezamelijk in beslag genomen. heb trouwens wel lange delen van de wedstrijd gehoord dat limburgers stinken trouwens. net zoals ik vorige week (eagles uit) voldoende vuisten en opgestoken vingers al richting uitvak zag gaan voordat de wedstrijd begonnen was (praat ik nog niet over het bier wat over het hek kwam). en daar vond ik de liedjes eerder ludiek (stil in de duiventill en ga weg als je voor zwolle bent), dan krenkend. (al hielden ze het daar wel langer vol dan gister)
    Ik heb al eerder gemeld dat ik er ook geen fan van ben, dus in zoverre kan ik me wel voor een deel in jasons opmerking verplaatsen. Dat je je er aan stoort betekent echter niet dat je het anders moet interpreteren dan het in werkelijkheid is. Gister was er niets overdreven bijzonders, en zeker niets langdurig. Wat ik dan eerder jammer vind, is dat er in het algemeen geen sfeer komt om de club te steunen. dat is de laatste jaren ergens weggevallen. ik heb er wel een mening over, maar laat ik daar maar niet meer over beginnen. Waar is de kolkende koel gebleven.
    Wellicht een idee jason, om zelf wat vaker die steunende liedjes in te zetten als het stilvalt? Misschien als je zelf de voorzet geeft, dat je het verschil kan maken ipv hier deze opmerkingen plaatsen. ik zal je zeker bijspringen, en hoop dat velen ons zullen volgen.

   1. Goodie

    Daar heb je gelijk in Marcel, maar ze nemen er dan toch wel mooi weer 200 mee naar Breda ondanks dat er in thuiswedstrijden niet eens 1000 man te vinden zijn.

   2. supportertje

    Misschien tijd dat we als supporters volwassen gaan worden. Het uitlokken en het lichtelijk beledigen van de supporters van de tegenstanders moeten we laten. Die “energie” moeten we stoppen in het aanmoedigen en toezingen van onze ploeg. Die hebben daar recht op, zeker gezien het niveau waarop ze nu presteren. Tis geen opgeheven vingertje wat ik hier wil plaatsen, maar meer om onze energie goed te richten op VVV. Heeft meer effect op de ploeg.

 7. Meuske

  Ben vroeger vaker naar uitwedstrijden geweest maar hoe je meestal behandeld word als uit supporter daar word ik niet vrolijk van. Daar komt ook nog eens bij dat ik het best prijzig vind voor anderhalf uur voetbal. Daar in tegen heb ik echt de grootste respect voor de mensen die ons Cluppie achterna reizen keer op keer. Veel van mijn maten bezoeken de club af en toe nog bij een thuiswedstrijd dus voor een uitwedstrijd krijg ik niemand meer warm.

  1. supportertje

   @ Meuske, het chagrijn van de laatste jaren heeft zijn sporen na gelaten. Hoe het weer aan te zwengelen is het grote probleem. De kern die er nu zit, kun je gerust de harde kern noemen. Maar die moet groter worden. Het voetbal van VVV verdient dit, ik kan alleen maar op mijn eigen tribune kijken waar er veel weg zijn gebleven. Als je vraagt waarom, krijg je als antwoord dat de beleving weg is. Hoe brengen we die terug, en daarmee ook de mensen.

   1. Goodie

    Misschien 1 wedstrijd de kaartjes voor een spotprijs verkopen. Thuis heeft VVV het zelf voor het zeggen, maar ik zal is een voorbeeld geven om wellicht de verkoop in uitwedstrijden te stimuleren:

    Een week of 3 a 4 terug riep Willem2 via diverse social media op verschillende accounts om sponsoren die een x bedrag pompte in kaartjes voor een uitwedstrijd. Hierdoor waren de kaartjes vrij goedkoop en vandaar dit weekend een vol uitvak (1200 man) in Utrecht. Wat kregen de sponsoren er voor terug? Ten eerste het weer reclame voor meer naamsbekendheid, maar daarnaast ook bepaalde dingen als 2 wedstrijden vip in de skybox of iets dergelijks.

    Ik weet dat de prioriteit voor VVV met sponsoren op het moment even ergens anders ligt, maar wellicht een idee voor later?

 8. rinus

  hoi meuske, ben je vroeger ook wel eens in Almelo geweest.
  daar wordt je vrolijk van,daar kregen bezoekende supporters
  koffie en broodjes gratis bij binnen komst.weet niet of het nog is
  want ik ga niet meer na uit wedstrijden.

 9. Ben

  Lincoln, mijn reactie is zeker niet cynisch bedoeld. Ik wens je van harte succes met de studie en gezien je volhardding op deze site ga je het zeker halen.
  Waar ik eerder op doelde was dat je, of jullie, zonder op de inhoud of detail in te gaan, wel iets zouden kunnen communiceren naar het grote publiek en dit zonder iets bekend te maken, dat je om welke reden dan ook niet kunt prijsgeven? Volledig begrip hiervoor. Doch nu is communicatie niente.
  FORZA VVV!

  1. Maar als je gaat communiceren naar buiten verwachten mensen dat er binnen een aantal dagen / weken iets gaat komen maar het kan zijn dat er het langer gaat duren. En dan stel je mensen teleur en kun je de verwachtingen niet waar maken. Wij hebben nu nog niets gecommuniceerd buiten dat ik een aantal keer iets in de comments heb gezegd. Dus afwachten aub

 10. Venske

  De sfeer in onze Koel is zoals terecht wordt opgemerkt af en toe erg lauw, en dan zeg ik het netjes. Teksten vaak niet erg positief. Waarom niet een aantal gerichte spreekkoren die wat positiever overkomen.onlangs tegen Volendam was er iets van te proeven. Huuuuuuuuuuup pizza, gericht tegen de gezette doelman Verhoeven van Volendam. De koel ging er ondanks dat t niet echt positief klonk, wel in mee. Waarom niet een paar oldies uit de zestiger jaren, uit de kleerkast gehaald, zoals HUUUUUUUUUUUP SCHEIVEN DREK ,dat je toen bij iedere uittrap hoorde. En als een tegenstander het doel royaal mistte met het hele vak: SIIIIIIIIIMPEL . Ik herinnerde me nog uit die tijd een interview met Lex Schoenmaker van Den Haag die toen liet optekenen dat hij erdanig van in de war was geraakt. En naar de scheidsrechter, het: Hij is een hondelul, vervangen door HAE IS EIN SCHOTTELSLET Dat levert geen boete op, want de zin: Hij is een vaatdoek is niet echt kwetsend. En het leuke is dat het bij de officials wel hard aankomt.
  Kom creativelingen van de harde kern, zoek samen eens naar wat positieve sfeerverhogers in jullie spreekkoren.

 11. Boris

  #Koelie. Those where the days. Van deze clip gaat je VV bloed sneller stromen.
  LATEN WE DIE SFEER WEER TERUGKRIJGEN IN DE KOEL !!!
  p.s. Komt die Torres Blues nog wel eens in de Koel, of is die ook afgehaakt?

Leave a Reply