Ruud Timmermans tijdelijke opvolger Boogers

Zoals iedereen al weet is Ruud Timmermans de, al dan niet, tijdelijke opvolger van Marco Boogers. Hierbij het topic.


Zie hieronder het interview met Timmermans. Ook Timmermans was verrast vanwege de financiële situatie.

32 Responses

 1. RuiverCity

  Deze man heeft in de voetbalwereld geen ervaring. In het bedrijfsleven wel. Hij zit met de erfenis van Boogers.
  Hij mag troubleshooter gaan spelen richting supporters en sponsoren.

  Helaas trekt Bongaerts nog steeds aan de touwtjes. Als die ook eens weg zou gaan, dan kon je echt schoon schip maken en de jeugdopleiding ook eens naar een hoger niveau tillen.

  @Clubman. De in jouw ogen näölers hebben het wel de hele tijd bij het rechte eind gehad.

 2. goalkiller

  We gaan het zien, feit blijft dat Bogers ook last heeft van het Rutte-effect. Te lang blijven zitten op 1 plek. Zakelijk gezien is het te hopen dat er komend seizoen een hoop gaat veranderen. De laatste jaren was het kommer en kwel. Overigens de uitspraak succes verbloemt veel, is ook sterk overdreven. Ja het was even spannend met de thuiswedstrijden in de playoffs, maar overall gezien was het matig. Maar goed we zullen zien op de supportersavonden als alle analisten van venlonaren massaal aanwezig zijn en Timmermans en co het vuur aan de schenen leggen….

  1. Ievel Knievel

   Het technisch beleidsplan voor de komende 5 jaar (als ik mij niet vergis) dat vorig seizoen gepresenteerd is, als ik het niet vergis, is geschreven door Bongaerts.

   Plus Bongaerts is de reden dat Jos Luhukay vroegtijdig de club heeft verlaten en zijn contract niet heeft uitgediend, vanwege een verschil in inzicht in het (meerjarig) technisch beleid + Bongaerts bemoeide zich te veel met de 1e selectie en heeft een nadrukkelijke plek in het technisch hart opgeëist.

   Ondanks dat het spel onder Luhukay misschien net zo matig was als onder Kruys (ligt vooral aan het materiaal), maakt niet dat ik geen vertrouwen in Luhukay heb. Die heb ik echt vele malen hoger zitten dan de andere koekenbakkers op de club. Vele malen. Dus ik ben wel geneigd daar enigszins partij in te kiezen

   Kan natuurlijk zijn dat de rol van Bongaerts verleden seizoen al weer kleiner is geworden en dit seizoen nog kleiner is geworden onder van Hintum. Laten we het hopen in ieder geval. Mag hopen dat iemand met de ervaring als speler (jnternational) en medewerker bij verschillende eredivsieclubs als een van Hintum toch wel door gebakken lucht heen prikt.

   Dus wat de rol van Bongaerts op de club precies is, weten we niet exact, maar in de scheve balans in de selectie en de slechte transferopbrengsten heeft hij wel degelijk een rol, dat is namelijk een gevolg van het kiezen voor bepaalde spelers, wie wel of geen contract krijgt en hoe lang contracten mogen duren en met wie wel of geen speeltijd krijgt. Bij VVV gaat niet alleen de hoofdtrainer daarover is gebleken.

  2. DeOtjes

   Goede vraag, Volgens mij sinds dat Bongaerts iets heeft geroepen over het percentage jeugdspelers in de selectie is hij de gebeten hond. En alles wat voetbaltechnisch nu mis gaat is zijn schuld. Wel lekker ovezichtelijk zo.

   1. Ievel Knievel

    Het technisch beleidsplan is geschreven door Bongaerts. Je kan hem groter maken dan hij is, maar je kan hem ook onnodig kleiner maken. Als deel van het technisch hart (neem aan dat hij daar nog steeds in zit) is zijn stem natuurlijk gewoon een medebepaler in het voetbaltechnisch beleid. En daar is zeker wel het een en ander op aan te merken. Ben je dan in ieders ogen meteen de gebeten hond? Nee. Ga je helemaal vrijuit? Net zo goed nee.

    Is Bongaerts mede-verantwoordelijk voor het vertrek van Luhukay? Ja.

 3. clubman

  Nergens op…net zoals alle andere “waarheden” nergens op gebaseerd zijn en slechts ontsproten aan de (klaarblijkelijk zwaar vertroebelde) geest van enkele, niet door enige kennis gehinderde, individuen op dit forum.

  1. Koelie

   Vertel jij dan maar hier hoe het zit. We wachten wel. Net als die andere pipo’s hier die altijd personen komen afzeiken bij het minste of geringste kritiek maar zelf nooit argumenten of info delen.

   1. Ievel Knievel

    @ Koelie, ik vul het maar in, maar neem aan dat je Clubbie bedoeld toch?

  2. supportertje

   Clubman, leg eens uit wat Bongaerts op de stoel van Luhukay deed. Deze deed zijn beklag bij Marco, en een lauwlune reactie van hem. Terwijl hij zijn hoofdtrainer had moeten steunen. Als er hier iemand een vertroebeld blik heeft, dan ben jij het wel.

  1. Ievel Knievel

   Vorig seizoen wel nog maar 5 wedstrijden gespeeld. Dat is meestal niet zo’n goede indicatie.

   De 2 seizoenen daarvoor wel nog redelijk en veelvuldig actief op het hoogste niveau.

   Of hij het nog heeft gaan we nog afwachten. Hij traint niet zomaar mee, wordt gemeld, wel degelijk een poging om in aanmerking te komen voor een contract.

   VVV valt dus (wellicht) terug op oude krachten> Rutten, Jansen. Misschien gelet op de huidige mogelijkheden nog niet eens per sé een slecht idee. Maar of de spelers het nog hebben? We gaan het zien.

 4. RuiverCity

  Het niveau van de selectie zakt alleen maar! Ongelooflijk dat ze al die oud-gedienden (Rutten, Yasar, Janssen) aan het terughalen zijn. Janssen is dadelijk na elke vier wedstrijden weer geschorst door het aantal gele/rode kaarten….

 5. RuiverCity

  Er zijn supporters die al helemaal uit hun bol gaan van Rutten, Janssen en Yasar. En wéér verdedigen ze het beleid (hè Clubman!). We zakken verder en verder de trap af….

  1. kuebke

   Ja bij V.V.V denken ze natuurlijk ,probeer die jongens maar terug te halen want die komen toch nergens anders meer aan de bak en zullen wel blij zijn als wij ze weer vragen. Pfff !!!

   1. Leonardus

    Jij snapt er ook niks van hè. In dat krot kom je niet verder. Er zal iets moeten gebeuren met een stadion anders gaat VVV sowieso naar de kloten.

   2. Ievel Knievel

    Overduidelijk door Hai Berden naar voren geschoven als pion (Hai trekt als aandeelhouder aan de touwtjes). En Hai is echt niet de grote heilige redder waar sommigen hem voor houden, anders had hij dat zichzelf op de borst kloppen (al dan niet via anderen) ook niet nodig. Hai’s rol is de laatste jaren ook discutabel geweest. Vervang clubliefde ook af en toe maar gewoon voor eigen belang.

    Bedenk ook dat we de Grutterwijkjes aan Hai te danken hebben. Het slechtste wat ons in jaren overkomen is.

  1. Ievel Knievel

   Quote uit artikel: “Mijn contact met Marco Bogers was altijd goed. In januari van dit jaar belde hij mij op vanwege het Strategisch Beleidsplan 2022-2025 ‘Same Nao Baove’ waar de club aan werkte. Hij vroeg of we een keer van gedachten konden wisselen. Uiteindelijk zag hij een rol voor mij in dat plan weggelegd. Op dat verzoek ben ik ingegaan. Het was mijn taak om te kijken naar andere verdienmodellen en commerciële netwerken. Wij moeten dat opnieuw gaan opbouwen.””

   Dus in januari had dat magische plan (#zoveel) van Marco nog steeds nauwelijks inhoud……Het is nog erger dan ik altijd al dacht…..

   En als Ruud bij dat vodje (4 havo profielwerkstuk) betrokken was is het ook vrij ernstig…….

   En wij moeten dat opnieuw opbouwen? What the hell heeft men vanaf 2012 gedaan dan in hemelsnaam?

Leave a Reply