Ruud van Nistelrooy traint VVV-Venlo

Gisterenmiddag was Ruud van Nistelrooy te gast bij VVV-Venlo. Na de warming-up deed Maurice Steijn een stapje opzij voor ‘Van the Man’. De assistent bondscoach verzorgde de gehele training van de Venlonaren. Dit deed van Nistelrooy in kader van van zijn trainerscursus.

Nu maar hopen en afwachten of de tips en trucs van de levende legende ook zijn vruchten af gaat werpen. Komende zondag speelt VVV de Limburgse derby tegen MVV en een goed resultaat zou mooi zijn!

Ruud van Nistelrooy had nog een mooi woordje voor VVV-Venlo. “De Koel is toch wel een begrip in Nederland en met de bekende trap naar het veld. Het stadion hier. Ja ik kan er wel van genieten.” 

DSC_0547 DSC_0522
Voor meer foto’s klik hier.

Naast een aantal supporters die waren komen kijken was er ook enorm veel persaandacht voor deze training. Hieronder een aantal reportages van gisterenmiddag.

Reportage L1

Reportage TV Limburg

VVV-TV van Omroep Venlo

4 Responses

 1. Ben

  Ga het nu niet omdraaien!
  Van Nistelrooy is leerling trainer!
  Bij VVV mocht hij het eens proberen. Meer niet.
  Het was overigens een prachtvoetballer, jammer dat hij zo vroeg is gestopt.
  FORZA VVV!

 2. RuiverCity

  Nogmaals Fleuren is een harde werker maar komt zoveel te kort in het dekken en afstoppen van zijn tegenstander. Ik zie 10x liever Schroijen als linksback. Waarom krijgt hij geen kans? Sommigen menen dat zondag een walkover wordt na de 1-0 winst bij Jong-Twente. Maar zijn we al vergeten dat we in Maastricht compleet van de mat werden gespeeld?

  1. Ben

   Ben het met je eens. Fleuren, enkele jaren geleden nog een talent genoemd, toont al tijden aan, dat hij niet meer verder groeit. Ik vind ook dat Schroijen, hoewel een opportunist, zeker een kans verdient. FORZA VVV!

Leave a Reply