5 Responses

 1. idderzienmeining

  Super prestatie van VVV-Venlo om zich voor het 2e seizoen op rij rechstreeks te handhaven ! Dit seizoen heb ik vooral weer genoten van de saamhorigheid om er als TEAM voor te gaan waarbij enkele spelers er voor mij uitgesprongen zijn … zowel in positieve als in negatieve zin.

  Positief:
  – Lars Unnerstall en dat hoef ik denk ik niet te motiveren … wat een klasbak !
  – Nils Röseler die geen minuut gemist heeft tot nog toe, verdedigend altijd overeind blijft en dat hij hierbij amper een kaart gepakt heeft geeft aan dat hij aan een ijzersterk seizoen bezig is !
  – Moreno Rutten die met name verdedigend een super seizoen heeft gespeeld en qua statistieken van balveroveringen één van de besten in de Eredivisie is !
  – Danny Post die als stofzuiger wederom van grote waarde is gebleken, maar daarnaast ook gewoon goede wedstrijden aan de bal heeft gespeeld !
  – Evert Linthorst die is doorgebroken en denk ik kan uitgroeien tot een vaste waarde bij VVV !
  – Tino-Sven Susic die met name de 1e seizoenshelft erg sterk speelde en in mijn ogen een top vervanger is voor Clint Leemans !
  = Ralf Seuntjens die voor mij DE speler was die VVV goed liet functioneren omdat hij als één van de weinigen al voordat hij de bal kreeg wist waar het vervolg lag. Daarnaast maakte Ralf enorm veel vuile meters voor de ploeg !
  – Peniel Mlapa die voor een spits van VVV gewoon super statistieken kan weerleggen. Soms ziet het er niet uit wat hij doet, maar een neusje voor de goal heeft hij absoluut !
  – Patrick Joosten die als buitenspeler (in tegenstelling tot Grot en Opoku) altijd de kortste weg naar voren kiest, belangrijke doelpunten en assists heeft afgeleverd en ook nog altijd alles gegeven heeft !

  Negatief:
  – Tristan Dekker die na zijn blessureleed niet meer het niveau van vóór zijn blessure haalde en tijdens zijn invalbeurten of basisplaatsen ongelukkige wedstrijden speelde. Wel lekker dat hij tijdens de laatste wedstrijd tegen sc Heerenveen nog de assist leverde bij de 2-2 van Sem Steijn. Heeft natuurlijk ook geen reeks wedstrijden kunnen spelen om naar de goede vorm te groeien …
  – Damian van Bruggen die het ijzersterke debuutseizoen geen vervolg heeft kunnen geven. Vor hem geldt hetzelfde verhaal als voor Tristan Dekker –> de trainer koos voor een ander centrum wat goed presteerde en tijdens invalbeurten en basisplaatsen speelde hij geen beste wedstrijden …

  Voor komend seizoen wacht VVV en ons als supporter wederom een grote renovatie van de ploeg. Meer nog dan voorheen toen spelers als Rutten, Seuntjens en Opoku er al waren en bleven !

  Maar goed: Stan Valckx en Maurice Steijn hebben bewezen met goede spelers op de proppen te komen en laten we hopen dat we de komende weken goed nieuws krijgen van aankopen …
  Persoonlijk hoop ik in elk geval dat Eloy Room, Branco v.d. Bomen, Silvester v.d. Water, Souffian Ahannach en Huseyin Dogan op de lijstjes staan en we wat leuke spelers kunnen huren (Per Schuurs ?).

  1. chretien

   Helemaal mee eens, behalve wat je schrijft over Dekker en van Bruggen. Dekker krijgt geen kans omdat Rutten het zo goed doet, hetzelfde geldt voor van Bruggen, alleen begrijp ik hier de keuze niet van Steijn nadat Promes geblesseerd afhaakte. FORZA VVV…

Leave a Reply