VVV-Venlo

Sam Lammers in gesprek met VVV-Venlo

Afgelopen week werd bekend dat VVV interesse heeft in de spits Sam Lammers van PSV nu duidelijk is geworden dat Lennart Thy niet meer terugkeerd bij de Venlonaren. Volgens meerdere media zijn de eerste gesprekken gevoerd en staan ze beide positief over een huurdeal.

Maar er zijn natuurlijk meerdere kapers op de kust. Zo zou ook Heerenveen interesse hebben in de jeugdinternational van Nederland. Naar verluidt geeft Heerenveen de voorkeur aan een definitieve transfer van Lammers, in plaats van een huurdeal. Bij VVV heeft Lammers meer kans op speelminuten en hierdoor lijkt het erop dat we op Pole-position staan.

Lammers zegt in gesprek met Voetbal International: “We hebben met PSV gesproken en ik mag verhuurd worden. Dus ik ben aan het kijken of ik een mooie club kan vinden om volgend seizoen bij te spelen”

Bron: ED & VI

2 Responses

  1. RuiverCity

    In de Juup zeker een gevaarlijke en trefzekere spits. Weet niet of hij het in de eredivisie ook kan brengen. Dat is met deze talenten altijd een gok.
    Hoop dat Van Bruggen ook snel binnen gehaald wordt. Multifunctionele speler als verdedigende middenvelder, centraal achterin en als rechtsback.
    Ben ook reuze benieuwd naar welke Duitse speler Valckx is wezen kijken….

Leave a Reply