VVV-Venlo

“Sam Lammers kiest niet voor VVV-Venlo en gaat naar SC Heerenveen”

Sam Lammers kiest voor SC Heerenveen en wordt door PSV een jaar verhuurd aan de club uit Friesland. Dat melden diverse media waaronder het doorgaans zeer goed geïnformeerde ED (Eindhovens Dagblad). De spits zal volgende week in Friesland worden gepresenteerd mits hij de medische keuring doorstaat. VVV-Venlo had ook interesse in de jonge aanvaller, alleen zijn keuze is dus gevallen op de club uit Friesland.

Het nieuws is nog niet bevestigd door de clubs en door Sam Lammers zelf, maar er wordt vanuit gegaan dat de zaak rond is. En zo slaat VVV-Venlo de plank mis als het gaat om Sam Lammers. Door het vertrek van huurlingen Thy & Jakobsen en het ‘reguliere’ vertrek van Castelen en Hunte, is de spoeling nogal dun voorin. De staat van de jeugdopleiding is ook niet zo dat we een spits uit de jeugd zomaar in de basis kunnen neerzetten, dus we moeten echt op zoek naar nieuwe aanvallers – ook moeten we kijken naar middenvelders want daarin zitten we ook krap. Er is nog genoeg tijd, maar het kan ook ineens heel snel gaan. Zo is het leven in de voetballerij nu eenmaal.

We zijn al beter voorbereid dan het vorige seizoen rond deze tijd, maar toch is het belangrijk om snel slagen te slaan op de transfermarkt. Over twee weken beginnen de oefenwedstrijden weer en dan is het toch fijn als er al een redelijke kern staat om de zogenaamde automatismen in te slijpen en dat soort zaken. De club gaf in een eerder stadium al aan met verschillende spelers te praten, maar gaf daar ook bij aan dat sommige spelers liever voor andere clubs kiezen vanwege diverse zaken. We gaan het in de komende weken zien wat er precies gaat gebeuren. Natuurlijk houden we jullie op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de transfermarkt.

15 Responses

  1. VenloVVV

   Klopt! Emmen heeft inmiddels al 4 spelers binnengehaald, bij VVV nog niets. Het is erg stil, een nieuwe speler zou al goed zijn voor de verkoop van scc lijkt me! Helaas begin je dalijk weer de voorbereiding met een half team. Het is helaas niet anders, en misschien ook wel de enige manier om zoveel mogelijk redelijke spelers binnen te halen. Wachten tot het moment dat ze minder vragen..

   1. Koelie

    Het is bij veel clubs nog erg stil. Alleen nieuws over de geelzwarte vrienden uit het zuiden waar de pecuniaboot weer is aangemeerd.

 1. robbaan

  Er is feitelijk niks aan de hand, VVV heeft zijn defensie in tact kunnen houden.
  Er zijn nog geen steunpilaren verkocht, jammer genoeg alleen Thy moeten laten gaan.
  Ik snap dat er mensen zijn die het geduld verliezen, maar ik verwacht dat er snel nieuwe spelers worden gepresenteerd. Komt goed!

  1. VenloVVV

   Defensief is alles in orde dat klopt! Maar 1 speler voor het enthousiasmeren voor het komende seizoen werpt haar vruchten af t.o.v. ssc verkoop. Buiten dat heb ik er alle vertrouwen in dat de technische staf weet waar ze mee bezig zijn!

   Een dingetje zit me toch een beetje dwars. Denk persoonlijk dat de scc prijs te hoog ligt en dat dit bij sommige ook een rol speelt. Ik betaal 265 euro, voor een ssc bij VVV, dat is nogal veel voor een student die iedere thuiswedstrijd al terug komt reizen naar Venlo? Ik heb het er voor over maar de ’twijfelende’ supporter miss niet, en juist deze moet je weer naar de Koel krijgen.

   Al met al maakt de club goede stappen maar soms is er nog ruimte voor verbetering ?

 2. RuiverCity

  Het wordt langzamerhand tijd inderdaad. Nog twee weken dan beginnen de oefenwedstrijden al. Voor de huur van spelers zal het in de meeste gevallen nog te vroeg zijn omdat de carrousel nog niet op gang is.

 3. kenfen

  Ja Emmen die hebben al goed ingekocht m.n bourdouxe lijkt me een echte versterking. Tjonge waar maken wij ons druk over. Ik weet zeker dat je het aan Stan en Co over kunt laten dat we over een paar weken weer een aantal versterkingen in huis hebben

  1. VenloVVV

   Ik heb er ook wel vertrouwen in, maar eerlijk is eerlijk, veel van de versterkingen die afgelopen seizoen gehaald zijn hebben het niet waar kunnen maken, op Unnerstall en Thy na dan. Voor de rest hebben we het voornamelijk gedaan met het kampioenselftal! Nwakali, Tissoudali, Abanyido, Peeters werden toch geacht de ploeg te upgraden.

 4. venlow077

  Volop interesse voor Yoëll van Nieff. VVV-Venlo, Sparta Rotterdam en FC Emmen jagen op transfervrije middenvelder annex verdediger. Ook interesse van buiten de grenzen.

 5. Goodie

  Pijnlijk om te zien dat we nog geen 2500 SCC verkocht hebben. In tegen stelling tot Fortuna waar ze er 4000 hebben, 7000 bij de Graafschap en Emmen en 5500 bij GAE na zo’n belabberd seizoen.

Leave a Reply