10 Responses

 1. kiekoputspelke

  Uiteraard ligt de focus nu op de play offs, maar we kunnen ook volop gaan speculeren over de invulling van de selectie voor volgend seizoen. VVV heeft vast en zeker al spelers benaderd en gesproken maar e.e.a. wordt waarschijnlijk concreet op het moment dat het seizoen er op zit….als we dus weten of we nog een seizoen JL spelen of promotie hebben afgedwongen !!

  Bekend is dat VVV graag verder wil met Promes, Buwalda en Post en gaat proberen het doorlopende contract van Opoku te verbeteren en verlengen. Daarnaast heeft VVV om tafel gezeten met Vriends maar ook ADO Den Haag is nu conreet geworden voor deze centrale verdediger –> dan denk ik dat we achter het net gaan vissen ??
  Post zou trouwens vóór aanvang van de play offs een beslissing nemen over zijn toekomst, dus dat er nog geen witte rook is lijkt me geen goed nieuws voor de kansen van VVV op contractverlenging ??

  Verder hebben we afgelopen week kunnen lezen dat er interesse is voor Seuntjens en van Crooy maar ik denk dat er nog wel aan meer jongens getrokken gaat worden ?? Met name Opoku heeft zich in de kijker gespeeld lijkt me….

  De play offs dan; VVV heeft gewoon een goede kans om te promoveren en daar moet niet alleen de ploeg in geloven maar ook de achterban. Samen kunnen we ervoor zorgen dat dit geslaagde seizoen uitmondt in promotie naar de Eredivisie maar ik vind wél dat onder andere de media (met name De Limburger) wel iets actiever mag zijn hierin !! Zet iedere twee dagen een artikel over VVV in de krant met positieve interviews, statistieken en probeer de mensen warm te krijgen om De Koel te komen bevolken in de play offs !!
  Namen van spelers die interesse genieten van andere clubs:

  1. Natuurlijk lopen er gesprekken tussen VVV en spelers waar de club interesse in heeft.. Maar ook VVV wacht denk ik af wat er gaat gebeuren in de Play Offs. De club kan natuurlijk een keer het geld uitgeven. Zoals Steijn zei willen ze eerst zoveel mogelijk spelers binnen boord houden. Maar ook zij zullen even wachten met tekenen. Steijn heeft aangegeven graag duidelijkheid te willen voor de Play Offs zodat ze weten waar ze aan toe zijn. Het kan zijn dat het intern al duidelijk is maar dit nog niet wordt gecommuniceerd richting media.

   Ik verwacht dat Post bij gaat tekenen maar we moeten gewoon rustig afwachten. Ik weet dat er interesse was in Luuk Koopmans (doelman) en Kip is een interessante speler maar pas als bijvoorbeeld Nijholt niet bij zou tekenen. Met Vriends is gewoon afwachten wat hij zelf wilt. Bijvoorbeeld Opoku had vorig seizoen ook veel interesse van veel verschillende clubs in binnen en buitenland maar hij koos voor VVV. Niet altijd de club die hoger speelt wint.

   Wat betreft de Limburger; ik vind dat moeilijk te oordelen omdat ik niet weet wat hun doelstelling is. Zij hebben natuurlijk meer sporten en clubs die ze moeten belichten. Ze kunnen niet een club voortrekken.

   Wij proberen overigens zoveel mogelijk interviews, statistieken etc te publiceren maar elk artikel wat online komt zitten veel manuren in en soms hebben wij simpelweg niet de tijd om te maken wat we graag zouden willen.

 2. Venske

  Wat verwacht je nu eigenlijk van ons Dagblad. Journalisten van een zeer bedenkelijk niveau. Je moet voor de aardigheid het verslag van de match tegen Achilles eens kritisch bekijken. Een waardeloos verhaal, dat niets met de wedstrijd te maken heeft. Een verslag, nou ja verslag., dat je gewoon thuis vanaf de bank zou kunnen schrijven.

 3. Goodie

  Ik loop misschien wat op de zaken vooruit, maar er zijn naar mijn mening toch een aantal spelers waar VVV is naar moet gaan kijken:
  – N’Toko, transfervrij na dit seizoen
  – Kip, transfervrij na dit seizoen (evt halen bij vertrek Nijholt)
  – Brands, nog 1 jaar contract maar dit seizoen slechts 1100 minuten gemaakt waarin 11x gescoord (evt halen bij vertrek Opoku)
  -Gladon, nog 2 jaar contract, slechts 430 minuten gemaakt dit seizoen (evt halen bij vertrek Seuntjens)
  – Janga, nog 1 jaar contract. Dit seizoen 21x gescoord bij een club op plek 14.

  Wellicht zijn ze interessant voor VVV.

  Playoffs dan:
  GAE heeft de laatste weken niet meer verloren, ze hebben me alleen niet kunnen overtuigen om VVV te verslaan. Welliswaar 4-1 van Nac gewonnen, maar ino geflatteerd. GAE was niet beter maar gewoon effectiever. Hopelijk wordt de prijs voor GAE uit snel bekend en gaan de kaarten in de verkoop.

  Come on Venlo!

  1. Gerardus

   Brands zou ik niet halen,die zorgt vooral voor problemen. Voor de rest ben ik het met je eens maar er moet natuurlijk geen transfersom betaald worden. Ik hoop dat ze het doen zoals Volendam. De afgelopen 10 jaar volgens mj pas 1x eeen transfersom betaald. Ik denk ook dat ze vooral moeten proberen te verlengen met de spelers die ze nu hebben want er staat voor het eerst in jaren een team waar het niet noodzakelijk is om een nieuwe speler voor een positie te haln.

  2. Het ligt natuurlijk aan het plaatje hoe de trainer wil spelen. Janga is een heel andere type spits dan Seuntjens en het is natuurlijk de vraag of Janga ook bij dit VVV zou gaan renderen. Gladon is meer een spits denk ik die zal renderen in dit systeem maar ik denk dat de trainer en de technische staf een lijst met spelers heeft voor in de JL en de Eredivisie. Ik heb alle vertrouwen in deze trainer, hij heeft immers een goed elftal neer gezet afgelopen seizoen.

   1. Goodie

    Het gaat even afwachten worden inderdaad. Ik heb alle vertrouwen in Steijn en de technische staf dat er een goed team staat volgend seizoen, ongeacht de competitie waarin we spelen. Ik had voor dit jaar zeker niet verwacht dat spelers als Opoku en Rutten kwamen na een 7e plek.

    Ik vind de interesse in Koopmans wel interessant. Goede keeper, maar betekent dit dan wellicht einde verhaal voor Deckers?

   2. Ik heb het verkeerd geformuleerd. Er was interesse maar PSV wil de doelman niet laten gaan waardoor het hele verhaal niet doorgaat zo ver ik heb gehoord. Dit zijn geruchten en ik kan niet 100% garanderen dat ze kloppen. We wachten rustig af. Eerst maar de Play offs. Een keer rust in de tent lijkt me ook goed haha.

 4. Goodie

  Geen transfersommen betalen inderdaad. Brands is een goede speler, dat hij niet tevreden is begrijp ik zeker. Vandaar dat ik Brands en Gladon er bij heb gezet. Ze zullen beide niet tevreden zijn en willen waarschijnlijk ook weg, aan een ontevreden speler heb je als club zijnde ook niet veel. Als ik Janga zo zie spelen dan lijkt dit toch hetzelfde soort speler als Seuntjens maar dan met meer snelheid.

 5. Ben

  Ook als we niet promoveren moeten we minimaal een speler meer kopen dan dat we verkopen. Contacteren, niet kopen dus. Brands inderdaad niet contracteren, je blijft toch niet je hele leven een talent? Eerst maar eens kijken hoever VVV komt in de nacompetitie, FORZA VVV!

Leave a Reply