VVV-Venlo

Samenvatting ADO Den Haag – VVV-Venlo

Afgelopen zaterdag speelde VVV-Venlo de eerste competitiewedstrijd van 2019. In Den Haag was ADO Den Haag de tegenstander en de Venlonaren wonnen met 2-4.

Het was een lastige partij, want ADO is gewoon een stugge ploeg. Het eerste half uur kwamen we er eigenlijk totaal niet aan te pas en ADO kwam dan ook verdiend op voorsprong door een goal van Becker. De eerste helft was zeker niet goed, maar VVV-Venlo maakte toch de gelijkmaker door een goal van Joosten. Die maakte vervolgens ook de 1-2 – die echt wonderschoon was. Toen kwam ADO op gelijke hoogte door een doelpunt van Falkenburg en leek het de verkeerde kant op te gaan. Gelukkig lette de VAR goed op en kreeg VVV een penalty toegewezen door de scheidsrechter, waarna Mlapa scoorde. In de blessuretijd was het Grot die de 2-4 noteerde en zo de overwinning binnenhaalde.

Samenvatting
Hier kun je de samenvatting vinden van de wedstrijd die afgelopen zaterdag werd gespeeld tussen ADO Den Haag en VVV-Venlo. De beelden komen van het YouTube kanaal van VVV-Venlo.

Interviews
Daarnaast zijn er natuurlijk ook interviews gegeven na de wedstrijd tegen ADO Den Haag door de technische staf en spelers van VVV-Venlo. Aan het woord zijn trainer Maurice Steijn, Danny Post en Patrick Joosten. De beelden zijn van FOX Sports NL.

Maurice Steijn na de wedstrijd tegen ADO Den Haag: “Dit is een heerlijke overwinning” (klik op de afbeelding voor de video)

Aanvoerder Danny Post na de wedstrijd tegen ADO Den Haag: “heel erg blij met deze punten” (klik op de afbeelding voor de video)

 

Patrick Joosten na de wedstrijd tegen ADO Den Haag: “Ik hoop nog constanter te worden” (klik op de afbeelding voor de video)

Leave a Reply