VVV-Venlo

Samenvatting ADO Den Haag – VVV-Venlo

VVV-Venlo heeft de eerste competitiewedstrijd in 2018 gelijkgespeeld tegen ADO Den Haag. Afgelopen zaterdag werd het 1-1 in Den Haag. Bjørn Johnsen opende de score in de 23e minuut en het was Johnatan Opoku die in de 86e minuut de gelijkmaker wist te maken voor de Venlonaren. VVV voetbal in die laatste minuten een stuk beter en had zelfs kunnen winnen, maar de pogingen gingen er niet in. Uiteindelijk gewoon een verdiend punt in Den Haag. Om meer over de wedstrijd te lezen, kun je hier het wedstrijdverslag lezen.

Samenvatting
Hieronder kun je de samenvatting vinden van de wedstrijd die afgelopen zaterdag is gespeeld tussen ADO Den Haag en VVV-Venlo. De samenvatting komt van het YouTube-kanaal van VVV-Venlo.

Interviews
Daarnaast zijn er natuurlijk ook interviews gegeven voor en na de wedstrijd. Hieronder kun je de interviews vinden met de trainer en met diverse spelers van de Venlose club na het 1-1 gelijkspel verlies tegen de club uit de residentiestad. Aan het woord zijn assistent-trainer Jay Driessen – voor en na de wedstrijd – nieuweling Romeo Castelen en aanvoerder Ralf Seuntjens. De beelden zijn van Fox Sports NL.

Assistent-trainer Jay Driessen voorafgaand aan de wedstrijd ADO Den Haag – VVV-Venlo: “Met Jakobsen een type spits die we nog niet hadden” (klik op de afbeelding voor de video)

jaykepre

Assistent-trainer Jay Driessen na de wedstrijd ADO Den Haag – VVV-Venlo: “Wij hebben dit kunstje vaker geflikt” (klik op de afbeelding voor de video)

jaykepost

Nieuweling en VVV-debutant Romeo Castelen na het 1-1 gelijkspel tegen ADO Den Haag:“Ik kan nog steeds goed voetballen denk ik” (klik op de afbeelding voor de video)

rommie

Aanvoerder Ralf Seuntjens direct na de wedstrijd tegen ADO Den Haag: “Die bal moest erin, daar zijn geen excuses voor”

seunt

Aanstaande zaterdag 27 januari spelen we wederom een hele belangrijke wedstrijd. We spelen namelijk uit in Breda tegen laagvlieger NAC en daar zijn 3 punten te halen. Op naar volgend weekend!

1 Response

1. chretien

Ik heb de wedstrijd, dwz de belangrijkste momenten teruggekeken, maar, snotverdomme, deze wedstrijd hadden we qua kansen heel dik moeten winnen. En dan zou niemand hebben gezegd onverdiend..in breda hebben ze nu al een natte broek. Terecht denk, ik denk dat het een grote overwinning gaat worden. De kansen worden nu wel benut. VIVA VVV!