Samenvatting Ajax – VVV-Venlo

Gisteren stond de wedstrijd tegen Ajax op het programma in de Johan Cruijff Arena. We wisten dat het een lastige wedstrijd zou worden en dat werd ook de realiteit in Amsterdam. VVV-Venlo verloor met 4-1 van een sterker Ajax en dat is geen schande.

Lang in de wedstrijd blijven, dat was het devies. Helaas kregen we al heel snel een penalty tegen, maar die werd knap gepareerd door Unnerstall. Hierna bleef het in de eerste helft niet bijzonder vermakelijk en kon VVV-Venlo makkelijk op de been blijven. Seuntjens opende met een rake knal de score, waarna Neres voor rust nog de voorsprong voor de Amsterdammers aantekende. In de tweede helft had VVV geen grip meer om de wedstrijd en kon Ajax via Huntelaar en Ziyech uitlopen naar 4-1, dat was tevens de eindstand. Om het hele wedstrijdverslag te lezen, klik je hier.

Samenvatting
Hier kun je de samenvatting vinden van de wedstrijd die afgelopen zaterdag werd gespeeld tussen Ajax en VVV-Venlo. De beelden komen van het YouTube kanaal van VVV-Venlo.

Ralf Seuntjens maakte een schitterende goal in Amsterdam. Deze goal kun je hieronder terugkijken. De beelden zijn van het YouTube kanaal van VVV-Venlo.

Interviews
Daarnaast zijn er natuurlijk ook interviews gegeven voor en na de wedstrijd tegen Ajax, door de technische staf en spelers van VVV-Venlo. Aan het woord zijn trainer Maurice Steijn – voor en na de wedstrijd –  en spits Ralf Seuntjens. De beelden zijn van FOX Sports NL.

Trainer Maurice Steijn voorafgaand aan de wedstrijd met Ajax: “Er is wel een flesje open gegaan ja ” (klik op de afbeelding voor de video)

2858900_Editorial

Trainer Maurice Steijn na de wedstrijd met Ajax: “Post heeft zijn knieband gescheurd dus dat is vervelend” (klik op de afbeelding voor de video)

2859086_Editorial

Spits en doelpuntenmaker Ralf Seuntjens na de wedstrijd met Ajax: “Kom zelf uit Breda en wil graag de stad helpen” (klik op de afbeelding voor de video)