VVV-Venlo

Samenvatting De Graafschap – VVV-Venlo

VVV-Venlo speelde het afgelopen weekend tegen De Graafschap. Na twee wedstrijden met een slechte eerste helft, gaf juist de eerste helft ditmaal de doorslag. VVV-Venlo won met 1-2 in Doetinchem

Maurice Steijn kwam naar de achterhoek om te winnen, dat kon je zien aan de opstelling met een basisplek voor Mlapa. Het eerste half uur was VVV heer en meester, het was dan ook zeker verdiend dat ze na een half uur spelen op 0-2 stonden door doelpunten van Susic en Post. VVV behield daarna de controle over de wedstrijd, maar was erg slordig en op sommige momenten was de concentratie weg. Gelukkig kwam dat pas aan het einde van de wedstrijd, waarin de 1-2 viel. Maar echt reden om zich zorgen te maken hadden de Venlonaren niet en wonnen dus geheel terecht bij De Graafschap. Om het hele wedstrijdverslag te lezen, klik je hier.

Samenvatting
Hier kun je de samenvatting vinden van de wedstrijd die afgelopen zondag werd gespeeld tussen VVV-Venlo en De Graafschap. De beelden komen van het YouTube kanaal van VVV-Venlo.

VVV-Venlo scoorde dus tweemaal via Susic en Post. Bekijk hier de goals nog eens. De beelden zijn van het YouTube-kanaal van VVV-Venlo.

Interviews
Daarnaast zijn er natuurlijk ook interviews gegeven voor en na de wedstrijd tegen De Graafschap, door de technische staf en spelers van VVV-Venlo. Aan het woord zijn trainer Maurice Steijn – voor en na de wedstrijd –  aanvoerder Danny Post en Peniel Mlapa De beelden zijn van FOX Sports NL.

Trainer Maurice Steijn voorafgaand aan de wedstrijd tegen De Graafschap: “Peniel Mlapa is onze eerste spits” (Klik op de afbeelding voor de video)

Trainer Maurice Steijn na de wedstrijd tegen De Graafschap: “Tweede helft met name aan de bal heel slordig” (Klik op de afbeelding voor de video)

Aanvoerder en doelpuntenmaker Danny Post na de wedstrijd tegen De Graafschap: “Geen moment het gevoel gehad dat we niet zouden winnen” (Klik op de afbeelding voor de video)

Peniel Mlapa na de wedstrijd tegen De Graafschap: “Natuurlijk weet ik dat er hoge verwachtingen van mij zijn” (Duits) (Klik op de afbeelding voor de video)

 

2 Responses

  1. RuiverCity

    Gisteravond werd op de radio verteld dat Frans van Seumeren afgelopen week heeft geprobeerd om Maurice Steijn los te weken om bij FC Utrecht aan de slag te gaan. Tevens werd vermeld dat Steijn bij VVV een zeer goed salaris verdiende in Venlo.
    Volgens de verslaggever is Steijn (naast van der Gaag en Bosz) in beeld om Advocaat na dit seizoen op te volgen.

Leave a Reply