Samenvatting en interviews VVV-Venlo – FC Emmen

Na de overwinning op FC Twente en het minimale verlies pakt VVV-Venlo wederom goed door met een overwinning op FC Emmen! Daardoor staan de Venlonaren nu op de 15e plek in de Eredivisie en verlaten ze de gevarenzone.

Hieronder hebben we een aantal video’s geselecteerd over die overwinning zoals de samenvatting en enkele interviews.

Samenvatting.
Bekijk hieronder de samenvatting van het gespeelde duel tussen VVV-Venlo en FC Emmen. De beelden zijn van het YouTube-kanaal van VVV-Venlo.

Interviews
Ook zijn er natuurlijk interviews afgenomen voorafgaand en na het duel tegen FC Emmen. Ditmaal stonden interim-trainer Jay Driessen, Danny Post en Peter van Ooijen de pers te woord. De beelden zijn van Fox Sports NL.

Jay Driessen voor de wedstrijd met FC Emmen “Het is niet zo dat we minder aanvallend spelen” (klik op de link voor de video)

https://www.foxsports.nl/video/3154634/driessen-het-niet-dat-minder-aanvallend-spelen/

Jay Driessen na de wedstrijd met FC Emmen “Als ik een geweer had, had ik er een paar neergeschoten” (klik op de link voor de video)

https://www.foxsports.nl/video/3154754/driessen-dit-manier-waarop-wij-punten-moeten-pakken/

Danny Post na de wedstrijd met FC Emmen “Als je op degraderen staat, moet je de bal afspelen en scoren” (klik op de link voor de video)

https://www.foxsports.nl/video/3154725/post-als-degraderen-staat-moet-bal-afspelen-scoren/

Peter van Ooijen na de wedstrijd met FC Emmen “Veel op pleintjes gedaan” (klik op de link voor de video)

https://www.foxsports.nl/video/3154752/van-ooijen-over-mooie-actie-veel-pleintjes-gedaan/

1 Response

  1. Mooie intervieuws na de wedstrijd.
    Geweldig om die emotie te zien bij Danny Post. En die vele gele kaarten, niet altijd even slim, maar het hoort ook heel erg bij zijn speelstijl en zo’n speler heeft elke ploeg nodig op het middenveld.
    En welke trainerspapieren moet Jay Driessen nog hebben en hoeveel tijd staat daarvoor om die te halen?
    Ik vind zijn analyses uitstekend en het lijkt er op dat hij de perfecte trainer is voor deze groep. Laat hem na de winterstop met iemand die wel de papieren heeft de kar trekken!

Leave a Reply