VVV-Venlo

Samenvatting Excelsior – VVV-Venlo

Afgelopen zaterdag speelde VVV-Venlo de uitwedstrijd bij Excelsior. Die avond willen we het liefste vergeten, want we gingen met 1-0 de boot in in Kralingen.

Vol goede moed ging VVV van start tegen Excelsior, gesterkt door de goede resultaten tegen De Graafschap en NAC, maar Excelsior startte fel en wist de Venlonaren goed onder druk te zetten. VVV bleef goed staan in de organisatie, maar op het moment dat VVV-Venlo voor de aanval koos, sloeg Excelsior toe in de counteraanval en daarmee werd het 1-0 voor de gasten. De wedstrijd was verder van een matig niveau en VVV kon geen vuist maken, maar had ook een flinke dosis echt. Een schot van Grot kwam ook op de paal. Helaas was het niet goed genoeg om een gelijkspel te forceren, maar gezien het spelbeeld was dat misschien wel terecht geweest. Lees hier het wedstrijdverslag.

Samenvatting
Hier kun je de samenvatting vinden van de wedstrijd die afgelopen zondag werd gespeeld tussen VVV-Venlo en Excelsior. De beelden komen van het YouTube kanaal van VVV-Venlo.

Interviews
Daarnaast zijn er natuurlijk ook interviews gegeven voor en na de wedstrijd tegen Excelsior, door de technische staf en spelers van VVV-Venlo. Aan het woord zijn trainer Maurice Steijn – voor en na de wedstrijd –  aanvoerder Danny Post en aanvaller Jay-Roy Grot. De beelden zijn van FOX Sports NL.

Trainer Maurice Steijn voorafgaand aan de wedstrijd tegen Excelsior: “Wij zijn uitstekend gestart” (klik op de afbeelding voor de video)

Trainer Maurice Steijn na de wedstrijd tegen Excelsior: “Heel veel dingen vielen net verkeerd” (klik op de afbeelding voor de video)

Aanvoerder Danny Post na de wedstrijd tegen Excelsior: “De gelukkigste heeft gewonnen” (klik op de afbeelding voor de video)

Aanvaller Jay-Roy Grot na de wedstrijd tegen Excelsior: “We hadden een slimme overtreding moeten maken” (klik op de afbeelding voor de video)

 

 

 

 

3 Responses

 1. robvvv

  Een volstrekt onnodige nederlaag. Vvv werd verrast door een uitval waarbij ik me verbaasde over wie er probeerde erger te voorkomen. Hebben jullie die sprint van Ralf Seuntjens gezien over het hele veld. .. !? Ik lees veel (negatief) commentaar op het spel van Ralf maar hij is m.i. een van de meest belangrijke spelers . Anderen moeten nog groeien (zoals Susic). Jammer dat de punten niet mee naar Venlo gingen… dat had de seizoenstart nog mooier gemaakt dan deze al is. Vergeet niet dat de start in seizoen1960 /1961 (vvv eindigde op de derde plaats) slechter was. Ik heb een voorgevoel dat a.s. zaterdag er een verrassing zit aan te komen.
  Dit schrijvend heb ik als voetballiefhebber genoten van het spel van Ajax. Me meteen realiserend dat VVV een paar weken geleden “dankzij” de VAR en resultaat door de neus werd geboord tegen datzelfde Ajax…
  Dit alles geeft mij veel vertrouwen in de rest van het seizoen. .FORZA VVV

 2. chretien

  Hoe kom je er bij? Hij wordt de Seun of God genoemd! Is toch een eretitel, of niet dan?
  Ik heb trouwens teruggekeken, maar je hebt gelijk. Hij sprint inderdaad als een atleet. FORZA VVV!

Leave a Reply