VVV-Venlo

Samenvatting FC Emmen – VVV-Venlo

De vrijdagavond wedstrijd tegen FC Emmen, zou wel even een prooi worden voor VVV-Venlo. Dat was wel de gedachte die rondging in Nederland. Nu bleek het na 90 minuten een heel ander verhaal, het werd een puntendeling aan de Oude Meerdijk.

VVV-Venlo begon sterk aan de eerste helft en had de controle over de wedstrijd in het eerste kwartier. Dit vertaalde zich dan ook uit in de 0-1 van Mlapa en het leek erop dat de Venlonaren het goede optreden tegen ADO Den Haag een vervolg zouden geven in het hoge Noorden. Maar door een onbesuisde tackle van Roel Janssen kwam VVV-Venlo met 10 man te staan en dat was een kantelpunt in de wedstrijd. De overige 75 minuten was Emmen wat de klok sloeg en kon VVV eigenlijk alleen maar tegenhouden. Mede door goed verdedigend optreden en weer een goede wedstrijd van onze sluitpost, bleef het bij 1-1. Lees hier het verslag.

Samenvatting
Hier kun je de samenvatting vinden van de wedstrijd die afgelopen zondag werd gespeeld tussen VVV-Venlo en FC Emmen. De beelden komen van het YouTube kanaal van VVV-Venlo.

Interviews
Daarnaast zijn er natuurlijk ook interviews gegeven voor en na de wedstrijd tegen FC Emmen, door de technische staf en spelers van VVV-Venlo. Aan het woord zijn trainer Maurice Steijn – voor en na de wedstrijd –   en aanvoerder Danny Post. De beelden zijn van FOX Sports NL.

Trainer Maurice Steijn voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Emmen: “Kracht van dit VVV is dat spelers multifunctioneel zijn” (klik op de afbeelding voor de video)

Trainer Maurice Steijn na de wedstrijd tegen FC Emmen: “De tackle van Janssen was ontzettend onbesuisd, onnodig en dom” (klik op de afbeelding voor de video)

Aanvoerder Danny Post na de wedstrijd tegen FC Emmen: “Het was geen leuke wedstrijd om naar te kijken” (klik op de afbeelding voor de video)

Leave a Reply