Samenvatting FC Oss – VVV-Venlo

Na de overwinning op MVV stond gisterenavond de belangrijke uitwedstrijd tegen FC Oss op het programma. De Venlonaren lieten gisterenavond zien zeer volwassen te zijn en met halve kracht de wedstrijd eenvoudig wonnen.

Hierbij de samenvatting van de wedstrijd FC Oss – VVV-Venlo. De beelden zijn van Veronica TV & Nu.nl.

8 Responses

  1. Even geduld met Zelalem, duurt allemaal langer dan verwacht. Positief is dat Arsenal, de speler zelf en VVV het contract hebben ondertekend. Het ligt bij The FA voor goedkeuring. Verwacht wordt dat dan morgen eindelijk een presentatie gedaan kan worden. Het is nu al een aantal keer uitgesteld door papierwerk en andere rompslomp. Maar hij komt definitef. Waarschijnlijk dan ook gelijk vrijdag en maandag speelgerechtigd.

 1. Ben

  Bij Sparta hebben ze 6 spitsen. Ze willen er wel een paar tijdelijk verhuren. Wat een weeelde. Misschien interessant voor VVV om er een voor de tweede helft van de competitie over te nemen? We hebben toch nog een spits nodig? FORZA VVV,

 2. kenfen

  Roda haalt 9 nieuwe spelers. Die zijn toch echt van de pot gerukt. Ze kunnen er toch maar 11 opstellen. Dat zal wel gezellig worden met al die spelers die op de bank terechtkomen.

 3. kiekoputspelke

  @ Kenfen

  Laat het beleid van Roda JC lekker waar het thuis hoort….en dus niet op deze mooie site van VVV !!

  Ze doen maar en of het zoden aan de dijk zet zal me worst wezen.

  Enige gunstige voor VVV aan deze waanzin in Kerkrade is dat ze een belangrijke speler van Volendam hebben weg gekocht.

  Dat dan weer wél….

Leave a Reply