VVV-Venlo

Samenvatting FC Utrecht – VVV-Venlo

VVV-Venlo mocht weer op verplaatsing. De derde competitiewedstrijd van dit seizoen werd gespeeld in de Galgenwaard tegen FC Utrecht en het was een zeer boeiende partij. Aan het einde van de wedstrijd stond het 1-1 en dat is opzich een prima resultaat tegen FC Utrecht. Maar er had wellicht meer ingezeten.

Het was duidelijk een wedstrijd van twee gezichten. In de eerste helft was het gewoon simpelweg slecht wat de Venlonaren lieten zien. Slordig, onnauwkeurig en ze werden een beetje overrompeld. Ze kwamen dan ook terecht op een 1-0 achterstand door een schitterende knal van Gavory. De tweede helft was weer een compleet ander beeld. VVV-Venlo dwong een penalty af en Susic maakte de gelijkmaker. Daarnaast had VVV diverse kansen om de wedstrijd te winnen, dus dat was alleen maar positief vanuit Venloos perspectief. Om het hele wedstrijdverslag te lezen, klik je hier.

Samenvatting
Hier kun je de samenvatting vinden van de wedstrijd die afgelopen zondag werd gespeeld tussen FC Utrecht en VVV-Venlo. De beelden komen van het YouTube kanaal van VVV-Venlo.

Hieronder kun je de goal van Tino-Sven Susic nog eens terugkijken. De beelden komen van het YouTube-kanaal van VVV-Venlo.

Interviews
Daarnaast zijn er natuurlijk ook interviews gegeven voor en na de wedstrijd tegen FC Utrecht, door de technische staf en spelers van VVV-Venlo. Aan het woord zijn trainer Maurice Steijn – voor en na de wedstrijd – aanvoerder Danny Post, aanvaller Ralf Seuntjens en aanvaller Johnatan Opoku. De beelden zijn van FOX Sports NL.

Trainer Maurice Steijn voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Utrecht: “Wij willen er graag een buitenspeler bij” (Klik op de afbeelding voor de video)

Trainer Maurice Steijn na afloop van de wedstrijd tegen FC Utrecht: “Tweede helft een ander VVV gezien” (Klik op de afbeelding voor de video)

Aanvoerder Danny Post na afloop van de wedstrijd tegen FC Utrecht: “We zijn de tweede helft opgestaan” (Klik op de afbeelding voor de video)

Aanvaller Ralf Seuntjens na afloop van de wedstrijd tegen FC Utrecht: “Vrij duidelijk. Een terechte penalty” (Klik op de afbeelding voor de video)

Aanvaller Johnatan Opoku na afloop van de wedstrijd tegen FC Utrecht: “Altijd lekker om met Seuntjens te spelen” (Klik op de afbeelding voor de video)

2 Responses

  1. mats

    Lachen! Sander van de Streek (wereldklasse natuurlijk) noemt in het AD VVV een ploeg ‘die niet kan voetballen’ en ‘alleen maar de lange bal
    Kan spelen’. De druiven zijn zuur in Utrecht 🙂

  2. De Realist

    Dan heeft wereldspeler Sander van de Streek de 2e helft niet gezien. In de 2e helft was er maar 1 team aan het voetballen en dat was VVV en ze hanteerde echt niet alleen maar de lange bal.

Leave a Reply