VVV-Venlo

Samenvatting FC Utrecht – VVV-Venlo

Het is alweer een paar dagen geleden, maar afgelopen zondag speelden we de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen tegen FC Utrecht. In de Galgenwaard verloor VVV-Venlo met 1-0 van de Domstedelingen. Wederom een nederlaag, maar wel met een betere prestatie van het team.

Het was eigenlijk een beetje het seizoen uitzingen, want er stond echt letterlijk niets meer op het spel. Misschien de positie op de ranglijst, maar voor de rest boeide het niemand meer. VVV stond prima te verdedigen deze wedstrijd in tegenstelling tot veel van de voorgaande partijen en was pas in de 71e minuut dat de ban gebroken. Wellicht een verdiende nederlaag, maar het was met vlagen een stuk herkenbaarder wat de Venlonaren lieten zien. Om het wedstrijdverslag te lezen, klik je hier.

Samenvatting
Hier kun je de samenvatting vinden van de wedstrijd die afgelopen zondag werd gespeeld tussen FC Utrecht en VVV-Venlo. De beelden komen van het YouTube kanaal van VVV-Venlo.

Interviews
Daarnaast zijn er natuurlijk ook interviews gegeven voor en na de wedstrijd tegen FC Utrecht, door de technische staf en spelers van VVV-Venlo. Aan het woord zijn trainer Maurice Steijn – voor en na de wedstrijd –  en middenvelder Ralf Seuntjens. De beelden zijn van FOX Sports NL.

Trainer Maurice Steijn voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Utrecht: “Zoals het er nu naar uitziet blijf ik bij VVV-Venlo” (Klik op de afbeelding voor de video)

2874442_Editorial

Trainer Maurice Steijn na de wedstrijd tegen FC Utrecht: “De kans dat Unnerstall blijft is niet heel groot” (Klik op de afbeelding voor de video)

2874821_Editorial

Aanvoerder en middenvelder Ralf Seuntjens na de wedstrijd tegen FC Utrecht: “Al met al hebben we het als promovendus goed gedaan” (Klik op de afbeelding voor de video)

2874850_Editorial

Dit was het dan voor het Eredivisie avontuur 2017/2018! Volgend seizoen zijn we er weer met beelden van de nieuwe jaargang!

1 Response

Leave a Reply