VVV-Venlo

Samenvatting Feyenoord – VVV-Venlo

Afgelopen donderdag werd de wedstrijd gespeeld tussen VVV-Venlo en Feyenoord. In de Kuip werd het 4-1 na 90 minuten spelen.

Tegen Feyenoord spelen, dan weet je dat het heel lastig gaat worden. Een half uur ging het verdedigen uitstekend bij VVV, maar daarna wist Feyenoord de 1-0 en 2-0 te maken en weet je dat de wedstrijd eigenlijk al gelopen is. VVV kon buiten de mooie goal van Susic, aanvallend vrijwel niets betekenen en gaf in de tweede helft meer ruimte weg waardoor Feyenoord uiteindelijk met 4-1 won van een onmachtig VVV-Venlo.

Samenvatting
Hier kun je de samenvatting vinden van de wedstrijd die afgelopen donderdag werd gespeeld tussen VVV-Venlo en Feyenoord. De beelden komen van het YouTube kanaal van Feyenoord.

Interviews
Daarnaast zijn er natuurlijk ook interviews gegeven voor en na de wedstrijd tegen Feyenoord, door de technische staf en spelers van VVV-Venlo. Aan het woord zijn trainer Maurice Steijn – voor en na de wedstrijd –, Jerold Promes en Stem Steijn. De beelden zijn van FOX Sports NL.

Trainer Maurice Steijn voorafgaand aan de wedstrijd tegen Feyenoord: “Een slechter scenario is er eigenlijk niet” (klik op de afbeelding voor de video)

Trainer Maurice Steijn na de wedstrijd tegen Feyenoord over debuteren Sem Steijn: “Dat maakt je trots” (klik op de afbeelding voor de video)

Aanvoerder Jerold Promes na de wedstrijd tegen Feyenoord: “Als je 4-1 verliest doe je het gewoon heel slecht ” (klik op de afbeelding voor de video)

Debutant Sem Steijn na de wedstrijd tegen Feyenoord: “ Dat is iets wat alle jongetjes willen ” (klik op de afbeelding voor de video)

 

2 Responses

  1. De Realist

    Waar is de voorbeschouwing van VVV-Fc Groningen ? Deze wedstrijd is echt super belangrijk. Alle concurrenten hebben dit weekend tot nog toe verloren of gelijk gespeeld (ADO-De Graafschap) Bij winst doe je echt goede zaken en sta je 9 punten boven de streep. Bij verlies sta je 5 punten boven de streep. Tel uit je winst. Het zal niet makkelijk worden. Fc Groningen is in the winning mood terwijl VVV in een neerwaartse spiraal zit. Daarnaast zijn er vanmiddag weer een paar spelers niet bij. Ik heb er toch alle vertrouwen in dat we vanmiddag een resultaat gaan halen en hopelijk houden we de 3 punten in Venlo. Come on Venlo !

Leave a Reply