Samenvatting Go Ahead Eagles – VVV-Venlo

Interviews

Schermafbeelding 2016-05-14 om 09.31.38
Interview met trainer Maurice Steijn voor de wedstrijd; In de competitie overtuigend gewonnen van Go Ahead! (klik op de afbeelding om het filmpje te bekijken)

Schermafbeelding 2016-05-14 om 09.34.21
Interview met Danny Post; Komt niet vaak voor dat we niet scoren. (klik op de afbeelding om het filmpje te bekijken)

Schermafbeelding 2016-05-14 om 09.35.18
Interview met trainer Maurice Steijn na de wedstrijd; Ik ben er nog steeds van overtuigd dat we promoveren!  (klik op de afbeelding om het filmpje te bekijken)

 

2 Responses

  1. Venlo fan

    Inderdaad. Zeer vervelend verslag tijdens de wedstrijd gisteren. Werd in de loop van de tweede helft steeds erger. Supporter zal het niet zijn, maar liet zich duidelijk leiden door de sfeer in het stadion. Enige objectiviteit was ver te zoeken.

    Gold trouwens ook voor de scheidsrechter. Gaf kaarten aan beide kanten die totaal onnodig waren (Fleuren, Ten Den) en met het oog op de komende drie wedstrijden voor een van beide ploegen cruciaal kunnen zijn ivm schorsingen. En als er dan een serieus vergrijp gepleegd werd (Wolters, en een paar slingerende armen van andere spelers) dan bleven de kaarten op zak. Maar goed, dat het niveau van het merendeel van de Nederlandse scheidsrechters belabberd en vooral volkomen inconsequent is, dat wisten we al langer.

    Op naar maandag, op naar Pieter Vink.

    Come on Venlo!

Leave a Reply