Samenvatting Heracles Almelo – VVV-Venlo

De samenvatting en de interviews van de wedstrijd tegen Heracles Almelo afgelopen zaterdag. De wedstrijd werd kansloos verloren met 3-0. De beelden zijn van YouTube kanaal VVV-Venlo en Fox Sports NL.

Maurice Steijn voor de wedstrijd tegen Heracles: “Zeker trots op de jongens uit mijn ploeg” (Klik op de afbeelding voor het interview)

steijnpre

Ralf Seuntjens na de wedstrijd: “Ik snap het niet en heb er geen verklaring voor”  (Klik op de afbeelding voor het interview)

seuntjens post

Maurice Steijn na de wedstrijd: “De scheidsrechter heeft zijn werk niet gedaan” (Klik op de afbeelding voor het interview)


steijn post

4 Responses

 1. polleke

  Vraagje aan de webmaster:
  Vanaf september staan er geen foto’s meer op deze website van de gespeelde wedstrijden. Ik heb begrip voor het feit dat deze site gerund wordt door vrijwilligers. Maar als je kijkt naar de site van bijv. FC Utrecht dan zie je dat er wel foto ’s van de wedstrijd VVV-Venlo – Utrecht op hun site staan. Terwijl dit een uitwedstrijd voor Utrecht was. We verwachten met z’n allen een inhaalslag van ons clubje in professionalisering .
  Mijn mening is dat deze site dan ook moet meegroeien in deze professionalisering.
  Lees dit niet als kritiek maar als een opmerking om VVV-Venlo (totaal) op een hoger niveau te tillen. Daarmee zijn we immers met ’n allen gebaat.

  1. Hallo Polleke, die Fotos hebben we wel en die staan aan de achterkant van deze website. We gebruiken ze wel voor alle nieuwsberichten maar ze zijn zoals je zegt niet meer aangevuld op de fotoverslagen. Dit is iets wat op de planning stond om aan te vullen de komende dagen. De rest van de site op de spelersgroep na is alles up to date.

   Kijk het ding is foto’s die moet je kopen of zelf maken. Kopen is voor ons niet te doen vanwege budget dus ben ik zelf als hobby fotograaf een aantal jaar begonnen. Ben nu inmiddels fotograaf van de club en doe ook nog een beetje bijklussen voor een aantal kranten en nieuwswebsites. Dus de foto’s zijn er wel en zijn ook gewoon professioneel aangezien ze soms terug zijn te zien in de VI, Limburger, ED etc. etc.

   Persoonlijk ben ik het niet met je eens dat we ons moeten professionaliseren. Ik denk dat je als je onze site al langere tijd volgt ziet dat we ons enorm hebben geprofessionaliseerd. We hebben sinds mijn komst bij de site al twee keer een hele nieuwe site gebouwd, heel veel tijd besteed aan onze social media en op andere plekken veel tijd geïnvesteerd. Zoals ik al zei we hebben geen budget dus het is gewoon alles zelf uitzoeken en maken. Als je ziet bij VVV dat ze zich professionaliseren is dat ze heel veel dingen nu doen die wij al deden.

   Dan hebben we nog een probleem. We zijn momenteel met twee vaste mensen die de site en social media doen (denk dat bij FC Utrecht er wel meer helpen / een grotere groep is). Daarnaast hebben we nog 3 jongens die meehelpen met een aantal dingen maar ook zij hebben niet zoveel tijd. Wij kunnen ze niet zoveel bieden op het moment dan dat ze aandacht krijgen op de site en kunnen leren schrijven en ontwerpen. De twee Admins of beheerders of hoe je ze wilt noemen werken beide full time en doen dit allemaal tussendoor en dat is zeer jammer omdat er heel veel ideeën en dingen zijn die we nog willen doen. Dus de ideeën en alles ligt wel klaar maar hebben geen tijd om ze uit te voeren. Mensen die ons willen zouden kunnen helpen zijn heel schaars en eigenlijk zo goed als niet te vinden.

   We gaan zeer binnenkort weer een oproep doen om extra mensen te vinden zodat we ook de ideeën uit kunnen voeren die we in ons hoofd hebben. Hoe meer mensen er zijn hoe minder iedereen hoeft te “werken” en hoe meer leuke dingen we kunnen doen. Zoals bijvoorbeeld de Voetbalpoule. Die hebben we moeten afschaffen vanwege tijdbesparing. Er staan minder nieuwsberichten of columns online omdat we steeds minder tijd hebben.

   Maar goed heb je tips of wil je meehelpen of heb je nog ideeën. Schiet lekker raak en dan gaan we kijken of het haalbaar is.

 2. polleke

  Ik zeg niet dat de site niet professioneel is, ik zeg echter dat je mee moet proberen te groeien in het totale plaatje van VVV-Venlo. Daar hoort de club, de supportersvereniging en ook deze website bij. Het gaat maar om een doel en dat is ons clubje!!!!

 3. druppelvanger

  De site moet het doen met maximaal een stuk of 30 reacties op een onderwerp. Uiterst mager in vergelijking met andere clubs. Site is goed genoeg voor dat geringe aantal.

Leave a Reply