Samenvatting & interviews FC Emmen – VVV-Venlo

Afgelopen weekend wisten we met 3-5 in Emmen te winnen van de plaatselijke FC. Wil je de wedstrijd nog eens terugkijken in een samenvatting en enkele interviews zien? Dat kan hieronder!

Samenvatting.
Bekijk hieronder de samenvatting van het gespeelde duel tussen FC Emmen en VVV-Venlo De beelden zijn van het YouTube-kanaal van VVV-Venlo.

Interviews
Ook zijn er natuurlijk interviews afgenomen voorafgaand en na het duel tegen FC Groningen. Ditmaal stonden trainer Hans de Koning, Danny Post en Georgios Giakoumakis de pers te woord. De beelden zijn van Fox Sports NL.

“Afwezigheid van publiek zal een groot gemis zijn”

https://www.foxsports.nl/video/3261071/koning-afwezigheid-van-publiek-zal-een-groot-gemis-zijn/

“Uiteindelijk loont dat”

https://www.foxsports.nl/video/3261133/koning-afloop-van-wedstrijd-emmen-vvv-venlo/

“Het leek wel een play-off wedstrijd”

https://www.foxsports.nl/video/3261126/post-het-leek-leek-play-off-wedstrijd/

“Dit was mijn eerste hattrick ooit”

https://www.foxsports.nl/video/3261136/debuterende-giakoumakis-dit-was-mijn-eerste-hattrick-ooit/

13 Responses

 1. Godfried

  Las het ja. Gaat daar ook gewoon de bank warm houden. Wel talent, maar nul-komma-nul overzicht en verdedigde nooit mee. Wens hem wel veel succes. Leek me een vrolijke jongen. Dat dan weer wel.

   1. mats

    Dat was niet zo moeilijk vorig jaar om beste aanvaller te zijn.

    Continu dreigend? Tov wat?

    Hij mag het van mij helemaal gaan maken hoor maar ik denk ook niet dat het ‘het’ heeft. Die gaat het niet redden bij WII

 2. Ik vond het wel een mooie speler, echt zo’n rasvoetballer.
  Maar tactisch schort er nogal wat aan, mist b.v. het overzicht als hij een paar man gepasseerd is, ziet ook zelden een medespeler vrij staan die er beter voor staat. Als hij hier in groeit gaat hij de subtop halen, zo niet dan is Willem II te hoog gegrepen. Maar VFL Wolfsburg had er in ieder geval geen vertrouwen in anders verhuur je m nog een keer…

 3. Hier nog even de samenvatting teruggekeken. Opvallend is toch ook weer hoe Linthorst die 2e helft speelde. Hij brengt snelheid in het spel in de counter , speelt nauwkeurig af en vindt precies op het juiste moment een medespeler waardoor hij aan de basis staat van veel gevaarlijke aanvallen en doelpunten.
  Natuurlijk heeft hij ook zijn mindere momenten, maar laat hem altijd spelen, hij kan echt het verschil maken op het middenveld!

 4. chretien

  Ik ben blij dat Stan Yeboah niet heeft gehaald, waarom? Bij VVV kunnen we een Einzelgänger niet gebruiken. Hij voldoet niet aan eerste voorwaarde, namelijk, knokken tot we er bij neervallen. Bovendien mist hij de eigenschap om hetts samen met het anderen van het team te doen. Wellicht dat hij het kan laten zien bij Willem Ii, maar niets voor VVV-Venlo…. succes gewenst!

 5. Goodie

  Toch opmerkelijk dat 2 vd 3 twijfelgevallen het tegendeel bewezen werd.
  -Het scorend vermogen van de aanvallers:
  Giakoumakis maakt er direct 3. Daarnaast hebben we in de 1e wedstrijd meer goede voorzetten gezien van Vito/John dan heel vorig seizoen.
  – Kum: Speelde ijzersterk.
  – Middenveld verzoop inderdaad de 1e helft Emmen leek een man extra te hebben. Linthorst speelde goed en was degene die het spel moest maken bij VVV. Zijn assist bij de 3e goal is echt heel goed, voor mij nog mooier dan het stiftje van Giakoumakis.

  1. mats

   Ja mooi he?
   En Janssen niet te vergeten. Die was ook goed terwijl bijna niemand het zag zitten met hem
   als vaste kracht…. terwijl het echt volkomen duidelijk was dat het spel van VVV ging lopen toen Hupperts eruit ging voor Janssen en Vito gewoon in de voorste linie ging spelen.

   Moet wel zeggen dat elke tegenstander dat ws makkelijk kan analyseren en dan moet nog maar eens blijken of een team zich zo liet overrompelen als Emmen.

   1. Godfried

    counteren, dus reactievoetbal vanuit balverlies tegenstander is amper te verdedigen.

    alleen ook lastig uit te voeren…

Leave a Reply