Samenvatting & Interviews FC Utrecht – VVV-Venlo

Wat een prestatie van de Venlonaren gisteren! VVV-Venlo was dodelijk effectief en wist de Utrechtse storm te weerstaan in de Galgenwaard. Mooi was het misschien niet, maar de overwinning is er en dat is het belangrijkste.

Twee goede goals van Linthorst, een flinke dosis geluk en correcte ingrepen van de VAR, zorgde ervoor dat we met de 3 punten richting Venlo gingen en ook weer iets opschoven op de ranglijst.

Samenvatting.
Bekijk hieronder de samenvatting van het gespeelde duel tussen FC Utrecht en VVV-Venlo. De beelden zijn van het YouTube-kanaal van VVV-Venlo.

Interviews
Ook zijn er natuurlijk interviews afgenomen voorafgaand en na het duel tegen FC Utrecht. Ditmaal stonden trainer Robert Maaskant, Evert Linthorst en Lee Cattermole de pers te woord. De beelden zijn van Fox Sports NL.

Robert Maaskant voor de wedstrijd met FC Utrecht “Post en Cattermole veranderen de dynamiek in de groep meteen” (klik op de afbeelding voor de video)

Robert Maaskant na de wedstrijd met FC Utrecht “Stimuleren en motiveren ligt mij wel” (klik op de afbeelding voor de video)

Evert Linthorst na de wedstrijd met FC Utrecht: “Vandaag ben ik de held met twee goals”

Lee Cattermole na de wedstrijd met FC Utrecht: “Ik had een nieuwe omgeving en uitdaging nodig”

 

24 Responses

 1. supportertje

  Klopt allemaal wel dat het niet altijd mooi was. Maar wel toegeslagen op de juiste momenten. Top dat de drie punten binnen zijn, en laten we wel zijn, verdedigen is ook een kunst. Wanneer een Italiaanse ploeg dit doet praat er niemand over. Beter lelijk winnen dan mooi verliezen. Maar er valt voor deze ploeg meer te halen.

 2. Rikki077

  Mooie maar inderdaad, Maaskant zei het al, gestolen punten.
  Laten we eerlijk zijn. Top dat we zes punten hebben maar het spel is uitermate zwak op dit moment.

  Onze Engelsman lijkt een mooie aanvulling. Goed van Valckx.

  Maar hebben we niet nog een centrale man nodig naast Roseler? Hebben we niet nog een echte diepe (stevige) spits nodig zodat Soriano op de 18 meter de afvallende ballen er in kan peren????

  Ik zou zeggen VVV, doe je best Susic snel te verhuren/verkopen en zorg dat je nog zowel achter én vóór in de spits iets inhuurt (of transfervrij koopt)!

  …één miljoen trainers in NL hé 🙂 🙂 Avé VVV

   1. Dond

    Klopt Godfried ben ik het ook mee eens.

    Is er al duidelijkheid over Susic?
    VVV verwachte/hoopte eind vorige week al duidelijkheid te hebben. We zijn nu alweer op de helft van de week en er is nog steeds geen duidelijkheid.
    Het lijkt ook dat VVV niet vooruit kan voordat hij verkocht is.

    Wat kunnen we de laatste dagen nog allemaal verwachten? Wie gaat er nog weg? Wie komt er nog bij?

 3. RuiverCity

  Branco van den Boomen (FC Eindhoven) naar de Graafschap. Was een goede spelverdeler geweest voor de komende jaren. Het is toch treurig dat VVV geen scouting in de KKD heeft.
  Er zal deze week toch echt nog een aanvaller bij moeten komen. Spoeling is erg dun. Van Bruggen ook graag houden. Is een ideale vervanger op het middenveld en achterin. Dekker mag wat mij betreft verhuurd worden.

  1. Goodie

   Niks van gehoord, maar ik betwijfel het.
   Post is samen de Röseler DE steunpilaren van VVV en heeft nog een contract voor 3 jaar. VVV kan de dus hoog inzetten.
   Daarbij, zou je momenteel voor AZ kiezen? Je speelt dit seizoen geen thuiswedstrijden meer.

  2. Hup VVV!

   Lijkt mij onzin en vooral ook niet te hopen!
   Daarnaast, waarom AZ? Met Clasie, Midtsjö en Koopmeiners hebben ze al 3 spelers die ook op de positie van Post spelen dus ik ga er vanuit dat Danny lekker hier blijft

   Op naar ADO! Hup VVV!

 4. pierre

  Volgens de Limburger mag Damian van Bruggen bij VVV vertrekken.
  Volgens het Eindhovens Dagblad is Eindhoven rond met een nieuwe middenvelder.
  Volgens mij is dit Leemans of van Bruggen.

 5. YowVVV

  Susic betaal je zelf dat miljoen aan ons, om te kotsen man man, wat een figuur. Bijna 1 september tik tik.. Gerucht over Post: Hij moet blijven, hij is de leider, Lee de aanjager

   1. Hup VVV!

    Leemans zal bij Fortuna of RKC ook op de bank zitten denk ik

    Wat heeft VVV hierin goed gehandeld vorig jaar!

Leave a Reply