VVV-Venlo

Samenvatting & interviews Fortuna Sittard – VVV-Venlo

Afgelopen zaterdag speelde VVV-Venlo de belangrijke wedstrijd tegen provinciegenoot Fortuna Sittard. In Sittard werd het 1-1, waardoor VVV nu op 34 punten is gekomen.

Het werd tijd dat VVV-Venlo weer een goede partij op de mat ging leggen, maar daar leek het het eerste half uur nog niet op. Fortuna kwam op voorsprong, maar daarna was de wedstrijd eigenlijk voor VVV. Met een beetje hulp van de VAR en Jay-Roy Grot werd het uiteindelijk 1-1, waarbij VVV-Venlo misschien nog wel het meeste aansprak had op de overwinning.

Samenvatting.
Bekijk hieronder de samenvatting van het gespeelde duel tussen Fortuna Sittard en VVV-Venlo. De beelden zijn van het YouTube-kanaal van VVV-Venlo.

Interviews
Ook zijn er natuurlijk interviews afgenomen voorafgaand en na het duel tegen Fortuna Sittard. Ditmaal stonden trainer Maurice Steijn, aanvoerder Danny Post en middenvelder Ralf Seuntjens de pers te woord. De beelden zijn van Fox Sports NL.

Maurice Steijn voorafgaand aan de wedstrijd met Fortuna Sittard: “Wellicht zijn we al veilig met dit puntenaantal” (klik op de afbeelding voor de video)

Maurice Steijn na de wedstrijd met Fortuna Sittard: “In de tweede helft zijn wij de baas op het veld geweest” (klik op de afbeelding voor de video)

Aanvoerder Danny Post na de wedstrijd met Fortuna Sittard: “Er was maar een ploeg die wilde voetballen, en dat waren wij” (klik op de afbeelding voor de video)

Middenvelder Ralf Seuntjens na de wedstrijd met Fortuna Sittard: “Ik vind dat ik hoor te spelen” (klik op de afbeelding voor de video)

 

 

3 Responses

Leave a Reply