VVV-Venlo

Samenvatting + interviews Heracles Almelo – VVV-Venlo

Afgelopen zondag werd de wedstrijd gespeeld tussen VVV-Venlo en Heracles Almelo. In het Polman Stadion werd het 4-1 na 90 minuten spelen.

We kunnen er redelijk kort over zijn, maar de wedstrijd tegen Heracles Almelo was niet goed van Venlose zijde. De verdediging maakte op de cruciale momenten fouten en de aanval was niet klinisch genoeg. Heracles daarentegen was sterk en maakte gebruik van de geboden kans. Daardoor werd het dus een 4-1 nederlaag, maar er geen man overboord. Dit is 1 nederlaag, we moeten ons weer focussen op de volgende wedstrijden.

Samenvatting
Hier kun je de samenvatting vinden van de wedstrijd die afgelopen zondag werd gespeeld tussen VVV-Venlo en Heracles Almelo. De beelden komen van het YouTube kanaal van VVV-Venlo.

Interviews
Daarnaast zijn er natuurlijk ook interviews gegeven voor en na de wedstrijd tegen Heracles, door de technische staf en spelers van VVV-Venlo. Aan het woord zijn trainer Maurice Steijn – voor en na de wedstrijd –, Jerold Promes,en Ralf Seuntjens. De beelden zijn van FOX Sports NL.

Trainer Maurice Steijn voorafgaand aan de wedstrijd tegen Heracles Almelo: “We willen de goede reeks doorzetten” (klik op de afbeelding voor de video)

Trainer Maurice Steijn na de wedstrijd tegen Heracles Almelo: “Valt niets op af te dingen” (klik op de afbeelding voor de video)

Aanvoerder Jerold Promes na de wedstrijd tegen Heracles Almelo: “Verloren door individuele fouten” (klik op de afbeelding voor de video)

Ralf Seuntjens na de wedstrijd tegen Heracles Almelo: “Valt niets op af te dingen” (klik op de afbeelding voor de video)

Leave a Reply