VVV-Venlo

Samenvatting + interviews NAC Breda – VVV-Venlo

VVV-Venlo heeft afgelopen zondag niet weten te winnen van NAC Breda. In Breda werd het 1-1 in tamelijk zwakke wedstrijd van de Venlonaren

Van tevoren werd gedacht dat NAC Breda er vol op zou klappen met hun nieuwe trainer en dit gebeurde dan ook. Het werd echter bij de eerste kans voor VVV-Venlo 0-1 en het zag er lang naar uit dat VVV dit vol zou kunnen houden. NAC bleef echter dreigend en VVV stopte weinig energie in de wedstrijd, waardoor het 1-1 werd. Zelfs nadat NAC met 10 man kwam te staan kon VVV-Venlo niet overtuigen en kunnen we blij zijn met 1 punt.

Samenvatting
Bekijk hieronder de samenvatting van NAC Breda – VVV-Venlo De beelden zijn van het Youtube kanaal van VVV-Venlo.

Interviews
Daarnaast zijn er natuurlijk ook interviews gegeven na de wedstrijd tegen NAC Breda door de technische staf en spelers van VVV-Venlo. Aan het woord zijn trainer Maurice Steijn, Danny Post en Johnatan Opoku. De beelden zijn van FOX Sports NL.

Maurice Steijn voor de wedstrijd tegen NAC Breda: “Als we vandaag winnen denk ik dat we veilig zijn” (klik op de afbeelding voor de video)

Maurice Steijn na de wedstrijd tegen NAC Breda: “Mag van geluk spreken dat je hier een punt pakt” (klik op de afbeelding voor de video)


Danny Post na de wedstrijd tegen NAC Breda: “Niet verwacht dat hij die penalty zou terugdraaien” (klik op de afbeelding voor de video)


Ralf Seuntjens na de wedstrijd tegen NAC Breda: “Het was een hopeloze middag” (klik op de afbeelding voor de video)

Leave a Reply