VVV-Venlo

Samenvatting & interviews PEC Zwolle – VVV-Venlo

Eindelijk mochten er weer gevoetbald worden en er werd met 2-4 gewonnen in Zwolle van PEC. Een fantastische prestatie van VVV-Venlo dat nu op 41 punten staat.

VVV-Venlo was beter in deze wedstrijd en kreeg een aantal hele grote kansen, maar Zwolle ging met 1-0 de rust. Na de pauze was VVV een stuk beter in het afmaken van de kansen en wist mede door een hattrick van Mlapa de zege binnen te slepen.

Samenvatting.
Bekijk hieronder de samenvatting van het gespeelde duel tussen PEC Zwolle en VVV-Venlo. De beelden zijn van het YouTube-kanaal van VVV-Venlo.

Interviews
Ook zijn er natuurlijk interviews afgenomen voorafgaand en na het duel tegen PEC Zwolle. Ditmaal stonden trainer Maurice Steijn, aanvoerder Danny Post en Peniel Mlapade pers te woord. De beelden zijn van Fox Sports NL.

Maurice Steijn voor de wedstrijd met PEC Zwolle “Goed eerste gesprek gehad met PEC” (klik op de afbeelding voor de video)

Maurice Steijn na de wedstrijd met PEC Zwolle “De laatste weken zijn we alleen maar beter geworden” (klik op de afbeelding voor de video)

Peniel Mlapa na de wedstrijd met PEC Zwolle “Dit is mijn eerste hattrick in het betaalde voetbal” (klik op de afbeelding voor de video)

Danny Post na de wedstrijd met PEC Zwolle “Denk dat we nog nooit zoveel kansen hebben gehad” (klik op de afbeelding voor de video)

 

Leave a Reply