VVV-Venlo

Samenvatting & interviews SC Heerenveen – VVV-Venlo

Amper bijgekomen van de 4-1 zege op De Graafschap stond voor VVV-Venlo de wedstrijd tegen SC Heerenveen op het programma. Het werd in de laatste minuut 2-2 door een doelpunt van Sem Steijn.

De eerste helft was niet goed van de Venlonaren, zoals wel vaker dit seizoen. Maar in de tweede helft werd uit een ander vaatje getapt en wist het dankzij Grot en Steijn een gelijkspel te forceren. Daarmee komt VVV-Venlo nu op 38 punten, met nog twee wedstrijden te spelen. Dat is gewoon een goede prestatie van VVV.

Samenvatting.
Bekijk hieronder de samenvatting van het gespeelde duel tussen SC Heerenveen en VVV-Venlo. De beelden zijn van het YouTube-kanaal van SC Heerenveen.

Interviews
Ook zijn er natuurlijk interviews afgenomen voorafgaand en na het duel tegen SC Heerenveen. Ditmaal stonden trainer Maurice Steijn, Stan Valckx, aanvoerder Danny Post, Jay-Roy Grot en Sem Setijn de pers te woord. De beelden zijn van Fox Sports NL.

Maurice Steijn en Sem Steijn na afloop van de wedstrijd met De Graafschap: “Schitterend moment” (klik op de afbeelding voor de video)

Danny Post na afloop van de wedstrijd met De Graafschap: “Vervelend voor de groep, maar het hoort erbij” (klik op de afbeelding voor de video)

Jay-Roy Grot na afloop van de wedstrijd met De Graafschap: “Vertrouwen betaalt zich uit in doelpunten” (klik op de afbeelding voor de video)

3 Responses

1. chretien

Ik wilde reageren op het stuk ver Mlapa, maar op die plek war er geen optie om iets te melden. Daarom doe ik het maar hier.
    Mlapa is voor VVV een absolute top spits. Als VVV op rechts en op links ook nog eens spelers zou hebben gehad die een bal voor de kist kunnen neerleggen, dan had hij nog veel meer doelpunten hebben gescoord.
    Oké, hij kan niet voetballen, maar doelpunten des te meer. Trouwens welke echte spits kan wel voetballen?
    Ik weet niks geen detail van de afspraken over eventuele koopprijs, maar ik vind hem top voor ons VVV.